IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БФБ-София АД (BSE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

Аха! 3/4 от печалбата е от лихви! От обичайна дейност почти нищо не правят! И точат здраво и по селски, видимо за всички, дет разбират по малко.
    Нещо лошо ли има в това, че печалбата е от лихви? Защото догодина се очертава печалбата от лихви да е по-голяма, отколкото тази, а не виждам цената на акцията да е отразила особено "лошата" печалба от лихви, че да се тревожа какво ще стане с нея, когато ЕЦБ реши да сваля лихвите..

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
      От друга страна имаш 63 ст. на акция печалба за тримесечие, ясна/макар и доброзорна/ дивидентна политика и перфектна, като за БФБ, ликвидност. Всеки сам си преценя, но тук ми се очертава като един от лидерите за класацията на Биг Беър за 2024 г.
      Аха! 3/4 от печалбата е от лихви! От обичайна дейност почти нищо не правят! И точат здраво и по селски, видимо за всички, дет разбират по малко.
      Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

1.3 милиона лева към 30.09 за счетоводно и административно обслужване! машшалла! По 145 палки на месец да им водят счетоводството! Къде другаде освен в едно държавно предприятие. Не е истина!
        ми нали затова струва толкова ) всички знаем че се краде ) иначе този монопол трябваше да струва поне по две
        Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

1.3 милиона лева към 30.09 за счетоводно и административно обслужване! машшалла! По 145 палки на месец да им водят счетоводството! Къде другаде освен в едно държавно предприятие. Не е истина!
          От друга страна имаш 63 ст. на акция печалба за тримесечие, ясна/макар и доброзорна/ дивидентна политика и перфектна, като за БФБ, ликвидност. Всеки сам си преценя, но тук ми се очертава като един от лидерите за класацията на Биг Беър за 2024 г.

Коментар

• 1.3 милиона лева към 30.09 за счетоводно и административно обслужване! машшалла! По 145 палки на месец да им водят счетоводството! Къде другаде освен в едно държавно предприятие. Не е истина!
            Last edited by keizer; 29.11.2023, 13:50.
            Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

В неконсолидирания печалбата е 1.5 милиона за деветмесечието. Ако не получат дивиденти от свързани лица през 4то тримесечие, дивидентът който ще раздадат е много по-малък от тазгодишния. Дивидентът се изплаща от неконсолидираната печалба.
              Преди 2 години получиха дивидент от БНЕБ през последното тримесечие. Според мен и сега могат да го изиграят по този начин

Коментар

В неконсолидирания печалбата е 1.5 милиона за деветмесечието. Ако не получат дивиденти от свързани лица през 4то тримесечие, дивидентът който ще раздадат е много по-малък от тазгодишния. Дивидентът се изплаща от неконсолидираната печалба.
                Аз се надявам да има и от неразпределената печалба.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  НЕТНА ПЕЧАЛБА ЗА ГОДИНАТА 9 311 5 302

++++ може ли да добавя
                  1. Приходи от лихви 2-1710 5 707 226

Коментар

• Пак работа за акордеона

Коментар

• Първоначално изпратено от vachkov.tg Разгледай мнение
                      Има още 3 месеца да изкарат още някой лев. Държавата има дефицит да покрива. Надявам се за 2023 година да дадат дивидент по 2 лева на акция.

Коментар

• Има още 3 месеца да изкарат още някой лев. Държавата има дефицит да покрива. Надявам се за 2023 година да дадат дивидент по 2 лева на акция.

Коментар

от които 5 милиона от лихви! Ако беше банка да разбера.
                          Няма значение котката дали е бяла или черна.
                          Важното е да лови мишки...

Коментар

от които 5 милиона от лихви! Ако беше банка да разбера.

Коментар

Браво!!
                              Малка печатничка за пари
                              Пак е задава тлъст дивидент

Коментар

• НЕТНА ПЕЧАЛБА ЗА ГОДИНАТА 9 311 5 302

Коментар

Working...
                                X