Аз моите си ги стискам дългосрочно тук. Па ще видим...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеХа, туканка за нула време ми излезе без пари дивидентчето.
Се ще намерим приложение на кешецаЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
� -
[QUOTE=inta53;1059472674]Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеМоже ли вместо нови акции да взема това???
КАТО ТЕСЕН СПЕЦИАЛИСТ-МАТРАПАСа и за едър земевладелец от твоя ранг,,,,, бих ти препоръчал това и за да не ходиш често по сервизи !
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...l?id=177465377
не много
при всички положения е по-добре акции на трейдинга, отколкото ламарина, та била тя и Лексъс
продължавам с Фиата, тези сутрин ще го закарам на ремонт - да побългарят един въздуховод, вчера цял ден се чудих как да го направя и май го измислих
Коментар
� -
[QUOTE=fortiss;1059469941]Може ли вместо нови акции да взема това???
КАТО ТЕСЕН СПЕЦИАЛИСТ-МАТРАПАСа и за едър земевладелец от твоя ранг,,,,, бих ти препоръчал това и за да не ходиш често по сервизи !
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...l?id=177465377
Коментар
� -
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнениеМожем да се категоризираме и по афинитет към автомобилите. И аз съм ФИАТ-аджия и не мога да си обясня за какво ще ти бъде БМВ-то точно, да му береш гайлето
Онтопик: Дати за разплащане на дивиденти тук има ли?
Фиата ми поостаря - 14г и ремонта се увеличи. Май ще трябва да мина на нещо друго Голф 5 2.0 бензин, Фокус 2.0 бензн, Лгуна 2.0 бензин 2005-2006-2007г. Ама не мога да се откъсна от акциите, всичко там отива.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение....БМВ-то остава за по-нататък....Засега ще се мъча с фиата
Онтопик: Дати за разплащане на дивиденти тук има ли?
Коментар
� -
Нещо зърнопроизводството ме тревожи много. Чрез Софарма трейдинг пак ще си повиша приходите, но все пак рентите ще са назад.
БМВ-то остава за по-нататък.№1 остава покупката на трейдинга и тази година.
Засега ще се мъча с фиатаLast edited by fortiss; 08.07.2013, 10:42.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
п.п.
Имах един приятел , много умен и работен. Яко бачкаше и къташе парички. Тъкмо беше наближил 50-те и от нищо и никаква бенка, рак на кожата и за половин година .....мир на праха му. Жена му трудно го понесе.
Минаха 2 години и скоро я срещнах на Сънито, определено разхубавена и подмладена с поне десет години по млад пич джиткаше......
Та извода е ясен и го написах по нагоре .........Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениетук си закръглих бройчицата
ама нема да се сърдя ако СФАРМ натиснат малко цената че много поскъпна!
Ачи дивидент далечко и точно понеже добре поскъпва
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениетук си закръглих бройчицата
ама нема да се сърдя ако СФАРМ натиснат малко цената че много поскъпна!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от equal Разгледай мнениеОчакваш дубъл на миналогодишния им резултат?!?
Нокеров - няма терабимберица - би имало ако Жан Виденов стане господар на светът.Поне така мисля де - не мога да смятам до толкова ного.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТе като направят за годината една мегабимберица само от оборот, ти си чакай, Муков, ако щеш и на 0.98 кинта...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от equal Разгледай мнениеОчакваш дубъл на миналогодишния им резултат?!?
Коментар
�
Коментар