IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 340-345 next stop

Коментар

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
      Днес изкуствено дръпнаха и затвори под 3%, така че утре със сигурност ще е над 3% след като видят клането отвъд океана
      може да понатиснат банките, но не мисля, че има мегдан за много спад

просто пазара ни е доста назад от навън .
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
        Според вас утре колко ще сме надолу.......

За мен има един вариант.....ако подпрат пазара в началото на сесията...........мисля, че може да не паднем много
        Днес изкуствено дръпнаха и затвори под 3%, така че утре със сигурност ще е над 3% след като видят клането отвъд океана

Коментар

• Според вас утре колко ще сме надолу.......

За мен има един вариант.....ако подпрат пазара в началото на сесията...........мисля, че може да не паднем много

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
            да не стана работата като с онзи турсит на който дали от старите столевки при сделка на морето

работи работи и накрая вестници
            Не, не се заблуждавайте. Няма да има обезценка на дълга. Говорил съм го много пъти. Просто с този дълг САЩ ще извива ръцете на Китай, а не както се предполага Китай на САЩ.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Майсторе, добре е да бъдеш банкер (кредитор) на някого, на когото може да налагаш правилата на твоята игра. Аз например не бих искал да бъда кредитор на някоя мутра. Е, Китай си повярваха, че ще станат Номер 1 и взеха да стават кредитор на Световната мутра номер 1 - САЩ.
              Да се сърдят само на себе си.
              да не стана работата като с онзи турсит на който дали от старите столевки при сделка на морето

работи работи и накрая вестници

Коментар

• Майсторе, добре е да бъдеш банкер (кредитор) на някого, на когото може да налагаш правилата на твоята игра. Аз например не бих искал да бъда кредитор на някоя мутра. Е, Китай си повярваха, че ще станат Номер 1 и взеха да стават кредитор на Световната мутра номер 1 - САЩ.
                Да се сърдят само на себе си.

Коментар

......
                  П.П. Или най-добре да ги осъдят в международен съд и да наложат световна изолация на САЩ.
                  само така
                  експроприация и национализация му е майката
                  Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Ами това ,което нимъчеше много...липсата на чужди капитали на нашата борса.......сега ни помага...

Коментар

• Първоначално изпратено от bigpetka Разгледай мнение
                      трябва да се признае на БФБ, че за сега се държи "мъжки"

BET 4 485,47 -8.86%
                      още повече, че се перят с ниска безработица...мнооого ниска

Коментар

• трябва да се признае на БФБ, че за сега се държи "мъжки"

BET 4 485,47 -8.86%
                        Мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инструменти!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          Китай не само е търговски партньор на ЕС и на САЩ но вече им е и банкер!!! Но... плувай както си знаеш... Обещал съм ти да не те закачам, че си много тънкообиден... Но като си такъв сръдливец, къде ходиш да се буташ у шамарите?!
                          Мдааа, банкери са им.... Скоро ще им пратят съдия-изпълнител да опише имуществото им. Първо ще започне със самолетоносачите и на атомните подводници ще спре.

Китай беснеят, но "га ядоха кифтетата" последните 10 години - що не бесняха, а купуваха американсски дълг? Днес чета, че и Путин нещо се бил ядосал на "паразитите САЩ", ама и те са купували, купуват и днес американски дълг.
                          Смешковци.

П.П. Или най-добре да ги осъдят в международен съд и да наложат световна изолация на САЩ.
                          Last edited by anon6706; 08.08.2011, 16:49.

Коментар

• Като гледам днес родната ни борса как реагира си мисля че август ще продължи традицията за покачване.Мнението ми е препоръка за ядене и пиене.

Коментар

Не са им търговски партньори - работодатели са им
                              Китай не само е търговски партньор на ЕС и на САЩ но вече им е и банкер!!! Но... плувай както си знаеш... Обещал съм ти да не те закачам, че си много тънкообиден... Но като си такъв сръдливец, къде ходиш да се буташ у шамарите?!
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                                и най-накрая Китай, защото най-големите му търговски партньори ЕС и САЩ са банкрутирали!
                                Не са им търговски партньори - работодатели са им, но ти така и не искаш да го разбереш от години. Когато купуваш хладилник AEG и на компресора му пише Made in China, Китай търговски партньор ли се явява на Германия (AEG) или работна ръка? В статистиката този компресор излиза като стокооборот, но изобщо не е така в моменти на криза, защото завода за компресори в Китай прави компресори по поръчка на AEG, а не защото китайските хладилници са спечелили пазарен дял в Западна Европа..

От 10 стоки за потребление в развитите държави, най-много 1 (една) да е истински китайска "от - до". Сещам се за Lenovo и чесъна по нашите магазини. Чаят и порцеланът вече са ментета.

П.П. Така че пак си помисли за реда по който ще банкрутират държавите или по-скоро - реда по който ще възниква социалното напрежение в тях.
                                Last edited by anon6706; 08.08.2011, 16:19.

Коментар

Working...
                                X