If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги металурзи,знаете ли че ще ви разочаровам с факта че в България има три инстанций!?!?Софийски районен съд,градски и апелативен!!!А някой от вас досети ли се че хората пускащи жалбите може да потърсят съдействие и от Страсбург???
Е, и- там съдят действията на държавата в стил Ванко1.
Е как си обясняваш това , че жалбата е подадена на 3.09. и чак на 29.09. се обявява в регистъра ? И не бъди сигурен , че е платена такса от 15 лв. , защото при всички други жалби има преснимана квитанция за такса , докато тука няма такава ! Освен това чете ли жалбата ? Хората искат да се върне делото , защото Градския съд не им е разгледал жалбата поради изтекъл срок , а това не е било вярно ! И как мислиш , че ще постъпи Апелативния ? Ако държи на закона - би трябвало да върне делото на СГС и нещата се връщат в изходна точка нали ? Не злорадствам , а просто коментирам очевадните факти ! Не е нужно човек да е адвокат , за да прецени че Градския съд е нарушил процедурата ! И дали не е нарочно ? И какво пречи утре или другата седмица да цъфнат нови жалби ? Явно няма срокове !
Мунчо,пардон,Обратен завой,
абе ти пак ли си взимаш дозата?
Колеги,датата,за която този ка..т пише е резолюцията на Софийски градски съд/там между другото пише ,че е платена такса 15лв.
На дата 29.09 е обявено в Търговският регистър и сега е важно какво ще напише Апелативният като резолюция,горе в ляво на листа.
ПОПРАВЕТЕ МЕ,АКО ГРЕША! Завой,ти не!
Обратен завой,ама ти си много на ясно с бившите директори на комбината,пък даже и за синдикатите намекваш.
Изплюй камъчето,хайде не го задържай,кажи каква ти е връзката с Кремиковци!
Не се срамувай!
P.S.Научи се да четеш между редовете!
Извинете, наистина ли Ви казаха че жалби вече няма? Явно че лицето което каза че парите, нашите пари, няма да ги получим никога, ще се окаже че е точно така.Жалбите не спират.
Виж какви жалби са внесени на 26.09. и от кого.Прочети внимателно.
Нещо не разбирам.Кои са тези "останалите"?
Плащането по списъците на синдика(сметката за разпределение) е отделно от обезщетенията на уволнените през лятото.Тези пари ги няма в никакви списъци.
Каква е причината да се бавят?Ако се вкарат в ония списъци,пак трябва одобрение от съда,възражения....и уиде коньо у ряката.
Влязохме в едно глупаво русло на обиди и заплахи , което не е никак полезно и продуктивно и е в интерес на тези , които ни управляват за съжаление ! Аз съм дотук !
Сбогом !
Обратен завой,
много ти е "къса"паметта.
Изказваш мнение за пореден път,за което никой не те е упълномощил.Престани да поднасяш" информация",която ние си я знаем,без твоя намеса.Повярвай ми!
Я,обади от къде тази загриженост и ровене в нашите проблеми?
Да нямаш и ти да взимаш някой друг лев оттам-Кремиковци?
Ама,моля те, бъди кратък!Не ни пиши за патриоти само,чеееееееееееее
Извинете, наистина ли Ви казаха че жалби вече няма? Явно че лицето което каза че парите, нашите пари, няма да ги получим никога, ще се окаже че е точно така.Жалбите не спират.
На някои не им изнася,явно губят мноого пари!!За това все си мисля че протакането ще продължи..Жалко е но е факт че в България не се ли реши нещо,се стига до европейският съд
Преди броени минути ходив в деловодството на СГС в Съдебната палата!
Отговор по жалбите се чака до 05 10 2011 . Повече жалби няма.Това са всички.
След това всичко отива в Апелативен съд. Там какви са сроковете за сега нямам информация.
За съжаление след като всичко е било приготвено за внасяне сумите по сметките ни, някой лица са решили да обжалват и това забавя нещата!
Някой лица,които не са заинтересовани да получим своите изработени с честен труд пари и на които са удържани данъци, много моля да не се включва във фирумите!)
Return Ти откакто си дошъл в София все още прескачаш линиите, май а?
Господине, ако не вярваш можеш да отидеш сам и да провериш в Съдебната палата на бул. Витоша. Аз не публикувам непроверени неща, защото не е почтенно! Все пак трябва да имаме и малко морал! А колкото до стиптиз-бара, тях ги посещавам само като гост!
Няма как да излезе по рано решение защото на 26 09 е вписан жалбата в регистъра/ имаше няколко почивни дни/ Но адреса го има и всеки може да се осведоми!
Колеги металурзи,знаете ли че ще ви разочаровам с факта че в България има три инстанций!?!?Софийски районен съд,градски и апелативен!!!А някой от вас досети ли се че хората пускащи жалбите може да потърсят съдействие и от Страсбург???
(1)
Пичове ако утре се прави събиране в 10.00 пред министерството на Трайчо Трайков, някой искал ли е разрешение за това.
(2)
Ако се събереме има опасност да ни изпратят жандармерия като на ултрасите.
(1). Да им искам и разрешение дали можем да се къпем по двама в банята, а?
Където искам, там ходя; дошъл съм да си искам парите, а ако са дошли и други, какво да направя?
(2). Ми то това се иска, батка...
Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Пичове ако утре се прави събиране в 10.00 пред министерството на Трайчо Трайков, някой искал ли е разрешение за това. Когато се съберат повече от десет души на едно място се получава събрание или митинг. За тези неща си има Закон за събранията митингите и манифестациите и в чл.7 от този закон ал.3 се казва, че за такова мероприятие трябва да се уведоми МВР и да се иска разрешение от кмета на Столична Община. Ако се събереме има опасност да ни изпратят жандармерия като на ултрасите.Иначе знам вече 10 души които ще отидат, за съжаление аз съм възпрепятстван но ще направя всичко възможно да дойда по късно. А колкото до СГС и САС и двета са с адреса на Съдебната палата или бул.Витоша №2.
Влязохме в едно глупаво русло на обиди и заплахи , което не е никак полезно и продуктивно и е в интерес на тези , които ни управляват за съжаление ! Аз съм дотук !
Сбогом !
Еврика!
Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
[QUOTE=Return;1059153145]Права си за съда , извинявай ! СГС има и отделения и в друга сграда затова ! А и другото е , че Градския съд си свърши на практика работата и жалбите се подават до Апелативния съд - виж търговския регистър ! И ми е странна тази дата 5.10. откъде идва ? Срока на подаването на жалби е изтекъл отдавна ! Не ми отговори кой чака отговор по жалбите до 5.10. или не си питала ? Цялата тая работа ми намирисва на умишлено протакане !
Стига вече си стресирал хората .Пихме и от извора ти, информирахме се и от другите ти връзки и контакти .Стига, спри ,мълчи си
Коментар