IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• С днешната цена п/е ви става с 10% по-голямо от монбатовото
    Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
      Все още никой не ми е отговорил на въпроса откъде ще дойдат тези пари за изплащане на дивидента... Кредит ли ще теглят, увеличение на капитала ли ще правят...
      Ама виж сега мажоритарю, не е ли рано за такива въпроси. Все пак гледаш първо тримесечие. Може идеята да е, че свежите кинти ще кацнат през второто тримесечие, което вече е към края и ще се превърне в отчет за показване в рамките на месец
      Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от lalka 75 Разгледай мнение
        "Бате " Митко - това Импето ли е? Амa защо да купуваме трейдинг, като май вече откачате въжетата на балончето, Каква е вече перспективата откъм цена - да достигнете самата фарма ли
        Не е препоръка
        нееее "бате" Митко е Митко Димитров ИД то на СФТРД - бате му викам щото е с 1година по - голям от мен.

Коментар

• Все още никой не ми е отговорил на въпроса от къде ще дойдат тези пари за изплащане на дивидента... Кредит ли ще теглят, увеличение на капитала ли ще правят...
          Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            Купувайте СФТРД!!!
            Да не кажете че бате Ви Тони не ви е казал
            Страхотен мениджмънт - как ги е избирал чичо Оги не знам, ама "бате" Митко обра точките на събранието!!!
            "Бате " Митко - това Импето ли е? Амa защо да купуваме трейдинг, като май вече откачате въжетата на балончето, Каква е вече перспективата откъм цена - да достигнете самата фарма ли
            Не е препоръка

Коментар

• Купувайте СФТРД!!!
              Да не кажете че бате Ви Тони не ви е казал
              Страхотен мениджмънт - как ги е избирал чичо Оги не знам, ама "бате" Митко обра точките на събранието!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                Даже закъсняваш
                Викаш да действам че ще изпусна общия тренд .....
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                  Обмислям варианта да хвана една чаша с 50% мента, 50% прясно мляко и много лед ...........ма не е ли рано още.
                  Даже закъсняваш

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                    Извинен си само ако дясната ти ръка е върху женско бедро, а в лявата държиш например чаша с джин с тоник.
                    Обмислям варианта да хвана една чаша с 50% мента, 50% прясно мляко и много лед ...........ма не е ли рано още.

Коментар

Извинен си само ако дясната ти ръка е върху женско бедро, а в лявата държиш например чаша с джин с тоник.
                      И биричката си я бива

Коментар

В тая жега ме мързи бе , по лесон някои да каже
                        Не-заслужил инвеститор

Коментар

20 ст, - виж екстрите де
                          В тая жега ме мързи бе , по лесон някои да каже

Коментар

Къв дивидент гласвахте кат бяхте там ?
                            20 ст, - виж екстрите де
                            Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Къв дивидент гласвахте кат бяхте там ?

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                                Много съм доволен, че присъствах на ОС на Софарма трейдинг. Както винаги г-н Донев и г-н Димитров бяха блестящи.
                                Компанията е много добра за инвестиции според мен.
                                УСПЕХ на всички колеги

Хора, това е събрание, не оперета

Коментар

Working...
                                X