IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хахаха, тука стана за психотерапия в тази тема бе, направо си теглете ножа и да не се мъчите поне

Играчи, ама по-скоро свирачи

другите пък никога и акция не са помирисвали през живота си, ама и те коментари ще ми правят

за третите, психически нестабилните дори не отварям и дума, просто ги оставям да си плуват

Хубавото е, че поне фонд- мениджърите вече са си научили урока и в момента си купуват ли купуват това онова и си следват стратегия без много шум, а при такива паники след малките дребни душици , те просто си окрупняват позициите без много много да разлайват кучетата, и без да си увеличават цените сами на себе си.

айде, бай от мен
    "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнение
      Защо се изсипва по позиции, по които очевидно има подкрепа за вдигане нагоре, като SFARM например?
      Има желание за нагоре, ама малко повече уважение, не може така да се изсипва и да искаме ръст
      Я па тоа
      Custodite sortem vestram

Коментар

Защо се изсипва по позиции, по които очевидно има подкрепа за вдигане нагоре, като SFARM например?
        Има желание за нагоре, ама малко повече уважение, не може така да се изсипва и да искаме ръст
        не знаех, че сме на концерт по желание

Коментар

• Защо се изсипва по позиции, по които очевидно има подкрепа за вдигане нагоре, като SFARM например?

Коментар

• За сега дружините удържат "само" на -3.5% но да видим в последните минути дали няма да има изпускане след много зор?

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
              Не знам за чашите, но имам усещането, че световните борси са на командно дишане в момента, и ако им спрат апарата ще им правим 40 дни. Не е препоръка.
              Апарата е в наличност ,само трябва кординация и воля да се пусне..
              ДАУ е паднал малко над 11% а ДАХ е над 20 % .
              Така че там ще има реанимация в повече проценти.

Коментар

Да си имаме уважението, фондовете у нас не са малоумни.
                Всеки сам си прави сметката.
                Ако искаш някой да те уважава, опитай да бъдеш честен поне със себе си!

Гледай какво става в последните минути и пак ми кажи кой каква сметка си е направил.

Коментар

• Не знам за чашите, но имам усещането, че световните борси са на командно дишане в момента, и ако им спрат апарата ще им правим 40 дни. Не е препоръка.
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
                    Винаги се намира някой малоумен фонд да купи от "аск"-а, няма страшно.
                    Да си имаме уважението, фондовете у нас не са малоумни.
                    Всеки сам си прави сметката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      Как сте, ъпърчета? Пак ли ви надупиха? За да е удоволствието пълно, не забравяйте да ползвате обилно вазелин!
                      Форка,чаото нали беше до септември бре!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                        Монти,първо ще кажа ,че за съжаление имам още останали акции на БФБ.....и мисля,че не е време сега да излизам.Неименуемо ще има корекция на този спад.тогава ще му мисля.
                        Да те питам нещо....Още ли мислиш ,чв след тези новини за Италия и Испания (за дълговете им) Европа ще е същата.Случайно ли Берлускони взе да успокоява,случайно ли ЕЦБ купува днес книжа.Ако беше всичко наред....или поне не толкова зле .едва ли някой ше си разваля уикенда.Златото защо се качи толкова.....дали няма някоя фундаментална причина.....Ккато и да е.....Не обичам такива спадове и аз.имам лоши спомени.Но се стремя да съм реалист.

За едно си прав......ако ДАКС падне под 2процента...просто с мед да го намажеш...това ще си е победа.Ама просто се отлага спада за друг ден
                        Стана с чашата която е полупразна. ДАХ и ДАУ ако завършат до минус 2 % наваксването в посока север е на ДАХ... в близките дни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Repoman Разгледай мнение
                          Не е ли вече време за един подскок преди затваряне за да тушираме спада?
                          Винаги се намира някой малоумен фонд да купи от "аск"-а, няма страшно.

Коментар

• Не е ли вече време за един подскок преди затваряне за да тушираме спада?

Коментар

• Как сте, ъпърчета? Пак ли ви надупиха? За да е удоволствието пълно, не забравяйте да ползвате обилно вазелин!
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Решил си пазара е обречен тези дни и пишеш в подкрепа на това становище.
                                Японците започнаха към 4 % и свършиха към 2 % ,ДАХ отвори на минус един и стигна плюс един и в момента е около минус два % ,нормално за положението . Сега чакаме американците главните отговорници и водещи маркета как ще затворят. Нали не очакваш ДАХ да бъде плюс два а ДАУот минус 2 до 6 % днес .
                                Ако завършим ДАХ с минус до 2 % е положително. Защото писах го и на Продигал пазара не обича да бъде режисиран а до сега това става, за да не тества тези нива по късно.
                                Монти,първо ще кажа ,че за съжаление имам още останали акции на БФБ.....и мисля,че не е време сега да излизам.Неименуемо ще има корекция на този спад.тогава ще му мисля.
                                Да те питам нещо....Още ли мислиш ,чв след тези новини за Италия и Испания (за дълговете им) Европа ще е същата.Случайно ли Берлускони взе да успокоява,случайно ли ЕЦБ купува днес книжа.Ако беше всичко наред....или поне не толкова зле .едва ли някой ше си разваля уикенда.Златото защо се качи толкова.....дали няма някоя фундаментална причина.....Ккато и да е.....Не обичам такива спадове и аз.имам лоши спомени.Но се стремя да съм реалист.

За едно си прав......ако ДАКС падне под 2процента...просто с мед да го намажеш...това ще си е победа.Ама просто се отлага спада за друг ден

Коментар

Working...
                                X