IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БФБ-София АД (BSE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
    баси умрялата борсичка. петнайсе сделки за цял час!
    А ти колко сделки имаш вчера,днес......та се оплакваш че другите не търгуват?

Коментар

• баси умрялата борсичка. петнайсе сделки за цял час!
      Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Ако аз бях министър на финансите, бих пуснал ДЦК за граждани. Това казва експерт по инвестиции. Тезата му подкрепят и други като казват, че това е възможност за гражданите да изкарат пари от спестяванията си, а пък държавата може да набере по-евтин дълг.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Ами Софикс щеше да е 10 пъти по-пародиен отколкото сега.
          Представяш ли си всички акции да почнат да правят по 1300% ръст без обем и то по време на икономическа стагнация
          И то най-слабите фундаментално.
          пропусна инфлацията, която акциите пропуснаха. А скоро трябва да са и в евро... пени сток за ЕС

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

....Представяш ли си всички акции да почнат да правят по 1300% ръст ....
            Ами всъщност не, не си го представям! Другите компании не са растящи, но определено всички можем да видим влиянието на това една компания да е прозрачна и отговорна към малките акционери!

Коментар

• Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
              Колега, то ако всички фирмибяха като Шели, каква борса щяхме да имаме... тазгодишния ръст на Софикс щеше да е ежегоден!
              Ами Софикс щеше да е 10 пъти по-пародиен отколкото сега.
              Представяш ли си всички акции да почнат да правят по 1300% ръст без обем и то по време на икономическа стагнация
              И то най-слабите фундаментално.
              Last edited by petrg5s; 11.11.2023, 09:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Един момент , не съм съвсем съгласен - в сайта на Софарма не съм влизал от години, мога да се справя и без да влизам на сайта на Шели - навсякъде около мен има информация, интервюта и т.н.
                Колега, то ако всички фирми бяха като Шели, каква борса щяхме да имаме... тазгодишния ръст на Софикс щеше да е ежегоден!

Коментар

Един момент , не съм съвсем съгласен - в сайта на Софарма не съм влизал от години, мога да се справя и без да влизам на сайта на Шели - навсякъде около мен има информация, интервюта и т.н.
                  Е стига де Аз не оценявам сайтовете като такива. Естествено, че има и по-добри. Само че ще ми бъде трудно да повярвам, че за Софарма и Шели се информираш първо от сайтовете им, особено за "големите движения".

Едит: Още не са ти отговорили в темата за Софарма на какво се базират определени очаквания. И аз като теб чакам отговор например там.
                  Last edited by unsworth; 10.11.2023, 16:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение

Тони, няма компания на БФБ, която да го прави човешки, затова нека не бъдем и свръх критични към BSE. Не пречи да искаме да дадат пример с прозрачност, де..

Коментар

е аз пък визирах всичко, което изведнъж научаваме че се случва! Видно е че правят неща - трябва да помислят и за начин да ги разказват по достъпен начин. Лично мнение.
                      Тони, няма компания на БФБ, която да го прави човешки, затова нека не бъдем и свръх критични към BSE. Не пречи да искаме да дадат пример с прозрачност, де..

Коментар

Надявам се! Не може, като поредната държавна фирма да сложиш там една информация някъде на страницата си в "Профил на купувача" и понеже само Гошо и Асен ще го видят, само те ще знаят за обществената поръчка. Трябва да върнат хората на БФБ, те трябва да търсят и намерят път на информацията към всички, а не ние да ходим на сайта им, за да разберем нещо
                        Кирчо и Асен, не Гошо и Асен

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
                          Предполагам, че четат темата и ще си вземат бележка
                          Надявам се! Не може, като поредната държавна фирма да сложиш там една информация някъде на страницата си в "Профил на купувача" и понеже само Гошо и Асен ще го видят, само те ще знаят за обществената поръчка. Трябва да върнат хората на БФБ, те трябва да търсят и намерят път на информацията към всички, а не ние да ходим на сайта им, за да разберем нещо

Коментар

• Предполагам, че четат темата и ще си вземат бележка
                            Last edited by Спекулант79; 10.11.2023, 13:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение

Имах предвид информацията, която си посочил (инфото от инвестора), а не която си цитирал.
                              е аз пък визирах всичко, което изведнъж научаваме че се случва! Видно е че правят неща - трябва да помислят и за начин да ги разказват по достъпен начин. Лично мнение.

Коментар

Рядко следя сайта им - в Екстри гледам за анонси от компании, всъщност ти къде на сайта им видя преразказаното от г-н Скарлатов в интервюто за един конкурентен сайт(слагам линк но вероятно ще бъде изтрит)?

https://www.infostock.bg/infostock/c...t-700-mln-leva
                                Имах предвид информацията, която си посочил (инфото от инвестора), а не която си цитирал.

Коментар

Working...
                                X