IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    Форт, я сподели с нас като най осведомен гуру туканка.
    Каква част (%) от продажбите на трейдинга е свързана с майката ?
    на теб май от толкова инвестиции на различни пазари, не ти остава време да четеш отчети?
    МД стр.13 "При доставчиците най-голям дял има Софарма - 12%"

Поздрави!

Коментар

• Форт, я сподели с нас като най осведомен гуру туканка.
      Каква част (%) от продажбите на трейдинга е свързана с майката ?

Коментар

• Мен ме съмнява че ще продава някой пакет ,че трябва да се пудри
        Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
        Напоследък нещо зачестиха публичните изяви на Донев. Да не се е засилил пак към политиката? Последният път се опари здраво.

Коментар

• Първоначално изпратено от Orange Ray Разгледай мнение
          +++
          Струва ми се, че вече правят неуверени първи стъпки към леко "забалончване" Не е препоръка
          с коя акция сравняваш?

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
            В съобщението е пропуснат спада на печалбата през октомври, трябваше сам да го смятам, но нали това ми е работата, оставили са ми място и аз да отчета дейност

Софарма Трейдинг с 35% спад на печалбата до 1,04 млн. лв. за октомври
            http://www.investor.bg/novini-i-anal...tomvri,162148/
            +++
            Струва ми се, че вече правят неуверени първи стъпки към леко "забалончване" Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
              Напоследък нещо зачестиха публичните изяви на Донев. Да не се е засилил пак към политиката? Последният път се опари здраво.

Коментар

• Митака позна че ще минем 10млн!

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
                  В прессъобщението е пропуснато, трябваше сам да го смятам, но нали това ми е работата

ами айде да пада тази цена, какво чака????
                  след такъв спад не е ли нормално??????

по спомен пиша - миналата година по това време имаше голяма продажба на оборудване в този месец и затова печалбата беше такава - за една софийска болница, където Бойко Борисов откриваше и режеше рентата
                  всички имаме нещо в главите сами да преценяваме резултатите
                  успех

Коментар

„Софарма Трейдинг” АД реализира през месец октомври 2013 г. продажби на стока в размер на 46.8 млн. лева, достигайки 5 % ръст на продажбите за текущия месец, спрямо същия период на 2012 г. Печалбата преди данъци на компанията за десетия месец на 2013 г.е в размер на 1 043 хил. лв.

Компанията реализира през 2013 г. продажби от 415.5 млн лева и печалба преди данъци в размер на 9 226 хил лева. Реализираният нетен финансов резултат преди данъци представлява ръст от 28 % спрямо реализираната печалба за същия период на предходната година.

Пазарният дял в стойност на „Софарма Трейдинг” АД за фармацевтичния пазар по данни на IMS за 2012 г. е 21.8 %. През месец септември 2013 г. компанията отново заема лидерска позиция с 21.18 % пазарен дял.
                    В съобщението е пропуснат спада на печалбата през октомври, трябваше сам да го смятам, но нали това ми е работата, оставили са ми място и аз да отчета дейност

Last edited by mpy_yordanov; 26.11.2013, 10:20.

Коментар

• „Софарма Трейдинг” АД реализира през месец октомври 2013 г. продажби на стока в размер на 46.8 млн. лева, достигайки 5 % ръст на продажбите за текущия месец, спрямо същия период на 2012 г. Печалбата преди данъци на компанията за десетия месец на 2013 г.е в размер на 1 043 хил. лв.

Компанията реализира през 2013 г. продажби от 415.5 млн лева и печалба преди данъци в размер на 9 226 хил лева. Реализираният нетен финансов резултат преди данъци представлява ръст от 28 % спрямо реализираната печалба за същия период на предходната година.

Пазарният дял в стойност на „Софарма Трейдинг” АД за фармацевтичния пазар по данни на IMS за 2012 г. е 21.8 %. През месец септември 2013 г. компанията отново заема лидерска позиция с 21.18 % пазарен дял.

Коментар

• http://www.capital.bg/biznes/kompani..._si_razlichen/

Коментар

• ех сега как би ми дошла малко помощ от едно бусче на СФТРД!

Коментар

+1

Коментар

• http://profit.bg/news/Ognyan-Donev:-...id-115630.html

Коментар

• Тук изстрелвация гледам е станала!

Коментар

Working...
                                X