If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
С настоящото Първа инвестиционна банка АД, в качеството си на публично дружество, кани миноритарните си акционери на тримесечна среща, която ще се проведе на 22 юни 2016 г. от 10:30 часа в конферентната зала в сградата на Банката на бул. „България“ № 81Г. Миноритарните акционери се поканват да заявят своето участие до края на работния ден на 17 юни 2016 г. на адрес ir@fibank.bg.
Мда, и аз съм го получил на мейла. Срещите ще бъдат тримесечни! Градят корпоративна култура пичовете.
Абе Батя ви знае къде да инвестира...
С настоящото Първа инвестиционна банка АД, в качеството си на публично дружество, кани миноритарните си акционери на тримесечна среща, която ще се проведе на 22 юни 2016 г. от 10:30 часа в конферентната зала в сградата на Банката на бул. „България“ № 81Г. Миноритарните акционери се поканват да заявят своето участие до края на работния ден на 17 юни 2016 г. на адрес ir@fibank.bg.
Нали досега ги надзираваше ЕК... Ако е имало някаква нужда от допълнителни пари изобщо нямаше да им разрешат да върнат парите на държавата. А и самите ПИБ също щяха да си ги запазят, вместо впоследствие да търсят на ново "помощ от публиката". Няма особено голяма логика Да не говорим и че ПИБ върнаха парите предсрочно...
това което върнаха беше "пасив", евентуално "събиране на помощ" подсилва собствения актив.
има разлика и от преглед на активи и сценарий на стрес-тест.
имам.
Нали досега ги надзираваше ЕК... Ако е имало някаква нужда от допълнителни пари изобщо нямаше да им разрешат да върнат парите на държавата. А и самите ПИБ също щяха да си ги запазят, вместо впоследствие да търсят на ново "помощ от публиката". Няма особено голяма логика Да не говорим и че ПИБ върнаха парите предсрочно...
Хайде пак да се успокоим малко и да не пищем глупсоти, като пр-четата на фибанката, тип Ивайло и сие - Фибанката върна част от сумата предрочно, останалото си го върна по график. Успех на акцията и на държащите тук
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Тъй като беше в края на май, очаквам да бъде отразено в отчета след около 2-3 седмици. Между другото, някой спомня ли си докога бяха ограниченията за банката във връзка с ЕС помощта (без агресивна реклама, без придобивания и т.н.)? В смисъл дали отпадат веднага след окончателното връщане на помощта или продължават по-дълго? Мързи ме да ровя да търся условията.
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
не мисля, че възвратно-постъпателната дилема на островитяните е от такова значение.
определено се чакат стрес-тестисите(да не използваме турцизми)
Ако се предпише "помощ от публиката", вероятно ще се стигне и до "обади се на приятел-овощар" и до 50 + 50 (примерно) стари + нови
При последния сценарий удвояването на цената ще се отложи
не мисля, че възвратно-постъпателната дилема на островитяните е от такова значение.
определено се чакат стрес-тестисите(да не използваме турцизми)
Ако се предпише "помощ от публиката", вероятно ще се стигне и до "обади се на приятел-овощар" и до 50 + 50 (примерно) стари + нови
При последния сценарий удвояването на цената ще се отложи
Коментар