If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да , но първите кокичета скоро ще дойдат , а с тях и пролетта.
Аз не отричам акцията ,но смятам че до първите кокичета много мечки и бикове ще минат на собствено захранване...Сега напети и арогнтни и мечките и биковете от новогодишните подаръци, но към края на февруари .... ще преразгледат част от теорията за еФнино и скъпо...
Та тогава мога да се включа... търпение е майката на нашата борса. Нито има много инвеститори ,нито много кеш...а и ИП не са цъФнали да я пазят в наследство...
Поздрави!
Аз не успорвам, че съм спекулант, но не знам ти що се хабиш да плюеш по разни позиции..
и не си само ти, много сте...
вероятно защото нямате акции...
А относно акцията, за всяка може да кажеш че е балон и да начериш причини.. и обратното
а за 3-те лева, ще почакаме и ще видим
Както казах, може да си астролог, но не и добър астролог. Тезата ти, че няма акции е бита отвсякъде. Накара ме, да си погледна към момента портфейла и истината е, че 55% от него е в бфб-junk-акции. 20% е швейцарски франкове, около 10% голд, останалите около 15% -фри кеш - все пак и хасан е човек. Чуждите акции са разкеширани и са набутани в бфб, така, че упреците не са основателни. Не знам защо, ме обвиняваш, че съм плюел, като се опитвам да се уповавам на някакви цифри и разчети, отразяващи реаността, а в същото време твоите коментарите са повърхностни, без да се ползва каквато и да реално фактология. Така е на бфб - важното е да сме Ъп А дали може да се каже, че всяка акция е балон !? - не мисля така. Поне с онези 55% с които съм влязъл И между другото "успорвам" звучи добре
Коментар