Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеАбе още ли не си разбрало, че това е банката на Софарма - какво те притесняват пасивите., имам малко артии. Доста повече са във фармата, но ако както казваш това е банката на фармата, то там може да се окаже, че е по-гоямата балонизация и май ще е най-добре ги разкеша
Да видим само докъде ще ги помпи "чичо" и ще мина в кеш
Жалко, че Тони се разкеши по-рано на фармата. Можехме да си правим компания като "разкешени". Но нищо де, и след време можем
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеДа обърнем внимание и на това, че така оповестената печалба е брутна, не е обложена с данъци, вероятно лихви, т.н. Към момента 57 мил. собствен капитал, (не случайно вече се търгува на почти балонерското п/б от над 1,5, по критерия на Геко) а срещу 230 мил пасиви се стига до извода, че текущите дългове са над 3 пъти повече от собствения капитал !!!Не-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеМного добро дружество. Дано продължи и занапред така!Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
не, наистина страхотни резултати, не знам до колко е правилна тази дивидентна политика спрямо задълженията, но ако продължи то ще чакаме поне 25-30 стинки дивидент!
п.с. ако имах колкото Фортис вече да съм си попълнил молбата за напускане на работаLast edited by tony1975; 27.08.2013, 22:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДивидентец: да.
Не е препоръка за ПК на ЦК
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДобри резултати - Браво!!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениев тримесечните доклади е записано, че продават и оборудване и тази дейност се развива все повече
а след продажбата на оборудването има поддържка и др
от там съдя
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеееееее, сега пък далечМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар