340-345 next stop
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнениеДнес изкуствено дръпнаха и затвори под 3%, така че утре със сигурност ще е над 3% след като видят клането отвъд океана
просто пазара ни е доста назад от навън .това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеСпоред вас утре колко ще сме надолу.......
За мен има един вариант.....ако подпрат пазара в началото на сесията...........мисля, че може да не паднем много
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеда не стана работата като с онзи турсит на който дали от старите столевки при сделка на морето
работи работи и накрая вестници
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеМайсторе, добре е да бъдеш банкер (кредитор) на някого, на когото може да налагаш правилата на твоята игра. Аз например не бих искал да бъда кредитор на някоя мутра. Е, Китай си повярваха, че ще станат Номер 1 и взеха да стават кредитор на Световната мутра номер 1 - САЩ.
Да се сърдят само на себе си.
работи работи и накрая вестницитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Майсторе, добре е да бъдеш банкер (кредитор) на някого, на когото може да налагаш правилата на твоята игра. Аз например не бих искал да бъда кредитор на някоя мутра. Е, Китай си повярваха, че ще станат Номер 1 и взеха да стават кредитор на Световната мутра номер 1 - САЩ.
Да се сърдят само на себе си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
......
П.П. Или най-добре да ги осъдят в международен съд и да наложат световна изолация на САЩ.
експроприация и национализация му е майкатаТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bigpetka Разгледай мнениетрябва да се признае на БФБ, че за сега се държи "мъжки"
BET 4 485,47 -8.86%това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКитай не само е търговски партньор на ЕС и на САЩ но вече им е и банкер!!! Но... плувай както си знаеш... Обещал съм ти да не те закачам, че си много тънкообиден... Но като си такъв сръдливец, къде ходиш да се буташ у шамарите?!
Китай беснеят, но "га ядоха кифтетата" последните 10 години - що не бесняха, а купуваха американсски дълг?Днес чета, че и Путин нещо се бил ядосал на "паразитите САЩ", ама и те са купували, купуват и днес американски дълг.
Смешковци.
П.П. Или най-добре да ги осъдят в международен съд и да наложат световна изолация на САЩ.Last edited by anon6706; 08.08.2011, 16:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНе са им търговски партньори - работодатели са имСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеи най-накрая Китай, защото най-големите му търговски партньори ЕС и САЩ са банкрутирали!
От 10 стоки за потребление в развитите държави, най-много 1 (една) да е истински китайска "от - до". Сещам се за Lenovo и чесъна по нашите магазини. Чаят и порцеланът вече са ментета.
П.П. Така че пак си помисли за реда по който ще банкрутират държавите или по-скоро - реда по който ще възниква социалното напрежение в тях.Last edited by anon6706; 08.08.2011, 16:19.
Коментар
Коментар