Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеАйде стига сте ревали бе! Периодично тук някой се събужда и хленчи за тия такси. Еми елате в моята банка. Тук няма такса за плащане в чужбина, но няма и отстъпка...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнениеВикаш да се радваме и още да искаме.Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеТоку що влезнах в сайта им ,това е за плащане в чужбина /0,25%/,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнениеАйде стига сте ревали бе! Периодично тук някой се събужда и хленчи за тия такси. Еми елате в моята банка. Тук няма такса за плащане в чужбина, но няма и отстъпка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеНе е само за чужбина, въведоха го на скоро и много ме издразни, сериозно се замислям да ги сменям вече/ползвам кк виза/
Vanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеТоку що влезнах в сайта им ,това е за плащане в чужбина /0,25%/,/ползвам кк виза/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Marti Разгледай мнениеНякой забелязал ли е новата такса от 0,25% при ПЛАЩАНЕ с кредитна карта ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеТова от къде го измисли
Коментар
-
Първоначално изпратено от Marti Разгледай мнениеНякой забелязал ли е новата такса от 0,25% при ПЛАЩАНЕ с кредитна карта ?
Коментар
-
Благодаря за инфото и надеждата, имам отново от скоро 1/3 от старото к-во , но надеждата ми е крехка и през трапа от продажната през пролетта на 2014г. пак си ми е криво заради вътрешните упражнения!
Още по криво ми стана от този отчет !
Някой има ли представа или предположение, как и кога биха се намалили /предоговорили/ задълженията по тия облигации
т.27 -в хил. лв.
Оригинална
главница
Лихвен
процент
Амортизирана
стойност към
31 декември
2014 г.
Безсрочен капиталов кредит с
оригинална главница 27 млн. евро 52,807 12.71% 57,628
Безсрочен капиталов кредит с
оригинална главница 21 млн. евро 41,073 11.82% 45,532
Общо 93,880 103,160
и т. 28
Хибриден дълг в хил. лв.
Оригинална главница
Лихвен процент*
Амортизира
на стойност към 31
декември 2015 г.
Хибриден дълг с оригинална
главница 40 млн. евро 78,233 0 % 78,207
Хибриден дълг с оригинална
главница 60 млн. евро 117,350 11 % 123,837
Общо 195,583 202,044Last edited by inta53; 26.03.2016, 11:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение- Най лошото е , че си я направиха само за себе си / 50кила/ и никой гък не можа да обели по онова време , а виж как го разпнаха и пръснаха ЦъВъто , а си плащаше на простолюдието по 7-8%-пирамида и грешен бил модела му, - юрнека им ги крив ???
- Така ще е чиче, млад си още , може и да видиш пушилка от измитането им, но не и аз.В отчета са записали, че изпълняват изискванията на европейския регламент 575/2013. Надявам се, че поетапно ще изчистят двете емисии с безсрамно големите лихви. Били заварено положение. Едната вече я изкупиха. Ще се изненадам, а и не само аз, ако не изкупят обратно и другата. А за другите две (хибридните 40+60 млн евро) пише, че отговаряли на Регламент 575. Стискаме им палци.
Vanitas vanitatum...
Коментар
Коментар