If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Знам само, че бюджета е празен и няма нужда от ..ц..
А след като бюджетът е празен, защо им е посредник, за да си вземат парите от златната кокошка БНЕБ, та направо не я извадят от тук с едно решение за 5 минути и да си вземат цялата сума от там, а не намалена с два данъка дивидент и със заплатите на хрантутниците в БФБ? Невъзможно ли ти звучи? Ми то на много хора и коалиция на кирчококорчовия умнокрасивитет с БХ им звучеше като научна фантастика, ама
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
За сега нещата се случиха, както ги предвидих по рано ; -цитат от 30,03," Колкото до 0,52/акц, те са извоювани, но да не забравяме консолидираните по ланшни! Очаквам неочакваното или 50% горница, като първа придобивка;- другото е за следващия март!"
- (получихме предложение от 0,74-супер)+ 1акц. от по ланшната печелба!
Има време до публикуването +15дни за донаместване, -ще е най добре да го оспорят от МФ и да предложат допълнителни поне 75% от ланшната печалба и да го докарат нейде, -"сиреч къде 1,50/акц."...
-Да видим първо дали ще има друг министЕр от този вид
Винаги съм се чудил как спите с толкова много риск в тази акция. От една страна изглежда много подценена, но от друга - само с едно решение на правителството БНЕБ изчезва от шапката тук и цената отново отива под леФ за отрицателно време. Всъщност, защо изобщо държавата държи БНЕБ тук - още един комисионер по пътя не ѝ е нужен? Лично мнение, всеки сам си преценЯ
Много добре си спим. И не само..
Вероятно защото нямаме проблемите с БРЕФ...
Винаги съм се чудил как спите с толкова много риск в тази акция. От една страна изглежда много подценена, но от друга - само с едно решение на правителството БНЕБ изчезва от шапката тук и цената отново отива под леФ за отрицателно време. Всъщност, защо изобщо държавата държи БНЕБ тук - още един комисионер по пътя не ѝ е нужен? Лично мнение, всеки сам си преценЯ
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
За мен това е негативна новина. По този начин резервите, вместо да се разпределят за дивидент, отиват в основен капитал и повече не могат да се пипат. И след това ще има пари за увеличения на заплати, но не и за допълнителен дивидент. Дано Министерството на финансите се усети и гласува против, както го направи миналата година. Сега обаче нямаме бюджет и редовно правителство, а само дезориентирано лице начело на министерството и току виж мине номера.
Даааа. Това им е май единствения начин да си гарантират, че някакви пари ще останат в БФБ, а не всичките дето идват от енергийната борса да заминават директно към акционерите.
За мен това е негативна новина. По този начин резервите, вместо да се разпределят за дивидент, отиват в основен капитал и повече не могат да се пипат. И след това ще има пари за увеличения на заплати, но не и за допълнителен дивидент. Дано Министерството на финансите се усети и гласува против, както го направи миналата година. Сега обаче нямаме бюджет и редовно правителство, а само дезориентирано лице начело на министерството и току виж мине номера.
Лелката която сега е Министър на Финансите, тогава беше зам. Министър, така че може и де не мине.
Рече го право Куме у очи!!!
Аз рекох само, че- "прозорците и вратите на власта са отварени"!
Като бонус увеличение на капитала 2 пъти със собствени средства
за всяка акция- една допълнителна
Коментар