IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БФБ-София АД (BSE)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Супер и това ми стига
    Кога заседават за индексите, някой знае ли?

Вторник мисля, че трябва да ги обявят

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
      Освен 0,50/акц с колко още може да бъде изтупана "торбата" от ланшната консолидация?
      Ще е интересен Гергьовден...
      Супер и това ми стига
      Кога заседават за индексите, някой знае ли?

Коментар

• Освен 0,50/акц с колко още може да бъде изтупана "торбата" от ланшната консолидация?
        Ще е интересен Гергьовден...

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
          Към 31 декември 2024 г. Групата има вземания по споразумения с клауза за обратно изкупуване
          на стойност 516,355 х. лв. от чуждестранна банка, с висок кредитен рейтинг (31 декември 2023 г:
          196,117 х. лв.). Средният лихвен процент по тези споразумения е 3.20% (2023г.: 3.70%), а
          матуритетът им е до 12 месецa.
          Вземанията по споразумения с клауза за обратно изкупуване са обезпечени с чуждестранни
          корпоративни облигации с висок кредитен рейтинг.

Тази "дойка" ще продължава да храни ;-)
          И какво да продължава, като не е започнала. Дойката храни себе си,останалите.... яли ги вълци и псета.

Коментар

• Към 31 декември 2024 г. Групата има вземания по споразумения с клауза за обратно изкупуване
            на стойност 516,355 х. лв. от чуждестранна банка, с висок кредитен рейтинг (31 декември 2023 г:
            196,117 х. лв.). Средният лихвен процент по тези споразумения е 3.20% (2023г.: 3.70%), а
            матуритетът им е до 12 месецa.
            Вземанията по споразумения с клауза за обратно изкупуване са обезпечени с чуждестранни
            корпоративни облигации с висок кредитен рейтинг.

Тази "дойка" ще продължава да храни ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Marton Разгледай мнение

т.е. би трябвало да видим над 2,5лв дивидент !?

Говорим вече за 25г. ,- от продажбата на 244 438акц. милион и деветстотин хиляди ще падне разхода по покупката на сградата

Коментар

Добра прогноза си беше!!!- виж с натрупване какво се получава

-"Към 31.12.2024 г. натрупаната неразпределена печалба се увеличава с 15 225 хил. лв. (80%) и възлиза на 34 369 хил. лева. Към 31.12.2023 година е в размер на 19 144 хил. лева."
                Супер е! Да видим как ще реагира пазара на добрите отчети.

Коментар

-"Към 31.12.2024 г. натрупаната неразпределена печалба се увеличава с 15 225 хил. лв. (80%) и възлиза на 34 369 хил. лева. Към 31.12.2023 година е в размер на 19 144 хил. лева."
                  т.е. би трябвало да видим над 2,5лв дивидент !?

Коментар

• Първоначално изпратено от cba Разгледай мнение
                    Обратно изкупени собствени акции от дъщерното дружество Българска Независима Енергийна Борса ЕАД към 31.12.2024 г. са в размер на 244,438 броя (31.12.2023 г.: 142,219 броя) с номинална стойност 1 лев за акция или общо номинална стойност в размер на 244 х. лева (31.12.2023 г: 142 х. лв.) и цена на придобиване в размер на 618 х. лева. (31.12.2023 г.: 719 х. лв.)

Т.е продадени са 40К от новите акции през годината

И това само до 31,12,24, - За Q1 2025г. да видим колко ще са и изобщо ще има ли остатък.. ;-

Коментар

• Обратно изкупени собствени акции от дъщерното дружество Българска Независима Енергийна Борса ЕАД към 31.12.2024 г. са в размер на 244,438 броя (31.12.2023 г.: 142,219 броя) с номинална стойност 1 лев за акция или общо номинална стойност в размер на 244 х. лева (31.12.2023 г: 142 х. лв.) и цена на придобиване в размер на 618 х. лева. (31.12.2023 г.: 719 х. лв.)

Т.е продадени са 40К от новите акции през годината

Коментар

• Първоначално изпратено от m_nedev Разгледай мнение
                        Както очаквах. 17, 44 милиона консолидирана печалба е много добър резултат за мен.

Коментар

• Както очаквах. 17, 44 милиона консолидирана печалба е много добър резултат за мен.

Коментар

• При тези отчети още утре цената ще е друга.Мислех си,че "Каучук" ще са акция на седмицата,но седмица още не е свършила.

Коментар

• Консолидираната печалба расте само с "някакви" 39% на годишна база :-))))))
                              За сравнение ръстът при Шелли е 35%!
                              Last edited by dido_yord; 04.03.2025, 18:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от Marton Разгледай мнение
                                Не е нормално да чакат последният момент.
                                Те трябва да дават положителен пример.
                                И на мен ми се искаше да е по-рано, но такива са реалностите. Прогнозата ми е за над 16 800 000 консолидирана печалба - да видим дали предположението ми ще се оправдае.

Коментар

Working...
                                X