Първоначално изпратено от netware5
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Първа инвестиционна банка (FIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеОпаHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеNN свършиха ли тук? Някой инфо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеКато гледам асковете - някой има намерение да продава много. Дали НН, дали някой друг - това не е толкова важно.
Коментар
-
ivandavidov
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеNN свършиха ли тук? Някой инфо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеЧак пък "често".......като изключим 2007 от тогава няма много такива компании!.....но пък нищо не пречи скоро време и да се случи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНикога не пиша тъпотии! А това да харесвам или не дадена акция в различни времеви периоди считам за съвсем нормално.. Всичко е въпрос на цена, пазарен сентимент и моментно състояние на компанията..
А за загуба от 50% - Да, не ме притеснява особено, тъй като често след това съм правил по 400% печалба.....но пък нищо не пречи скоро време и да се случи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Qino Разгледай мнение....това е единствената българска банка......Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеЗа теб знаем, когато купувах на 2 и продавах на 4, ти не спря да пишеш тъпотии за банката и да хвалиш хима, когато продадох се наби в ПИБ, хаха , но нищо ти няма, какво е за теб 50% загуба
А за загуба от 50% - Да, не ме притеснява особено, тъй като често след това съм правил по 400% печалба
Коментар
-
След като целия банков сектор беше продаден, това е единствената българска банка. Аз съм клиент и акционер.
И оставам и клиент, и акционер.
Две мисли по повод на коментарите:
1. Не вижда нищо лошо Българската централна банка и правителство на помогне на една бългаска банка когато има нужда. Това е право и задължение. По повод сравнението с КТБ - не съм бил клиент или акционер просто защото им нямах доверие.
2. Банката има доверието на повечето клиенти и работи добре. Би трябвало обаче да заслужи и доверието на акционерите, което значи много повече информация ъа това което става и за бъдещите планове и как се реализират. Просто не само да реагират, а да са проактивни и да комуницират.
Банките имат бъдеще в страна като Българиа. Капитал е нужен на икономиката и банки са нужни. В този смисъл, разумните инвестиции се изплащат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМомци, вие разбрахте ли въобще какво стана оня ден като минаха ония 0,5 М акции!?
По моите изчисления това бе остатъчния пакет от разпродаващите масово по БФБ последната година фондове на ИНГ (ново НН). Аз им бях купил едни 30Т акции, веднага след впечатляващия отчет, но като разбрах какво количество стои на среща се кротнахДоста си ме притесняваше тоя пакет, а и продавача, понеже видяхте как се продадоха при Еврохолд и Евроинс... Та това беше сериозна заплаха и спирачка по позицията и сега като е разчистена по-друго се диша
Даже вчера търсих пакет да си добавя, но никой не дава, та се наложи да се включа и аз в покупките на пазар и взех до 1,90. Средната ми тук е към 2,30 и сегашната хартиена загуба не ме притеснява. Ако банката продължи с добрите отчети и стрес тестовете не поднесат изненади вярвам че ще има сериозно рали тук.. Дори едно консервативно Р/Е 7 праща акцията над 5-6 лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМомци, вие разбрахте ли въобще какво стана оня ден като минаха ония 0,5 М акции!?
По моите изчисления това бе остатъчния пакет от разпродаващите масово по БФБ последната година фондове на ИНГ (ново НН). Аз им бях купил едни 30Т акции, веднага след впечатляващия отчет, но като разбрах какво количество стои на среща се кротнахДоста си ме притесняваше тоя пакет, а и продавача, понеже видяхте как се продадоха при Еврохолд и Евроинс... Та това беше сериозна заплаха и спирачка по позицията и сега като е разчистена по-друго се диша
Даже вчера търсих пакет да си добавя, но никой не дава, та се наложи да се включа и аз в покупките на пазар и взех до 1,90. Средната ми тук е към 2,30 и сегашната хартиена загуба не ме притеснява. Ако банката продължи с добрите отчети и стрес тестовете не поднесат изненади вярвам че ще има сериозно рали тук.. Дори едно консервативно Р/Е 7 праща акцията над 5-6 лв.
Всички знаем за "претоплените манджи" и , ...... че нищо не се е променило.....
Оптимист съм за акцията и смятам , че рали ще има. Идеална е за спекулантите - въпросителни много и цена ниска....
Доколко цената отговаря на риска всеки ще прецени различно и оттам ще дойде различната печалба или загуба..За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Момци, вие разбрахте ли въобще какво стана оня ден като минаха ония 0,5 М акции!?
Коментар
Коментар