If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Софарма трейдинг АД-София Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета 15:20
„Софарма Трейдинг“ АД приключи първото тримесечие на 2024 г. с приходи на консолидирано ниво в размер на 464 910 хил. лв. Те се увеличават с 12% спрямо отчетените 416 514 хил. лв. през първите три месеца на 2023 г. Печалбата преди данъци на Група Софарма Трейдинг за периода януари-март достига 14 806 хил. лв., което представлява 6% ръст сравнено с 13 991 хил. лв. през същия период на миналата година.
На индивидуално ниво приходите на „Софарма Трейдинг“ АД в първото тримесечие на 2024 г. също бележат 12% ръст до 351 473 хил. лв. спрямо 314 403 хил. лв. през 2023 г. Индивидуалната печалба преди данъци възлиза на 11 711 хил. лв. или това е 7% ръст сравнено с 10 964 хил. лв. в периода януари-март 2023 г.
Само през март 2024 г. приходите на индивидуално ниво на „Софарма Трейдинг“ АД нарастват с 12% до 117 509 хил. лв., а печалбата преди данъци е в размер на 3 241 хил. лв. На консолидирано ниво приходите в третия месец на годината се увеличават с 10% до 155 462 хил. лв., а печалбата преди данъци възлиза на 3 974 хил. лв.
Прикачени файлове:
Като умрял кон е. никаква реакция към отчети.
И доверие наподобява същото.
Софарма и тя не е ясно колко ще държи фронта тази година след финансовия мениджмънт който й вдигна капитализацията с половин милиард, а днес май чичовите имаха най-голям принос за потапяне на индекса
Без препоръка
Ако ми опрат пистолет на главата със задължението да предвидя какво ще стане с акцията и колко ще струва, бих казал, че ще се влее в Софарма в съотношение 1:1. Просто играта на Чичо ми изглежда, че цели това . Иначе 10 лева изглеждат адекватни за пазара ни, според мен.
На БФБ всичко е възможно, очаквай неочакваното :-)))))
Ако ми опрат пистолет на главата със задължението да предвидя какво ще стане с акцията и колко ще струва, бих казал, че ще се влее в Софарма в съотношение 1:1. Просто играта на Чичо ми изглежда, че цели това . Иначе 10 лева изглеждат адекватни за пазара ни, според мен.
Отдавна щеше да е пред мама, -до 7,50 чичо ще си я пази - резна и крилцата на "юрдечката" ;
Те да правят по около Левче печалба на акция, пък нека да е зле ликвидността :-)
Да вдигат маржа с 0,5%, пък да видим какъв ще е резултата накрая ;-)
Те да правят по около Левче печалба на акция, пък нека да е зле ликвидността :-)
Да вдигат маржа с 0,5%, пък да видим какъв ще е резултата накрая ;-)
Печалбите и приходите им са от екселски начисления и неполучени вземания, а не от реално влезнали пари, поради което нямат и ликвидност. Резултатът на края ще е, че няма да вземете нищо, освен добри пожелания и несбъднати мечти.
Коментар