If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На акционерите на Холдинг пътища Ад още от деня следващ в който обявих, че съм продал съм им казал преди борсовата сесия да е започнала, че заради отлагането на делото засега е по-добре да си стоят в Холдинга и това е и до ден днешен.
Въпреки очевидната загубата в Петрол ако скоро не се качи вече съм приготвил новия заместител на Петрол и щом се прехвърля ще го напиша.
Когато напиша в Холдинга, че бих продал на определена цена ще си сверим часовниците кой колко е взел те от Холдинга спрямо 5ст а аз от Петрол и новия заместител който ще трябва да се представи добре за да оправиме лошия баланс.
Нещата с Холдинг Пътища Ад за мен са много прости. Ако съда каже несъстоятелност цената заминава в диапазона от 2ст до 4ст така ги виждам аз нещата. Ако съда каже, че няма да има несъстоятелност ами туку се изпълнят очакванията ми за търгово но най-вероятно на 1 лев. За са нещата са все още към несъстоятелност. Колкото до цената я виждам в диапазона от 4ст до 15ст до втората половина на февруари. През втората половина на февруари може вече да има решение на съда а може и пак да отложат делото всичко е възможно това е в общи линии за сега.
Извода е, че не ми пука дали някой ще ми обърне внимание. Принципно съм убеден, че дори когато напиша кога бих аз продал спрямо сегашната ситуация пак никой няма да продаде и ако обявят несъстоятелност ще си понесат загубите но ще го направя за да покажа, че е имало възможност да се спасите в случай на обявяване на несъстоятелност от съда и то на значително по-висока цена от тази на която ще се продава при обявяване на несъстоятелност. Освен това ще дам и заместител който може да върне загубите.
Петрол още от началото съм написал, че не е заместитела а само една възможност която уви излезна една дефектна възможност.
Трябваше да направиш каше на петрола още щом се сурна и върна първия път под 4 лв. някъде тогава писах шеговито и на батката, ама ми се стори, че се е възгордял от печалбите и не ми обърна внимание, мисля, че дори ме е набучил в игнора. Е минаха 2 седмици и се разкеши, но на по ниското. Докато Човек се учи, се надяваме и на по-добро. А с патката не ти тр, да се занимаваш, особено ако си я кеширал. Забрави и гледай напред. Дори да няма сега несъстоятелност, мажовиците може вимаги да се постараят да я постигнат
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Залагам на отлагане на делото, такава експертиза от вещи лица ако ще се прави качествено е бая сложна и бавна. Мисля нещата ще се проточат във времето.
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
На акционерите на Холдинг пътища Ад още от деня следващ в който обявих, че съм продал съм им казал преди борсовата сесия да е започнала, че заради отлагането на делото засега е по-добре да си стоят в Холдинга и това е и до ден днешен.
Въпреки очевидната загубата в Петрол ако скоро не се качи вече съм приготвил новия заместител на Петрол и щом се прехвърля ще го напиша.
Когато напиша в Холдинга, че бих продал на определена цена ще си сверим часовниците кой колко е взел те от Холдинга спрямо 5ст а аз от Петрол и новия заместител който ще трябва да се представи добре за да оправиме лошия баланс.
Нещата с Холдинг Пътища Ад за мен са много прости. Ако съда каже несъстоятелност цената заминава в диапазона от 2ст до 4ст така ги виждам аз нещата. Ако съда каже, че няма да има несъстоятелност ами туку се изпълнят очакванията ми за търгово но най-вероятно на 1 лев. За са нещата са все още към несъстоятелност. Колкото до цената я виждам в диапазона от 4ст до 15ст до втората половина на февруари. През втората половина на февруари може вече да има решение на съда а може и пак да отложат делото всичко е възможно това е в общи линии за сега.
Извода е, че не ми пука дали някой ще ми обърне внимание. Принципно съм убеден, че дори когато напиша кога бих аз продал спрямо сегашната ситуация пак никой няма да продаде и ако обявят несъстоятелност ще си понесат загубите но ще го направя за да покажа, че е имало възможност да се спасите в случай на обявяване на несъстоятелност от съда и то на значително по-висока цена от тази на която ще се продава при обявяване на несъстоятелност. Освен това ще дам и заместител който може да върне загубите.
Петрол още от началото съм написал, че не е заместитела а само една възможност която уви излезна една дефектна възможност.
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Здравей и от мен. Ами като не върви не върви, това ми е коментара друго не мога да кажа!
Обаче сила в мене още се крие. На борсата съм още от втория кръг на масовата приватизация където се вредих в един Руй 1706 Ад и го продадох през Пощенска банка на добра цена. С две думи видял съм доста за над 10 години на борсата.
В петрола ако реша да го продам за сега ще удариме една загуба от 10-15% в замисимост от продажната цена. Поне ще ми остане за спомен да не се занимавам в бъдеще никъде където има акции онзи.
Благодаря за подкрепата успех от мен.
Благодаря и аз за топлите думи. Не съм забравило мнението ти за вампирела, успях да предпазя приятел да не се накалмучи до шия при нея
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар