Първоначално изпратено от keizer
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БФБ-София АД (BSE)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеОт друга страна имаш 63 ст. на акция печалба за тримесечие, ясна/макар и доброзорна/ дивидентна политика и перфектна, като за БФБ, ликвидност. Всеки сам си преценя, но тук ми се очертава като един от лидерите за класацията на Биг Беър за 2024 г.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение1.3 милиона лева към 30.09 за счетоводно и административно обслужване! машшалла! По 145 палки на месец да им водят счетоводството! Къде другаде освен в едно държавно предприятие. Не е истина!) всички знаем че се краде
) иначе този монопол
трябваше да струва поне по две
Умереният риск винаги печели !))))))
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение1.3 милиона лева към 30.09 за счетоводно и административно обслужване! машшалла! По 145 палки на месец да им водят счетоводството! Къде другаде освен в едно държавно предприятие. Не е истина!
- 2 Харесвания
Коментар
-
1.3 милиона лева към 30.09 за счетоводно и административно обслужване! машшалла! По 145 палки на месец да им водят счетоводството! Къде другаде освен в едно държавно предприятие. Не е истина!Last edited by keizer; 29.11.2023, 13:50.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
В неконсолидирания печалбата е 1.5 милиона за деветмесечието. Ако не получат дивиденти от свързани лица през 4то тримесечие, дивидентът който ще раздадат е много по-малък от тазгодишния. Дивидентът се изплаща от неконсолидираната печалба.
- 4 Харесвания
Коментар
-
В неконсолидирания печалбата е 1.5 милиона за деветмесечието. Ако не получат дивиденти от свързани лица през 4то тримесечие, дивидентът който ще раздадат е много по-малък от тазгодишния. Дивидентът се изплаща от неконсолидираната печалба.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНЕТНА ПЕЧАЛБА ЗА ГОДИНАТА 9 311 5 302
++++ може ли да добавя1. Приходи от лихви 2-1710 5 707 226
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vachkov.tg Разгледай мнениеИма още 3 месеца да изкарат още някой лев. Държавата има дефицит да покрива. Надявам се за 2023 година да дадат дивидент по 2 лева на акция.
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
от които 5 милиона от лихви! Ако беше банка да разбера.
Важното е да лови мишки...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНЕТНА ПЕЧАЛБА ЗА ГОДИНАТА 9 311 5 302 Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНЕТНА ПЕЧАЛБА ЗА ГОДИНАТА 9 311 5 302
Малка печатничка за пари
Пак е задава тлъст дивидент
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар