Първоначално изпратено от keizer
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Ами Софикс щеше да е 10 пъти по-пародиен отколкото сега.
Представяш ли си всички акции да почнат да правят по 1300% ръст без обем и то по време на икономическа стагнация
И то най-слабите фундаментално.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
....Представяш ли си всички акции да почнат да правят по 1300% ръст ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнениеКолега, то ако всички фирмибяха като Шели, каква борса щяхме да имаме... тазгодишния ръст на Софикс щеше да е ежегоден!
Представяш ли си всички акции да почнат да правят по 1300% ръст без обем и то по време на икономическа стагнация
И то най-слабите фундаментално.Last edited by petrg5s; 11.11.2023, 09:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Един момент , не съм съвсем съгласен - в сайта на Софарма не съм влизал от години, мога да се справя и без да влизам на сайта на Шели - навсякъде около мен има информация, интервюта и т.н.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Един момент , не съм съвсем съгласен - в сайта на Софарма не съм влизал от години, мога да се справя и без да влизам на сайта на Шели - навсякъде около мен има информация, интервюта и т.н.Аз не оценявам сайтовете като такива. Естествено, че има и по-добри. Само че ще ми бъде трудно да повярвам, че за Софарма и Шели се информираш първо от сайтовете им, особено за "големите движения".
Едит: Още не са ти отговорили в темата за Софарма на какво се базират определени очаквания. И аз като теб чакам отговор например там.Last edited by unsworth; 10.11.2023, 16:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Тони, няма компания на БФБ, която да го прави човешки, затова нека не бъдем и свръх критични към BSE. Не пречи да искаме да дадат пример с прозрачност, де..
- 2 Харесвания
Коментар
-
е аз пък визирах всичко, което изведнъж научаваме че се случва! Видно е че правят неща - трябва да помислят и за начин да ги разказват по достъпен начин. Лично мнение.
Коментар
-
Надявам се! Не може, като поредната държавна фирма да сложиш там една информация някъде на страницата си в "Профил на купувача" и понеже само Гошо и Асен ще го видят, само те ще знаят за обществената поръчка. Трябва да върнат хората на БФБ, те трябва да търсят и намерят път на информацията към всички, а не ние да ходим на сайта им, за да разберем нещо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеПредполагам, че четат темата и ще си вземат бележка
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
Имах предвид информацията, която си посочил (инфото от инвестора), а не която си цитирал.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Рядко следя сайта им - в Екстри гледам за анонси от компании, всъщност ти къде на сайта им видя преразказаното от г-н Скарлатов в интервюто за един конкурентен сайт(слагам линк но вероятно ще бъде изтрит)?
https://www.infostock.bg/infostock/c...t-700-mln-leva
Коментар
Коментар