IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
    На теб не знам какво ти се налага, но при мен не е наложително същото, явно. Това ми беше и въпросът, на който не отговори.

Та за какво се бориш ?
    Че ти на кой от моите въпроси си отговорил, че да ми искаш сметка !? А номера на сутиена ...!?
    Все едно да те питам без всякаква връзка - Е ти, за какво се бориш !?
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      Не ми се налага да те питам в коя медия бачкаш, нали ?! А на теб защо ти се налага !!?
      Защо мислиш, че умноте хора пълнят ? Защото са останали със техните стотинки ли ? Ами държавата защо кешира на безценица ! Мигар е тъпа !!??
      Не е препоръка
      На теб не знам какво ти се налага, но при мен не е наложително същото, явно. Това ми беше и въпросът, на който не отговори.

Та за какво се бориш ?

Коментар

Хехе, ти да не си бг журналист, или поне в кралска медия да бачкаш.

Умните хора пълнят на БФБ, според мен, а ти убеждаваш някой че не са прави.

Ми хубаво, стотинките са си техни.
        Не ми се налага да те питам в коя медия бачкаш, нали ?! А на теб защо ти се налага !!?
        Защо мислиш, че умните хора пълнят ? Защото са останали със техните стотинки ли ? Ами държавата защо кешира на евтиния ! Мигар е тъпа !!??
        Не е препоръка
        Не е препоръка... !!!

Коментар

Нищо не е объркал. Европа - я камилата я камиларя след няколко месеца
          Или мислиш, че гърците с магическа пръчка ще слязат на 2% дефицит, като продължават да си папкат заплатки в пъти над това, което са изработват !!! Или на гръцки да го кажem - "ската прамата" Няма как да стане с отлагане и помпозни документи за лимит на дефицита. Еми хубаво - това е глътка въздух, ами като мине още една година и се окаже, че никак не са се вместили в приетия лимит - какво става - още една година са спечелили назаем, е и ?? пак ново правителство пак шах. Накрая - дано не стане - вън от чадъра Пък и какво я подмяташ европа - говорим че сега умните хора кешират на бфб За бфб си говорим, другото не ни интересува ... засега !!! Забили сме човки в пясъка и се снишаваме, продадохме енергоразпределение с активи 900 милиона за 230 мил !!!! Кво ти пука - движим се по план !!! Какво казва този пример от страна на правителсвото - цар кеш !!!
          Не е препоръка
          Не е препоръка
          Хехе, ти да не си бг журналист, или поне в кралска медия да бачкаш.

Умните хора пълнят на БФБ, според мен, а ти убеждаваш някой че не са прави.

Ми хубаво, стотинките са си техни.

Коментар

Абе, четем го него редовно, умно момче е, макар и малко кисел напоследък (2-3 години).

Той си е кеширан отдавна и според мен малко обърка играта в Европа тези дни макар и да смята ситуацията по-добре от над 90% от имащите претенции да анализират нещата в тази сфера.

Та така, с невъзпитания си анализ на съфорумеца приключих, а ти за какво се бориш, ако може да споделиш?
            Нищо не е объркал. Европа - я камилата я камиларя след няколко месеца
            Или мислиш, че гърците с магическа пръчка ще слязат на 2% дефицит, като продължават да си папкат заплатки в пъти над това, което са изработват !!! Или на гръцки да го кажem - "ската прамата" Няма как да стане с отлагане и помпозни документи за лимит на дефицита. Еми хубаво - това е глътка въздух, ами като мине още една година и се окаже, че никак не са се вместили в приетия лимит - какво става - още една година са спечелили назаем, е и ?? пак ново правителство пак шах. Накрая - дано не стане - вън от чадъра Пък и какво я подмяташ европа - говорим че сега умните хора кешират на бфб За бфб си говорим, другото не ни интересува ... засега !!! Забили сме човки в пясъка и се снишаваме, енергоразпределение с активи 900 милиона (според изказването на изпълнителния им директор) отиде за 250 мил !!!! Кakво ти пука - движим се по план !!! А Какъв извод да си направим с този пример, даден от правителството - цар кеш или не кеш ?!!!
            Не е препоръка
            Не е препоръка
            Last edited by precakanoto; 22.12.2011, 20:24.
            Не е препоръка... !!!

Коментар

Дължи се на бай-ганювския ни хормонален дисбаланс Освен ако не се правиш на "умряла лисица"
              Да ама умните хора се кешират - прочети SubZero в оригинал, ако не вярваш на прецаканото!
              Всъщност ти много добре знаеш защо се набалончваме, но не ти отърва да го кажеш, поне не подлъгвай новобранците
              НЕ Е ПРЕПОРЪКА
              Абе, четем го него редовно, умно момче е, макар и малко кисел напоследък (2-3 години).

Той си е кеширан отдавна и според мен малко обърка играта в Европа тези дни макар и да смята ситуацията по-добре от над 90% от имащите претенции да анализират нещата в тази сфера.

Та така, с невъзпитания си анализ на съфорумеца приключих, а ти за какво се бориш, ако може да споделиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                Вчера и днес сме най-яките бици в ЦИЕ
                ...
                Дължи се на бай-ганювския ни хормонален дисбаланс Освен ако не се правиш на "умряла лисица"
                Да ама умните хора се кешират - прочети SubZero в оригинал, ако не вярваш на прецаканото!
                Всъщност ти много добре знаеш защо се набалончваме, но не ти отърва да го кажеш, поне не подлъгвай новобранците
                НЕ Е ПРЕПОРЪКА
                Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  Вчера и днес сме най-яките бици в ЦИЕ
                  Сега е наред румънци и останали да ни позавидят малко, толкова време бяхме в киреча докато те рипаха, малко да вземем въздух и ние
                  Батя, да те питам на какво се дължат тези ръстове последните 2 дни според теб. По-скоро на фондовете или намираш връзка с 500 млрд. Евро? Ако имаш и 3то предположение ще се радвам да го споделиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                    Първостъпчо,

1. С настоятелната конкретна "молба" за това, някой да си служи с числа, не смяташ ли, че по тоя начин индиректно показваш на някого, че не е достатъчно подготвен? Числата показват еднозначност на прогноза/мнение, което е невъзможно да бъде показател за знания в настоящият момент?

2. Не смяташ ли, че моето мнение е конкретно по темата? Последното (не твое) становище пък показва причината, за която и аз съм тук, а именно: освен да споделям мнения, да предпазя някои самозабравили се като теб хора, които твърдят, че със сигурност познават стратегията на фондовете.

3. Защо да са длъжни според теб Фондовете - да надуват пазара, за да си оправеЛИ доходността и докога ще надуват, ако все пак пазара не се оправя..., докато издухат чуждите средства, ли? Ти допускаш еднопосочни варианти, именно подкрепящи ТВОЯТА посока, но не допускаш, че пазарите не са подредена институция, които вървят именно в твоята посока (играят по твоята свирка)..., така че - ако ти си вкарал свои средства някъде и някой "бил длъжен" да те подкрепя, едва ли ония, които изгубиха "бели пари" на много хора, ще разсъждават като теб и ще вземат рискови решения като теб... Ако не мислиш така, спомни си (ако изобщо помниш) голямата инфлация и опашките на разгневената тълпа пред банките. Това не си спомняш, нали?

4. Къде видях у теб самоувереност? Във всеки твой пост, вкл. и в настоящият, с който твърдиш, че не вземам думата по същество (не съм давал мнение).

А какво е това горе - да не би да мислиш, че ти правя предложение някакво? Пак ще ти повторя: самоуверените твърдения на много хора са ги вкарали в излишни разходи. Давай го по-кротко и умерено, за да не подвеждаш хората около теб.

Поздрави!
                    1. Не смятам, а напротив - тъй като аз самият не съм достатъчно подготвен, за това искам допълнителни мнения.
                    2. Ти никакво мнение не изказваш по темата - просто се саяждаш с мен. Никаква теория не прочетох твоя за това, на какво се дължат ръстовете от последните 2 дни. Ти ако мислиш, че си дал такава, моля да ми я изпратиш отново.
                    3. Това за фондовете е по-лошият за мен сценарии, много по-добре би било да е ръст , породен от други причини. Не мога да те убедя, че така процедират фондовете, но всеки си има мнение и няма да се налагам на твоето.
                    4. Зададох 1 въпрос - как конкретно и в каква посока според теб подвеждам хората. В смисъл какво според теб ги карам да правят с въпроса си "на какво се дължат ръстовете от последните 2 сесии - Фондове или 500 млрд Евро"?
                    За обръщението няма да взимам думата, защото ще кажеш, че те възпитавам сигурно и пак ще стана самоуверен.

Коментар

• Вчера и днес сме най-яките бици в ЦИЕ
                      Сега е наред румънци и останали да ни позавидят малко, толкова време бяхме в киреча докато те рипаха, малко да вземем въздух и ние

Коментар

• Първоначално изпратено от първи стъпки Разгледай мнение
                        1. Зарко, никой не е длъжен да споделя с мен/нас своите виждания за пазара, точно за това започвам с думата моля. Аз лично съм в този форум, за да обменям мнения с другите участници, ти си отговори защо си тук, след като не искаш нито да дадеш мнение, нито да вземеш?
                        2. Фондовете со ПОЧЕТИ длъжни да надуят пазара, за да си оправят доходността и по този начин да привлекат повече клиенти. Това сочи логиката, никога не съм имал предвид, че го правят, за да ми направят на мен или на когото и да е кефа.
                        3. Аз съм един от малкото хора /да не кажа единствения тук/, който признава, че е на загуба от БФБ. Къде видя самоувереност?
                        Първостъпчо,

1. С настоятелната конкретна "молба" за това, някой да си служи с числа, не смяташ ли, че по тоя начин индиректно показваш на някого, че не е достатъчно подготвен? Числата показват еднозначност на прогноза/мнение, което е невъзможно да бъде показател за знания в настоящият момент?

2. Не смяташ ли, че моето мнение е конкретно по темата? Последното (не твое) становище пък показва причината, за която и аз съм тук, а именно: освен да споделям мнения, да предпазя някои самозабравили се като теб хора, които твърдят, че със сигурност познават стратегията на фондовете.

3. Защо да са длъжни според теб Фондовете - да надуват пазара, за да си оправеЛИ доходността и докога ще надуват, ако все пак пазара не се оправя..., докато издухат чуждите средства, ли? Ти допускаш еднопосочни варианти, именно подкрепящи ТВОЯТА посока, но не допускаш, че пазарите не са подредена институция, които вървят именно в твоята посока (играят по твоята свирка)..., така че - ако ти си вкарал свои средства някъде и някой "бил длъжен" да те подкрепя, едва ли ония, които изгубиха "бели пари" на много хора, ще разсъждават като теб и ще вземат рискови решения като теб... Ако не мислиш така, спомни си (ако изобщо помниш) голямата инфлация и опашките на разгневената тълпа пред банките. Това не си спомняш, нали?

4. Къде видях у теб самоувереност? Във всеки твой пост, вкл. и в настоящият, с който твърдиш, че не вземам думата по същество (не съм давал мнение).

А какво е това горе - да не би да мислиш, че ти правя предложение някакво? Пак ще ти повторя: самоуверените твърдения на много хора са ги вкарали в излишни разходи. Давай го по-кротко и умерено, за да не подвеждаш хората около теб.

Поздрави!
                        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Абе аз не разбирам, защо лошите фичковци спамят оптимизма .....:

http://www.investor.bg/news/article/127954/339.html

"...Готовността за подкрепа от държавата обаче не е сигурна според агенцията, тъй като банката не е държавна, както и заради потенциални слабости в корпоративното й управление. Fitch ще проведе допълнителни дискусии с българските власти, за да изясни подкрепата им за банковата система при нужда, допълва агенцията....."

Дубрутру - ся Дянков ако е пич ,я оставя тая в киреча , че вече е крайно време да се сложи край на голямата переструвка
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
                            Тук се е напълнило с професори и доктори на икономическите науки.
                            Къде бяхте допреди 2-3 дена, философчета.
                            Стигаха до "една трефа" и после..пассссс...

Коментар

• Тук се е напълнило с професори и доктори на икономическите науки.
                              Къде бяхте допреди 2-3 дена, философчета.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                                Ей,досадна работа.
                                Добре де Гаки, като не искаш или не можеш да изразиш никакво мнение, защо просто не отминеш въпроса, а се заяждаш и оригиналничиш?

Коментар

Working...
                                X