Първоначално изпратено от Konsultant
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеПонеже имат дежурен банков клон и в почивните дни и ако пуснеш междубанков например в събота по обяд то твърдо мога да заявя че ще пристигнат в понеделник с третия сетълмент(поне при мен така се случва винаги)!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеИмам питане - възможно ли е след като вчера в 21 часа си пуснал заявка за превод, парите са налични, междубанков в лева и да минат днес чак с третия сетълмент...
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеИмам питане - възможно ли е след като вчера в 9 си пуснал заявка за превод, парите са налични, междубанков в лева и да минат днес чак с третия сетълмент...
Ако си ползвал БИСЕРА за суми <= 100 000 лв. банката ги излъчва с вальор на същия или следващия ден.
При РИНГС за суми > 100 000 лв. се излъчват до 1 час.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеИмам питане - възможно ли е след като вчера в 21 часа си пуснал заявка за превод, парите са налични, междубанков в лева и да минат днес чак с третия сетълмент...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеИНДИВИДЕ,
ПРЕПОРЪЧВАМ ти горещо да не се опитваш да АНАЛИЗИРАШ други, не си и няма да бъдеш това ти!!!
Малко ме интересува мнението ти или вярата ти!
Това, което съм постнал си има причина и който може да чете /ти явно не можеш?!/ ще разбере .. .
Друм!
преди да постваш може да помислиш първо
Ето ти НЕКОИ идеи за размисли
http://www.investor.bg/ikonomika-i-p...ktiven-205329/Last edited by Andi11; 03.11.2015, 15:56.
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеКонсултанче, споко утре и Стандарт и ПИК ще я публикуват - поръчал съм я вече
Явно това те успокоява като четеш едно и също на различни места
Важно е вярата в банката а аз я имам
ПРЕПОРЪЧВАМ ти горещо да не се опитваш да АНАЛИЗИРАШ други, не си и няма да бъдеш това ти!!!
Малко ме интересува мнението ти или вярата ти!
Това, което съм постнал си има причина и който може да чете /ти явно не можеш?!/ ще разбере .. .
Друм!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
Явно това те успокоява като четеш едно и също на различни места
Важно е вярата в банката а аз я имам
Коментар
-
Konsultant
Първа инвестиционна банка (ПИБ) е върнала всички дължими средства за 2015 г. във връзка с държавната подкрепа, която получи, съобщи БГНЕС като се позовава на свой източник.
Кредитната институция дори е успяла да надхвърли плана със 150 млн. лв. През следващата година ще бъде върната цялата държавна подкрепа. На няколко пъти вече стана ясно, че ПИБ е готова предсрочно да погаси всичките си задължения към държавата.
От финансовото министерство обаче предпочитат изплащането да върви по предварително уговорения график. Държавният депозит в ПИБ е при лихва от около 2,2% и разноските по изплащането му намаляват печалбата на банката. Към края на септември тя възлиза на 10 млн. лв.Last edited by Konsultant; 03.11.2015, 13:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТо убаво да ползват лактите за вход, но да не стане мътна и кървава на изхода ( от зоррр ).....
Входът понякога е тесен (стига копитните да се надъхат)!
За сметка на това изходът винаги е тесен.
Коментар
Коментар