IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Примирие тука всяко забравете.

С обявяването на новината, че въпросът с запорираните сметки е решен ще видите колко не реалистично и измислено е било падането на цената и, че се крепи главно само на тази новина.

С обявяването на консолидирания баланс за деветмесечието ще обсъдим и състоянието на Холдинга дали се е влошило.

Мислех да си почивам но явно това е не възможно.

А падането на цената до такава степен ще го превърна в нереалистично, че ви е бедна фантазията.

Тепърва ще разберете всички на какви оценки и коментари съм способен.
    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
      Ами 1.666 лв. след някое време?!

Или 2.666 лв.??

Нищо се не знае! Пазар!
      Нека има за всички....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        .....Фирма на Васил Божков запорира активите на БДЖ......за 10 млн лева......

Като ви пиша аз, да не се гъбаркате с Черепа, вие не вярвате....
        Сега за да не фалира БДЖ, ще направят едно чистене на дългове и ....хоп....патките на 0.666 лв.....
        Ами 1.666 лв. след някое време?!

Или 2.666 лв.??

Нищо се не знае! Пазар!

Коментар

• .....Фирма на Васил Божков запорира активите на БДЖ......за 10 млн лева......

Като ви пиша аз, да не се гъбаркате с Черепа, вие не вярвате....
          Сега за да не фалира БДЖ, ще направят едно чистене на дългове и ....хоп....патките на 0.666 лв.....

Коментар

• Не дърпайте дявола за опашката.

Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
            Не знам за какво положително си дуднеш в темицата, но виж хорицата какво са написали:
            Тази дребна и не значителна статия мога да я оборя без никакъв проблем с много по-мощна статия написана от моя страна

За момента съм казал достатъчно за това временно подчертавам временно ще спра с новините.

Както съм казал очаквам въпросът с запорираните сметки да бъде разрешен а дотогава като цяло засега казах достатъчно.

Като ми се споменава ника няма как да не отговоря а тук надали изобщо има някой който може да ме обори към момента по въпросите свързани с Холдинг Пътища Ад.

Временно примирие

2002г. Бурен скандал чрез медиите между Бойко Борисов (вдясно) и Васил Божков приключил със стискане на ръцете.

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
              мсимов въпрос към теб? я ми кажи как я виждаш работата със мострой защото до колкото знам са малко скачени съдове със мострой.как ги виждаш там нещата
              Мърдаш ли още, ма, пантерооо Къде ви е патрона - козолуп ? Без него закъде сте се опътили :
              Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                Първо няма нищо скачено в момента между Холдинг пътища Ад и Мостстрой Ад и второ няма да кажа какво точно ще се случи с Мостстрой и защо мисля така.

Акционерите на Мостстрой Ад ако имаха акъл щяха да се измъкнат от там когато съда затвърди не състоятелността на Мостстрой Ад и щяха вместо да гонят дивото там да са тук.

Мисля, че на всички акционери там им е ясно, че ако не се подаде оздравителен план за Мостстрой Ад в определения срок се преминава към ликвидация.

Като човек който е виждал баланса на Мостстрой Ад не съм много обнадежден, че ще се подаде оздравителен план.

Колкото до Мостстрой Ад фалита му се отрази доста положително върху Холдинг Пътища Ад защото Холдинга прибра неговия дял по лот 4 на Тракия за себе си освен това заради фалита на Мостстрой Ад АПИ завиши критериите за участие по търговете за магистрали и така от това се облагодетелстваха такива като Холдинг Пътища Ад и Трейс, Главбулгарстрой и още една голяма фирма за сметка на по-дребните фирмички. Да не говорим колко се стресираха работниците и сега съм убеден, че са далеч по работливи за да не ги последва съдбата на Мостстрой
                Не знам за какво положително си дуднеш в темицата, но виж хорицата какво са написали:
                Акциите на "Холдинг Пътища" катастрофираха
                http://www.capital.bg/biznes/kompani...aha/?ref=rcmnd
                Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                  мсимов въпрос към теб? я ми кажи как я виждаш работата със мострой защото до колкото знам са малко скачени съдове със мострой.как ги виждаш там нещата
                  Първо няма нищо скачено в момента между Холдинг пътища Ад и Мостстрой Ад и второ няма да кажа какво точно ще се случи с Мостстрой и защо мисля така.

Акционерите на Мостстрой Ад ако имаха акъл щяха да се измъкнат от там когато съда затвърди не състоятелността на Мостстрой Ад и щяха вместо да гонят дивото там да са тук.

Мисля, че на всички акционери там им е ясно, че ако не се подаде оздравителен план за Мостстрой Ад в определения срок се преминава към ликвидация.

Като човек който е виждал баланса на Мостстрой Ад не съм много обнадежден, че ще се подаде оздравителен план.

Колкото до Мостстрой Ад фалита му се отрази доста положително върху Холдинг Пътища Ад защото Холдинга прибра неговия дял по лот 4 на Тракия за себе си освен това заради фалита на Мостстрой Ад АПИ завиши критериите за участие по търговете за магистрали и така от това се облагодетелстваха такива като Холдинг Пътища Ад и Трейс, Главбулгарстрой и още една голяма фирма за сметка на по-дребните фирмички. Да не говорим колко се стресираха работниците и сега съм убеден, че са далеч по работливи за да не ги последва съдбата на Мостстрой
                  Last edited by msimov; 05.11.2011, 00:00.

Коментар

• мсимов въпрос към теб? я ми кажи как я виждаш работата със мострой защото до колкото знам са малко скачени съдове със мострой.как ги виждаш там нещата

Коментар

• Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнение
                      Да ви дам ли номера на Черепа....
                      http://www.vbox7.com/play:ea505f10&start=27

Коментар

• Инфраком 2007 ЕООД

Както всички знаете в момента сметките на Холдинг Пътища Ад са блокирани от ОББ заради заем за 7 566 535.55 лева.

След малка проверка от моя страна на интернет пространството излиза, че Инфраком 2007 ЕООД работи с големи суми пари.

Холдинг Пътища Ад е станал гарант по заема на Инфраком 2007 ЕООД.

За момента не е обявено кога точно е сключен този договор за заем. Не е ясно и защо Холдинга е станал гарант по него.

За момента от междините финансови отчети и обяснителните материали към тях разбрах кои са длъжниците на Холдинг Пътища Ад или с две думи на кого е предоставил пари Холдинг Пътища Ад и има вземания.

Инфраком 2007 ЕООД не фигурира в списъка на дружествата на които Холдинг Пътища Ад е дал пари и съответно има вземания от такива дружества.

Обявения списък в междинния финансов отчет от който се вижда от кой Холдинг Пътища Ад е взел пари като заеми не е изчерпателен и не мога да ви кажа дали Инфраком 2007 ЕООД има предоставен заем на Холдинг Пътища Ад в момента.

За момента е ясно, че Инфраком 2007 ЕООД не е нищо дребно. До колкото ми е известно всяка една фирма предоставя баланс и тези баланси могат да бъдат намерени. Мисля, че струваше 15лв или 25лв за да прочетеш баланса на фирма която не е публично дружество.

С две думи напълно е не изяснено за момента в какво финансово състояние е Инфраком 2007 ЕООД. Защо е спряло плащанията към този си заем?

След като ОББ е стигнало до там да запорира сметките на Холдинг пътища Ад няма как да не е запорирало сметките и на Инфраком 2007 ЕООД.

Също така трябва да знаете, че когато се стигне гарантите по договори за заем да плащат задълженията на кредитополучателя то те могат да се обърнат към съда и да осъдят кредитополучателя да им възстанови всичките пари.

Моите лични оценки са, че до края на месеца ще се обяви, че въпросът е разрешен.
                        Last edited by msimov; 04.11.2011, 19:29.

Коментар

• Имаше тема " Купувам тел. номер на мажо.."

Аз не колекционирам противопехотни мини...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                            Евала msimov...Разбий ги...
                            Ще се ебават с Черепа....
                            Аз съм акционер в холдинга от месец и чакам поне до едни 0.666 лв да стигнат....на кукуво лято....
                            Да ви дам ли номера на Черепа....
                            в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Гукате ли си при патоците сладки приказки с генерала, маймунки такива ? ))
                              Генерале, няма ли го тук Кашпировски ?
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                                msimov просто си върши работата.Трябва да му се признае,че е по-убедителен от Козолуп.В него има заряд.Пък и една акция струва някакви си 26 ст.За какъв риск може да говорим.Виж,който ги е купувал на около 3 кинта,му съчувствам.
                                Генерале, не се подлъгвай по цената ! Ще ти припомня оригиналния лаф на Козолуп: "Гледай моста - сещай се за пътя"
                                Не е препоръка. Едно наум, генерале !

Коментар

Working...
                                X