IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оптимизъм на БФБ !!! (архив до 2.05.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Би трябвало скоро акциите средно да скочат с 20-30% .
    Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• 10 min. -10 000 лв. оборот, ако вървим така и ликвидността ще се подобри.

Коментар

• Понеделник почнахме добре, вчера малко върнахме "назадна", но днес трябва да е по-добре от понеделник.В края на седмицата индексите , като цяло ще са +зелени.

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнение
          В момента на БФБ от 2-3 г. се продава само на загуба
          Акции на загуба за продажба няма как да са в неограничено количество

А парите в ПФ се увеличават все месец, кеш пара

винаги има една равновестна точка, когато едно е по-голямо като сума от другото

Акциите за продажба на цени на загуба <> Парите в ПФ които се трупат всеки месец

Аз залагам, че парите в ПФ са много повече, тук може да добавим и парите на индивидуални спестители (в това число и мен) както и ДФ които няма да ВЕЧНО на отрицателен паричен поток

Така, че нямам как след 4 г. да не сме на повратна точка, според мен

Tова значи ли че ще вземем по 1000 евро учителска за плата?

Коментар

• Така ще бъде ПФ ще водят пазара!

Коментар

• В момента на БФБ от 2-3 г. се продава само на загуба
              Акции на загуба за продажба няма как да са в неограничено количество

А парите в ПФ се увеличават все месец, кеш пара

винаги има една равновестна точка, когато едно е по-голямо като сума от другото

Акциите за продажба на цени на загуба <> Парите в ПФ които се трупат всеки месец

Аз залагам, че парите в ПФ са много повече, тук може да добавим и парите на индивидуални спестители (в това число и мен) както и ДФ които няма да ВЕЧНО на отрицателен паричен поток

Така, че нямам как след 4 г. да не сме на повратна точка, според мен
              There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

говорим за реалности

ПФ трупат постоянно кеш, всеки следващ месец

нямам как това да отговаря на Софикс сега .

Говорим за реални натрупвания, които все някога ще избият на някъде
                Ама ти защо си мислиш, че не са избили? Но са избили натам , където има как да избият риска на инвестицията в срока за който е направена тази инвестиция.
                В БГ това е НЕВЪЗМОЖНО при настоящите реалности !!!
                www.finance5.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan20 Разгледай мнение
                  И аз имам оптимистична мисъл. Ако попитат хората какво искат - да си легнат с грозна жена с хубаво тяло или с красавица ама с физически забележки, ще изберат грозотията.

Ама хората НИКОЙ НЕ ГИ ПИТА !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan20 Разгледай мнение
                    И аз имам оптимистична мисъл. Ако попитат хората какво искат - да си легнат с грозна жена с хубаво тяло или с красавица ама с физически забележки, ще изберат грозотията.

говорим за реалности

ПФ трупат постоянно кеш, всеки следващ месец

нямам как това да отговаря на Софикс сега .

Говорим за реални натрупвания, които все някога ще избият на някъде
                    There are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat

Коментар

Днес ми дойде една оптимистична идея

Нямам как трябва да има пенсионна система - НОИ общи вноски или лични партиди - ПФ

Ако питат хората кое предпочитате - общи вноски в НОИ (знаем къде и как отиват парите) или лична партида в ПФ, която да се хвърля на БФБ (оня мошенниици Мажовци

Хващам бас, че 98% ще кажат, че искат да има повече пари в лична партида в ПФ управяляван а на БФБ , отколкот парите им да ходят в НОИ

www.finance5.bg

Коментар

• Днес ми дойде една оптимистична идея

Нямам как трябва да има пенсионна система - НОИ общи вноски или лични партиди - ПФ

Ако питат хората кое предпочитате - общи вноски в НОИ (знаем къде и как отиват парите) или лична партида в ПФ, която да се хвърля на БФБ (оня мошенниици Мажовци

Хващам бас, че 98% ще кажат, че искат да има повече пари в лична партида в ПФ управяляван а на БФБ , отколкот парите им да ходят в НОИ

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                          ЗАЧЕСТИХА КОДОВЕТЕ В ЖЪЛТО !
                          - една маааллка приливна вълна, ще ще
                          "Ех, лошо,

ех, лошо

светът е устроен

А може, по-иначе може..."/Н.Вапцаров/

Коментар

• Първоначално изпратено от Gaki Разгледай мнение
                            За съжаление,отдавна няма флот,следователно няма и Флагман.Под върбата има една закотвена лодка,затисната от снега.Тъжна картина.
                            ЗАЧЕСТИХА КОДОВЕТЕ В ЖЪЛТО !
                            - една маааллка приливна вълна, ще ще

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              Споко, цялото стадо "професионалисти" вкопом ще се усети да влиза и ще им стане пак тесен входа. За онагледяване виж графиката на Софикс от Април и Август 2009 и Януари-Февруари 2010

Бой на негри в тъмна нощ
                              Сигурно четат форума и чакат по-големото дъно от 250 или дори 80 Софикс, подлъгани от дезинформацията на някои тука...

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                                Генерале, ще чуем ли команда за Флагмана ?

ОТДАЙ КОТВА ОТ ВЪРБАТА !!! -Не е ли време
                                За съжаление,отдавна няма флот,следователно няма и Флагман.Под върбата има една закотвена лодка,затисната от снега.Тъжна картина.
                                Attached Files

Коментар

Working...
                                X