IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Колко краткосрочна? Прегледай графиките на йената когато им свалиха за пръв път рейтинга! Ще видиш как фондовият им пазар пада но йената се засилва. Така ще бъде и с долара и САЩ краткосрочно до месец-два.

След това обаче следва големият гърмеж на ЕС - ще намалят кредитния рейтинг на Франция. Еврото отива в историята или остава за ползване само от 5-6 държави в Европа начело с Германия. След това гърми САЩ с голямата хиперинфлация и най-накрая Китай, защото най-големите му търговски партньори ЕС и САЩ са банкрутирали! Ще има огромни социални вълнения - лека демо версия в момента е това което се случва в Лондон...
    Благодаря, и аз мисля така за САЩ и долара. За ЕС имаш интересна прогноза!

Коментар

• Пичове , моето скромно мнение е че щатите тестваха китайците пък и всички останали , с което им напомниха коя е първата световна сила....

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
        Мастър, дай една краткосрочна прогноза?
        Колко краткосрочна? Прегледай графиките на йената когато им свалиха за пръв път рейтинга! Ще видиш как фондовият им пазар пада но йената се засилва. Така ще бъде и с долара и САЩ краткосрочно до месец-два.

След това обаче следва големият гърмеж на ЕС - ще намалят кредитния рейтинг на Франция. Еврото отива в историята или остава за ползване само от 5-6 държави в Европа начело с Германия. След това гърми САЩ с голямата хиперинфлация и най-накрая Китай, защото най-големите му търговски партньори ЕС и САЩ са банкрутирали! Ще има огромни социални вълнения - лека демо версия в момента е това което се случва в Лондон...
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнение
          От една страна обрулени а от друга каквото им влизаше го праскаха на вън. Е сега ще ги видим "майсторите".
          да, последните 2 седмици им изтри доходността за годината, особено на ПФ.
          доверие държаха 35% ако не се лъжа на външните пазари...

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Как сте, ъпърчета? Пак ли ви надупиха? За да е удоволствието пълно, не забравяйте да ползвате обилно вазелин!
            Мастър, дай една краткосрочна прогноза?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
              Бобане споко!
              Фондовете отдавна са обрулени и със сетни сили крепят по някой и друг шит в който имат останали акции.

ПФ имат повечко, но те няма къде да ходят

поздрави
              От една страна обрулени а от друга каквото им влизаше го праскаха на вън. Е сега ще ги видим "майсторите".

Коментар

• Бобане споко!
                Фондовете отдавна са обрулени и със сетни сили крепят по някой и друг шит в който имат останали акции.

ПФ имат повечко, но те няма къде да ходят

поздрави
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Дано по медиите да не се тръби много какво става,че ако почнат да излизат хора и от фондовете....

Ако имаше някаква визия за сребърният фонд и желание за нещо от страна на политиците можеше да се случи нещо.но уви

Коментар

• Работата отива на всичко коз.
                    Коз, коз и след това хиляди метражи.

Коментар

• за днес май ще удържат 6000 в дакс, но 5600 изглежда почти сигурно още тази седмица... не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        Малко е трудно да се каже кой купува и кой продава при положение че масата фондове не публикуват нищо за портфейлите си.
                        Е, то аз малък фонд ли съм бе, аз купувам тук там по-сериозни пакети.Но, не съм като другите двама играчи,който обират офертите продава до определи нива.Аз бях до малко преди тях на пазара / до към 10 сутринта/ и дотогава купувах.След това други по-сериозни се включиха и моите оферти останаха назад.Но,не е да не съм доволен от няколко сделки

А на БФБ, то освен да си дълъг, то друг вариент няма.Ако ще участвам, ще съм дълъг.Ако няма,просто излизам и не си губя времето да се правя на много умен по форумите.
                        Просто тези дни ми е интересно да гледам паниките и си позволявам да си коментирам тук там.Иначе, си действам тихо и не си губя времето да се заяждам или да се обяснявам на форумните тролове.
                        Влизам и излизам по 3-4 позиции и не се оплаквам
                        Та, вероятно това ще ми е писаното до към Коледа тук Ако не излезе нещо извънаредно положително дотогава де
                        Сега вероятно ще спра и да я гледам БФБ за няколко месеци,така е по-добре ,от опит го казвам, защото тук вече пакетите ми са прилични отново и ще се отдам на търговия в щатите, че там се отвориха и тези дни ще се отворят добри възможности за тези който имат идея за нещата.

бай бай
                        "Nothing shakes the faith of a true believer."

Коментар

• Първоначално изпратено от guantanamo Разгледай мнение

айде, бай от мен
                          Сел?
                          Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от guantanamo Разгледай мнение
                            ...

Хубавото е, че поне фонд- мениджърите вече са си научили урока и в момента си купуват ли купуват това онова и си следват стратегия без много шум, а при такива паники след малките дребни душици , те просто си окрупняват позициите без много много да разлайват кучетата, и без да си увеличават цените сами на себе си.

.....
                            Явно си дълъг, но по-интересното е дали заради анализите на Goldman или просто вътрешно убеждение

Коментар

• Браво.така трябва да се действа..........

Имаше една ода...........

.....и още миг ще падне заветният индекс....и изведнъж Доверие пристигна с гръм.........

Коментар

• Малко е трудно да се каже кой купува и кой продава при положение че масата фондове не публикуват нищо за портфейлите си.

Коментар

Working...
                                X