IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Я пак?
    Ти пък! Той "знае как".

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Като ми зададат въпрос къде да инвестира някой познати и аз така отговарям в АДСИЦ . Целта да си спестя труда да ми виси всеки ден на главата и да има по малки загуби. Ако му предложа мойте и загуби ще ореве орталъка ако спечели ще иска следващата, но няма да прочете ред ще разчиита до края на века на мен...
      Сега борсата пада и ракетите станаха подводници и излезна ти да ни покажеш пътя към светлината.
      Преди Борисов ,сега БРЕФ а сега задай си въпроса защо падна до 30 ст някога....
      Най-вероятно и те са ме съветвали така, за да не им висна постоянно, но аз все пак съм им благодарен. И през ум не ми е минавало да ви "показвам пътя"! Избрал съм си този ник не случайно, за да декларирам преди всеки разговор, че не разбирам много.
      Не съм защитавал Борисов, а изразих несъгласие с тезите, че БГ се срива. Правих го, защото показателите ни поне към този момент са много добри и се позовавах на официални статистики от наши и чуждестранни независими източници. Моля те да не започваме пак тази политическа тема

Коментар

• Познайте кой кой е

Кто же ты, Кукловод? Реальность иль сон?
        Кто же ты, Кукловод? В темноте не понять!
        Это ты или игры в сознанье моем...
        Одно лишь я понял, тебе жизнь не отнять!

Давай, Кукловод! Режь мою волю!
        Дергай за нити, смейся в лицо!
        Мы твои верные, рабы-марьионетки!
        “У нас есть выбор!” – Это Вранье!!!

Наши жизни подвластны, но мы вправе решать,
        Что нам делать и как, жизнь прожигать!
        Но если мы будем спокойно стоять,
        Под игом Кукловода, нам умирать...
        Я знаю ответ, кто он такой!
        Разрывая горло, я кричу в небеса!
        Люди! Очнитесь, ответ же простой!
        Наш Кукловод – это... Судьба!
        Attached Files

Коментар

• Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
            Има двама-трима човека, които си споделят с мен идеи и аз чат-пат ги слушам. Не всички от тях ми носят печалба, но винаги съм им благодарил. Аз съм изразил мнение за компании и ако те се сринат ще ме спукат от бъзици, но според мен е по-добре така, отколкото да не кажа нищо.

Като ми зададат въпрос къде да инвестира някой познати и аз така отговарям в АДСИЦ . Целта да си спестя труда да ми виси всеки ден на главата и да има по малки загуби. Ако му предложа мойте и загуби ще ореве орталъка ако спечели ще иска следващата, но няма да прочете ред ще разчиита до края на века на мен...
            Сега борсата пада и ракетите станаха подводници и излезна ти да ни покажеш пътя към светлината.
            Преди Борисов ,сега БРЕФ а сега задай си въпроса защо падна до 30 ст някога....

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
              6,15,24,35,43,49

Ма ако не се паднат, ще тръгнеш да тръбиш колко не разбираме из целия форум, нали ?
              Има двама-трима човека, които си споделят с мен идеи и аз чат-пат ги слушам. Не всички от тях ми носят печалба, но винаги съм им благодарил. Аз съм изразил мнение за компании и ако те се сринат ще ме спукат от бъзици, но според мен е по-добре така, отколкото да не кажа нищо.

Коментар

Наистина не съм гледал този филм, но си представям как котките ме бъзикат за така важната им репутация. Изчел съм всички съвети и мисля върху тези, които имат смисъл според мен, но от теб нищо не виждам. Дай съвет за компния, индекс, стока, въобще нещо....................
                6,15,24,35,43,49

Ма ако не се паднат, ще тръгнеш да тръбиш колко не разбираме из целия форум, нали ?

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
                  Михаел, ти определено не си гледал филма Котките и Мишката.........Ако изчетеш и се опиташ да разбереш всичките постове и съвети до теб ще имаш голяма полза...По добре да ходя в реалния свят да пийна нещо с приятели....
                  Наистина не съм гледал този филм, но си представям как котките ме бъзикат за така важната им репутация. Изчел съм всички съвети и мисля върху тези, които имат смисъл според мен, но от теб нищо не виждам. Дай съвет за компния, индекс, стока, въобще нещо....................

Коментар

• Първоначално изпратено от know how Разгледай мнение
                    Ако знаеш какво е опция се замисли за търговия с опции. Доста по-безболезнена ще е загубата ти от "колове" защото се ограничава само до премията която си платил. Ако обаче предпочетеш "путове", то тогава Бог да ти е на помощ. Особенно ако са злато.
                    Я пак?

Коментар

• Първоначално изпратено от know how Разгледай мнение
                      От мен само един съвет пък прави каквото знаеш.
                      Ако знаеш какво е опция се замисли за търговия с опции. Доста по-безболезнена ще е загубата ти от "колове" защото се ограничава само до премията която си платил. Ако обаче предпочетеш "путове", то тогава Бог да ти е на помощ. Особенно ако са злато.
                      каквато ни е борсата такива са ни и журналистите
                      каква казваш е разликата между купуване на кол и на пут?
                      купувам пут на златото, декемврийски с някакъв страйк, айде да ми кажеш колко ще загубя моля

Коментар

УНСС, за втори път не разбирам какво искаш да кажеш. Какво имаш против мен и Фейсбука ми? На кого съм обявявал война, ако това имаш предвид с последния си пост? Както виждаш се отказвам да пиша с Мастъра и ако това е един вид предаване, просто честити на Мастъра победата.
                        Михаел, ти определено не си гледал филма Котките и Мишката.........Ако изчетеш и се опиташ да разбереш всичките постове и съвети до теб ще имаш голяма полза...По добре да ходя в реалния свят да пийна нещо с приятели....

Коментар

аз не виждам никакъв смисъл от общуването с теб и го прекъсвам. Успех
                          Естествено. Въпросният цитат само би оборил голословните ти твърдения и би потвърдил казаното от мен.

Аз също ще ти напиша нещо като за последно. Дано вече си си научил урока.

Не може да идеш в един форум и да се опиташ да направиш бърза репутация като се качиш на гърба на хората с по над 5 хил. поста хвърляйки наляво и надясно кирливи подмятания. Няма смисъл да се ядосваш, че тъкмо хората с бележка "Заслужил Инвеститор" не споделят твоя ентусиазъм. По-добре се замисли защо е така? Само хората със здрав скептицизъм спрямо бфб през годините пишеха под псевдонимите си и нямаше от каво да се срабуват, нито от предвижданията си, нито от съмненията си, нито от постиженията си. Всички други ъпващи и ъпъросващи оптимисти в тази тема или вече пишат под 10-я си псевдоним или вече изобщо не пишат и няма да помислят за бфб-то докато са живи! Това е нелицеприятната истина за новата вълна от кандидат-милионери и ловци на дъна!!

Айде сега, жив и здрав... И не си прави труда да ми благодариш за краткия урок! Нищо не ми струва.
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

УНСС, за втори път не разбирам какво искаш да кажеш. Какво имаш против мен и Фейсбука ми? На кого съм обявявал война, ако това имаш предвид с последния си пост? Както виждаш се отказвам да пиша с Мастъра и ако това е един вид предаване, просто честити на Мастъра победата.

............................................______ __
                            ....................................,.-‘”...................``~.,
                            .............................,.-”...................................“-.,
                            .........................,/...............................................”:,
                            .....................,?........................... ...........................\,
                            .................../.................................................. .........,}
                            ................./.................................................. ....,:`^`..}
                            .............../.................................................. .,:”........./
                            ..............?.....__............................ .............:`.........../
                            ............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../
                            .........../(_....”~,_........“~,_....................,:`..... ..._/
                            ..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}
                            ...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../
                            ...,,,___.\`~,......“~.,....................`..... }............../
                            ............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”
                            ............/.`~,......`-...............................\....../\
                            .............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__
                            ,,_..........}.>-._\...................................|........... ...`=~-,
                            .....`=~-,_\_......`\,.................................\
                            ...................`=~-,,.\,...............................\
                            ................................`:,,.............. .............`\..............__
                            .....................................`=-,...................,%`>--==``
                            ........................................_\........ ..._,-%.......`\
                            ...................................,<`.._|_,-&``................`\

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
                              България обявява война на Англия и Америка през Втората световна
                              Last edited by първи стъпки; 18.09.2011, 20:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                                А ти знаеш ли защо долара беше такава сила до скоро, а Швейцарския франк ?!

Днешните инвеститори дори са забравили, защо Швейцарския франк е "сейф хевън". Просто по инерция му скочиха.......... и долара по инерция се държи, понеже има голяма маса, понеже е натрупал голямо доверие. Хартиените пари са тези които са спекулативни и нямат никаква стойност в момента. А знаеш ли какво означава думата банкнота ?! Просто хората дори са забравили защо имат доверие в парите......... защо парите са били толкова ценни. Истината е следната, златото е пари, а доларите и всички останали валути, са хартишките. Обаче хората са забравили и сега цялата световна икономика ще плати цената, на безобразното печатане на хартия и да......... съвсем скоро ще избиваме печалбите......... деня все повече наближава, това да се случи. И това за стойноста на дадено нещо не е просто в мозъка на хората, всяко нещо има реална и спекулативна цена. В момента цялата световна икономика представлява една голяма хазартна игра, ако не се върнем скоро към фундамента, от който сме тръгнали, всичко ще отиде по дяволите.

Иначе златото има истински и реален заместител и това са мегават часите произведено електричество, но света първо трябва да разбере, защо сме приели златото за пари и после като им уврът главите на всички, че златото има реална стойност, тогава ще могат да сложат мегават часите за валута (то пак ще е хартиена, като сега, но ще е вързана за тях).
                                Абсолютно съм съгласен с риска при банкнотите, каквито и да са те. Това с мегават часовете също е по-добра алтернатива, въпреки че дадена страна може да произвежда много енергия, но в другите сектори да е катастрофа. Проблемът при златото е, че на практика е почти никому ненужно. Не съм аз човекът, който ще измисли заместика му, но определено смтам, че не е обективен гарант.

Коментар

Working...
                                X