If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Доверие е съвсем друга бира. Там имаме тренд. За сега при ПИБ е просто шум.
Всичко е възможно, затова е и без емоти.
Всъщност е колкото ироничен- толкова и реален, в зоната на двата хикса сме!
пп.- отдавна на БФБ не се е говорило за гапове, но тук( в ДОХ) си му пасва предвид ликвидност и брой сделки през последната година!
На 3,56 са Акцията отскочи бързо, а в момента е в застой заради доверие - фсичкуту спекулант е там и вярват в перпетуум Мобилето на мумията. Ми всеки сам си решава!
не е препоръкЪ
От високо се пада най лошо....цената е около 2+ лева толкова една акула не искаше да прави търгово..иначе ЧЕЗ , фармата , трейдинга ,хим..и т.н. търсят се ракети и надежди. Балони,големи балони, спукани балони....изгубени надежди и 5 човека на маркера ..Сега е време за надежди...
На 3,56 са София интернешънъл секюритис, те бяха и на няколко по-големи пакета от 3,30 нагоре. Кого представляват и колко имат - идея си нямам, но предполагам на следващата новина ще им лапнат пакета. Акцията отскочи бързо, а в момента е в застой заради доверие - фсичкуту спекулант е там и вярват в перпетуум Мобилето на мумията. Ми всеки сам си решава!
не е препоръкЪ
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Интересно че предлагането около 3.56 нараства.........продавача изглежда ане вярва в успеха на увеличението
Ами той си продава по повечето Софикс позиции,но тук можеше и след 4,2 да се покаже. Иначе глупостите дето се изговориха по адрес на банката
май го накараха да подрани,вероятно има над100 хил бр.
-- той и мумията рече и отсече за 4,27, ма после слезе с леФ надолу
Едно доуточнение - за хората, които не са чели редовно всички теми и не са запознати с някакъв свойствен жаргон и може би се чудят, каква е тази мумия при "фибанкасъ" - С Мумията, доколкото знам, се обозначава мажоритаря на софарм. Но, обобщението, според мен е погрешно.
Средната цена на партньорския пакет акции там е споменатия лев надолу. Т.е. не е Снуп Дог човекът, който е фиксирал цената на "леф надолу". Просто партнерите от великата ромфарм засега не се навиват да продават на тази цена.
Историята при фармита няма каквато и да е връзка с фиб, това си мисля.
Коментар