От къде разбрахте, че ОХ Доверие е купил пакет от трейдинга??? да не сте в грешка?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНе знам каква е идеята, но СФТРД в момента е бъкана с акции на Доверие ОХ!!!
чичо Оги сигурно е в отпуск, но ще се радвам някой ако ми отговори(може и на лични)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНе знам каква е идеята, но СФТРД в момента е бъкана с акции на Доверие ОХ!!!
чичо Оги сигурно е в отпуск, но ще се радвам някой ако ми отговори(може и на лични)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАбе - туканка ного скача - аз си пуснах една поръчка за продажба на майтап - ама май ще я дръпна, щото ако се задържи тази възходяща тенденция (напълно оправдана), после как ще си купя на по-ниски нива, за да имам някаква далаверка?
Сичко де скача пада и обратно. Всичко с времето си
Коментар
-
Абе - туканка ного скача - аз си пуснах една поръчка за продажба на майтап - ама май ще я дръпна, щото ако се задържи тази възходяща тенденция (напълно оправдана), после как ще си купя на по-ниски нива, за да имам някаква далаверка?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Marie-Sophie Germain Разгледай мнениеТова е нищо. Ще я гледаме още някое десeтилетие. После цяла вечност ще я гледаме изпод земятаМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДа - така е - господин Донев има хубаво офисче с ного приятен изглед. Обичам да гледам София отвисокото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеаз съм много доволен от компанията и съм с намерения да купувам още акции
ОСА на акционерите винаги са били като празник, особено тази година
не вярвам да е имало недоволни
разгледахме и кабинета на г-н Донев, погледнахме София от високо, пихме кафеLast edited by melon; 20.07.2013, 22:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеи аз, ама реших да имам и на други места. Както каза чичо Оги в едно интервю Захващам десетина неща едновременно и гледам кое от тях ще потръгне!
Иначе това бе най-готиното ОСА от всички ОСА на 21-ви. Страхотен екип от млади момчета и момичета, чудесна визия за развитие и към персонала. Просто много добри!!!
ОСА на акционерите винаги са били като празник, особено тази година
не вярвам да е имало недоволни
разгледахме и кабинета на г-н Донев, погледнахме София от високо, пихме кафе
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеАз моите си ги стискам дългосрочно тук. Па ще видим...
Иначе това бе най-готиното ОСА от всички ОСА на 21-ви. Страхотен екип от млади момчета и момичета, чудесна визия за развитие и към персонала. Просто много добри!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеИзбра ли вече в кой балон да сложиш кеша ?
Артия с п/б 0.5 и кеш в наличност почти колкото капитализацията - сичко друго, но не балон. Ако и другата година не са му намерили приложение - сигурно пак ще ни зарадват с екстра порция дивидент като тая.
Абе убава артия - уин/уин ситуация.
Но инак - верно че сега по маркета балонченца да искаш.
Не с фундамент, а с черга изотдоле, де по даден знак може да бъде издърпана.
Със сигурност някои другари в недалечно време ще ближат рани.
Ма то така винаги е било, тъй и ще бъде, нищо ново под слънцето...
Коментар
Коментар