If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Все още никой не ми е отговорил на въпроса откъде ще дойдат тези пари за изплащане на дивидента... Кредит ли ще теглят, увеличение на капитала ли ще правят...
Ама виж сега мажоритарю, не е ли рано за такива въпроси. Все пак гледаш първо тримесечие. Може идеята да е, че свежите кинти ще кацнат през второто тримесечие, което вече е към края и ще се превърне в отчет за показване в рамките на месец
Не е препоръка
"Бате " Митко - това Импето ли е? Амa защо да купуваме трейдинг, като май вече откачате въжетата на балончето, Каква е вече перспективата откъм цена - да достигнете самата фарма ли
Не е препоръка
нееее "бате" Митко е Митко Димитров ИД то на СФТРД - бате му викам щото е с 1година по - голям от мен.
Все още никой не ми е отговорил на въпроса от къде ще дойдат тези пари за изплащане на дивидента... Кредит ли ще теглят, увеличение на капитала ли ще правят...
Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Купувайте СФТРД!!!
Да не кажете че бате Ви Тони не ви е казал
Страхотен мениджмънт - как ги е избирал чичо Оги не знам, ама "бате" Митко обра точките на събранието!!!
"Бате " Митко - това Импето ли е? Амa защо да купуваме трейдинг, като май вече откачате въжетата на балончето, Каква е вече перспективата откъм цена - да достигнете самата фарма ли
Не е препоръка
Купувайте СФТРД!!!
Да не кажете че бате Ви Тони не ви е казал
Страхотен мениджмънт - как ги е избирал чичо Оги не знам, ама "бате" Митко обра точките на събранието!!!
Много съм доволен, че присъствах на ОС на Софарма трейдинг. Както винаги г-н Донев и г-н Димитров бяха блестящи.
Компанията е много добра за инвестиции според мен.
УСПЕХ на всички колеги
Коментар