If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами да не отегчавам и аз, но резултатите от т.н. AQR мисля ще премахнат несигурноста, която пречи на покачване на банковите акции, въпреки супер отчетите които излизат. Сега веднага някой/даже се сещам кой/ ще напише, че отчетите и AQR са ала бала, ама тези другари са без значение.
Отчетите и др. не са ала-бала но за да има ръст трябва да има свеж ресурс който да се е засилил за БФБ, а такъм май няма... Трябва да има надежда са доходност от дивидент или поне истински стабилен ръст и това се не види. Като капак трябва да се появи истинска ликвидност с постоянно търсене и предлагане, а не лъже да те няма.
Менталното или интелектуалното. Има известна разлика. А иначе предстоят хубави неща.
Да, прав си ... вторият термин е по точен, но се опитах да бъда малко по лаконичен ... използвайки термин от Психологията ... а иначе ... наистина предстоят хубави неща
Ами да не отегчавам и аз, но резултатите от т.н. AQR мисля ще премахнат несигурноста, която пречи на покачване на банковите акции, въпреки супер отчетите които излизат. Сега веднага някой/даже се сещам кой/ ще напише, че отчетите и AQR са ала бала, ама тези другари са без значение.
Съгласен съм и очаквам да се случи "нищо особено" - както беше изказал новия CEO на Уникредит преди да излязат резултатите от стрес тестовете ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
За кого - за мажо или за малкия човек ? Или и за двете страни ?
Уточнявай се моля ... да не вкараш някого в заблуда
Коментар