IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнение
    Няма радост. Има реалности и факти.
    На нива СОФИКС 80пункта ще скокна в пазара с ясното съзнание, че скачам в пазар който е мафиотски по своята структура и същност и, че няма никаква гаранция, че няма да загубя голяма част от вложеното/инвестирано от мен.
    Ъхъ! Говорейки за мафиотски пазар, спомняш ли си това (от 01.07.2010):

Първоначално изпратено от kristof1972
    Петър Караиванов - доверително управление
    Отварям тази тема за да хвърля светлина относно доверителното управление на пари на Петър Караиванов. В средата на месец февруари му дадох 25000 левз за доверително управление . 20000 лева за една година на фиксирана доходност от 3 процента на месец и 5000 лева за валутна спекулация. 20000 лева съм ги дал чрез договор за заем и подписана Запис на Заповед. С другите 5000 лева отворих сметка в Бенчмарк за спекулация с валута. Тогава го попитах каква доходност да очаквам от тази сметка и той беше скромен - каза между 5 и 8 процента минимум. Стори ми се разумно и отворих сметката - да не слагам стейтмънта -всеки може да види какво се случи като влезе в сметката LOGIN - 96883 , PASSWORD - bWKaT37 ,сървъра на МТ4 - Live. Както се вижда от стейтмънта първоначалния баланс е 2556 евро , когато отиде на 1000 евро му звъннах по телефона и му казах да спре до тук , това е стопа 1000 евро. Той отговори - аз ще ги направя 3000 евро и тогава , ако искаш тегли , ако искаш ги оставяй . както решиш , но тези 1000 евро ги поемам аз , ако ги загубя, ти ги давам. На 06 . 05 . всички виждате какво се е случило със моята сметка - изгуби парите ми и от тогава до сега всяка седмица ми ги връща тези 1000 евро , ама на думи само. Сега да се върна на 20000 лева . Три месеца от сключването на договора си получавах парите , но днес ми съобщава ,че в касата нямало 600 лева. Ела в понеделник, каза човека. Става ясно ,че се започва с номерата.
    Отварям тази тема с единствената цел- хора , които са решили да му стават клиенти , да се замислят. Тук ще коментирам всяко бъдещо развитие на взаимоотношенията ни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Това е - и докато тотално некадърното и престъпно правителство на борисов не бъде или свалено или принудено да подаде оставка или поне не му свърши мандата, няма да има управия !!!!
      Хахахаха.....те вчера някой ти го каза де......изтрещял си вече...
      То това правителство гладай само как влияе и на другите пазари....

Коментар

КАШПИРОВСКИ специално за теб нещо написано на бързо, а по-задълбочени писания може да очакваш в събота или неделя
        " ...Finance5.bg ще продължи да следи случващото се на БФБ, но според нашите анализи предстоят нови дъна за индексите. Прогнозата ни е, че индекса SOFIX ще се понижи до 80 /осемдесет/ пункта в следващите няколко месеца. ..."

Представям си, какво ще измъдри Алън10 през събота и неделя !!! Очаквам с нетърпение да прочетем събония вестник !!!
        Браво за инициативата !!

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
          Все пак интересно, защо се радваш толкова ? Нямаш акции, няма и как да имаш... Злорадство по детски един вид...
          Няма радост. Има реалности и факти.
          На нива СОФИКС 80пункта ще скокна в пазара с ясното съзнание, че скачам в пазар който е мафиотски по своята структура и същност и, че няма никаква гаранция, че няма да загубя голяма част от вложеното/инвестирано от мен.

Коментар

КАШПИРОВСКИ - вече сме на кота 310 при СОФИКС
            Това е - и докато тотално некадърното и престъпно правителство на борисов не бъде или свалено или принудено да подаде оставка или поне не му свърши мандата, няма да има управия !!!!
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

КАШПИРОВСКИ специално за теб нещо написано на бързо, а по-задълбочени писания може да очакваш в събота или неделя
              Би ли са аргументирал за тази толкова крайна прогноза?

Коментар

КАШПИРОВСКИ - вече сме на кота 310 при СОФИКС
                Все пак интересно, защо се радваш толкова ? Нямаш акции, няма и как да имаш... Злорадство по детски един вид...

Коментар

• КАШПИРОВСКИ специално за теб нещо написано на бързо, а по-задълбочени писания може да очакваш в събота или неделя

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                    Това, за което говориш е идеалния вариант, но аз нямам достатъчния усет или знания, за да виждам кога пазарът тръгва нагоре и надолу. Пробвал съм се няколко пъти и повечето от тях - без успех. Освен това аз не се занимавам с това професионално и нямам времето, нито и желанието да се задълбочавам чак толкова много. Който може по твоята система е перфектен, на мен и с подобни на моите застраховки засега издържам. За дългосрочността - аз съм далеч от пенсионна възраст, а и в близко бъдеще /1-2г./ не ми се очертават наложителни разходи, така че мисля, че ще устискам. А все пак това е пазар - както има надолу, така има и нагоре и като осредняваш от време навреме това нагоре би трябвало да ти стигне. Все пак нали не мислите, че всички акции ще станат по 0,01лв?
                    След като сме вътре е добре да отделим малко повече време за четене, наблюдение и анализ на пазара. Няма друг начин да го усети човек. След някоя и друга година почва да става. Акциите може и да не станат по 0.01лв., но загуба от 80-90% хич не звучи приятно.
                    П.П. С "излизането навреме" си е големия зор.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
                      А бе първи стъпки.Невиждаш ли че се опитвам да прочистя форума от троловете с прогнози 50-60-80 пункта на Софикс.

А като начало предлагам да анализираме колко процента корекция ще имаме на движението от 260пункта до към 520пункта.И или ще тестваме дъното...
                      Или пък ще рекошира в някои от универсалните пропорциите 1/3, 1/2, 2/3

АМСТЕРДАМЕ НЕ СМЯТАШ ЛИ, ЧЕ КАШПИРОВКСИ Е ОБРЪЩЕНИЕ И Е ОБИДНО ТАКОВА.
                      ТИ МОЖЕШ ЛИ ДА СИ ВЪРШИШ РАБОТАТА ИЛИ ДА........?????????????????

Във всяко тяхно изречение присъства ли Кашпировски, ще има псувня.
                      ТАКА ЧЕ ИЛИ МОЯТ НИК ИЛИ ТЕЗИ НА КАШПИРОВСКИТЕ МАЛОУМНИЦИ.
                      Кашпировски, миличко, не изпадай в ярост и не се ядосвай излишно. Употребяват думата "Кашпировски" под форма на комплимент. Четкат те един вид. Симпатичен си им, особено със загадъчната завоалираност, съчетана с дълбокия трагизъм на писаното слово, което им предоставяш да четат. Трудно те разбират и затова така греховно реагират Сакаш им носиш лъч светлинка - като проникнал в тъмна пещера отблясък от снежинка, миг преди да се стопи пред дъха на генерала. Карай го лежерно, че и по-зле може да стане Не трепери излишно, а се весели! Идват коледни празници и нека да се повесели и топлата ти душица. Ако ти е тегаво, може да му спретнем и една запивка под наслов "При Кашпировски" !!! (С песни и хора на народите !)
                      Всяко нещо си има край и злото все някога ще се умори да мъчи борсата, Кашпировче Ще има и хубави дни
                      Не е препоръка

Коментар

Относно фалита - на БФБ не може човек да фалира, просто акциите му струват по-евтино - не ги затварят!
                        Я питай тези с репата дали не може да фалира човек на БФБ
                        Не случайно най-ценната информация е на какви нива падат репата и се отключва лавината
                        Между другото от кая дата можеше да се виждат страните по сделките без да си страна ? Интересно ми е кои са участниците по кифтетата при бреф, еларг и атера?
                        Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от citizen_bg Разгледай мнение
                          Идеята ти е добра, но ... Проблемът е колко е дълго това дългосрочно. Да не стане, така че пенсионния фонд да го няма, докато му дойде времето. Пазарът си е пазар и може да има други идеи. И на мен не ми харесваше, но от опит стигнах до извода(който не е само мой): "Карай с тренда и влизай/излизай в подходящия момент." Проблемът на БФБ от доста време е оборота, а с този оборот е по-добре да си спекулант надребно.
                          Дръж под око "Голямата мечка". Тя като усети, че не може вече да печели нагоре, почва да натиска надолу. Достатъчно да даде началния тласък и после да чака овчиците в "дола". Гледай да не изоставаш много от нея.
                          Това, за което говориш е идеалния вариант, но аз нямам достатъчния усет или знания, за да виждам кога пазарът тръгва нагоре и надолу. Пробвал съм се няколко пъти и повечето от тях - без успех. Освен това аз не се занимавам с това професионално и нямам времето, нито и желанието да се задълбочавам чак толкова много. Който може по твоята система е перфектен, на мен и с подобни на моите застраховки засега издържам. За дългосрочността - аз съм далеч от пенсионна възраст, а и в близко бъдеще /1-2г./ не ми се очертават наложителни разходи, така че мисля, че ще устискам. А все пак това е пазар - както има надолу, така има и нагоре и като осредняваш от време навреме това нагоре би трябвало да ти стигне. Все пак нали не мислите, че всички акции ще станат по 0,01лв?

Коментар

Еми точно това е проблема - всички мислят като Алън и на практика са едно стадо! Голямата мечка тръгва нанякъде и всички след нея. Моята идея е различна - да си направя нещо като личен пенсионен фонд и да осребрявам от време на време чрез дивиденти или при възходящ пазар. Да осреднявам, но дългосрочно да имам що-годе еднакъв брой акции. Проблемът е, че има прекалено малко такива участници, а и аз специално съм прекалено микро и си мисля, че ако има други такива, те също са подобни на мен. Кофти ми е в такива времена, не отричам, но единственото, което ме вълнува е печалбата на дружеството и преспективите му - въобще не ме е еня, че някой немски фонд е закъсал за кеш и разпродава хубави кренвирши по 0,03 лв.
                            Идеята ти е добра, но ... Проблемът е колко е дълго това дългосрочно. Да не стане, така че пенсионния фонд да го няма, докато му дойде времето. Пазарът си е пазар и може да има други идеи. И на мен не ми харесваше, но от опит стигнах до извода(който не е само мой): "Карай с тренда и влизай/излизай в подходящия момент." Проблемът на БФБ от доста време е оборота, а с този оборот е по-добре да си спекулант надребно.
                            Дръж под око "Голямата мечка". Тя като усети, че не може вече да печели нагоре, почва да натиска надолу. Достатъчно да даде началния тласък и после да чака овчиците в "дола". Гледай да не изоставаш много от нея.

Коментар

• КАШПИРОВСКИ - вече сме на кота 310 при СОФИКС

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                                Точно така ! Той и Костолани го е казал че на борсата се печели от глупостта на другите Господин Караиванов, като сте толкова умен КЪДЕ СА ВИ ПАРИТЕ ??? Като смятате че софикса ще отиде на 80, защо не скъсявате ? Има си начини и да се скъсява на БФБ. Вместо да киснете по цял ден във форума защо не печелите от знанията и далновидноста си ??? Поне пишете в собственият си форум, че от там може да изкарате някой лев
                                Първи стъпки, почти си стигнал до истината. Просто тя ти изглежда толкова невероятна, че имаш чувството че нещо не е наред. Относно това защо някои хора са толкова нервни ти пожелавам никога да не усетиш. Просто фалита не е приятна емоция ако ме разбираш
                                Абсолютно си прав, такова чувство имам - нещо съвсем не е наред, просто не реално и следователно няма бъдеще! Относно фалита - на БФБ не може човек да фалира, просто акциите му струват по-евтино - не ги затварят! Освен това искам да си призная, че аз съм на загуба. Може би ме "спасява", че съм губил от разни неща и някак си съм свикнал със загуби, както и че не разчитам на борсата, за да живея - основните ми доходи са от друго място и засега наливам от приходите си в БФБ по малко. Както казах Софикс ще пада, аз ще осреднявам, той ще пада , аз ще осреднявам. Играя с малко пари и съответно имам доста още поръчки купува да правя, а и ако съм жив и здрав се надявам да имам и в бъдеще, макар и малки излишъци от пари, които да инвестирам.

Коментар

Working...
                                X