IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• хайде малко инфо от Бате Ви Тони

от три дни втората аптека в Пловдив вече работи!!!
    Готиния управител Кристиян ме разведе и ми разказа много неща. Аптеката е огромна и е сложена до местната хрранителна верига Триумф. Имаше доста клиенти, Кристиян каза че средно по 200души на ден са влизали от откриването. Има много неща и персонал поне 4-5 човека. Имаше и доста клиенти ето защо не ми бе удобно да снимам вътре. Освен диванчето и задължителния диспенсър си има кабинет за консултациии с готин компютър и там някакви апарати. Огромни щандове за хиляди козметични изкушения, има щандове за екологични добавки(май се казваха) дето са изцяло био, похвали се с някаква много популярна гръцка козметика - вика едни гърци като влязоха умряха от кеф като видяха щанда на марката! Имаше по центъра момчета и момичета със суитшъри и блузи с логото на софармаси раздаващи флаери! Пича каза че тази аптека е средния клас, а най-голямата щяла да е над 200кв,м, и щяла да е на Капитан Райчо(бившия Карфур) в Пловдив, щяла да е с дерматологичен кабинет!

Абе вървят напред хората и печелят пари за акционерите! Днес съм доволен!
    Attached Files

Коментар

• Браво на ръководството на Трейдинга
      добрите компании ще вървят напред, докато избушеняците ще продължат както си знаят (да губят)

не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа. Без значение дали имам или нямам

Коментар

• къде останаха онези с нищото и големите уста, за тях е това:

https://www.youtube.com/watch?v=4NQ3YRSL7cQ

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
          по-добре цената да си стои така
          И аз съм съгласен

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
            Нека погледнем малко по-реалистично - все още сме далече от коефициентите, които определят СФТРД като подценена компания. В момента по борсова цена е някъде между "добре оценена" и "преоценена".

По законите на Мърфи, тъкмо купих малко IT и то да вземе, че дистрибуцията на лекарства да избие рибата... ама риск!
            по-добре цената да си стои така

Коментар

• С SO5 напред!

След тези поредни все по-добри отчети, започваме предстартовото броене...

Коментар

• Да вземат и малко паричен поток да покажат, защото последните години големия дивидент е придружен с още и още дълг.

Коментар

• Нека погледнем малко по-реалистично - все още сме далече от коефициентите, които определят СФТРД като подценена компания. В момента по борсова цена е някъде между "добре оценена" и "преоценена".

По законите на Мърфи, тъкмо купих малко IT и то да вземе, че дистрибуцията на лекарства да избие рибата... ама риск!

Коментар

• Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
                    Софарма трейдинг АД-София

Друга нерегулирана информация14:48

През септември 2015 г. Софарма Трейдинг АД постига впечатляващи резултати. От една страна компанията реализира 100% ръст в печалбата си преди данъци сравнено със същия месец на миналата година, а от друга, продажбите на стока за деветия месец на настоящата година са най-високите отчетени от началото на 2014 г.
                    Приходите на Софарма Трейдинг от продажби на стока през този септември достигат сумата от 58 300 хил. лв. или те са нараснали с 24% спрямо същия месец на предходната година. Печалбата преди данъци на компанията в размер на 1 774 хил. лв. е два пъти по-голяма от отчетените през септември 2014 г. 887 хил. лв.*
                    Акумулираните приходи от продажба на стока на дружеството към края на третото тримесечие на годината достигат сумата от 449 252 хил. лв., което е с 5% повече спрямо отчетените 427 544 хил. лв. през 2014 г. В същото време печалбата преди данъци за периода януари-септември е нараснала с 19% до 11 814 хил. лв., сравнено за същия период на 2014 г.*
                    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• НЕЩО?????????
                      САМО ЩЕ МЪЛЧА !!!!!!!! АКО МОГА ДЕ........

Коментар

• Софарма трейдинг АД-София

Друга нерегулирана информация14:48

През септември 2015 г. Софарма Трейдинг АД постига впечатляващи резултати. От една страна компанията реализира 100% ръст в печалбата си преди данъци сравнено със същия месец на миналата година, а от друга, продажбите на стока за деветия месец на настоящата година са най-високите отчетени от началото на 2014 г.
                        Приходите на Софарма Трейдинг от продажби на стока през този септември достигат сумата от 58 300 хил. лв. или те са нараснали с 24% спрямо същия месец на предходната година. Печалбата преди данъци на компанията в размер на 1 774 хил. лв. е два пъти по-голяма от отчетените през септември 2014 г. 887 хил. лв.*
                        Акумулираните приходи от продажба на стока на дружеството към края на третото тримесечие на годината достигат сумата от 449 252 хил. лв., което е с 5% повече спрямо отчетените 427 544 хил. лв. през 2014 г. В същото време печалбата преди данъци за периода януари-септември е нараснала с 19% до 11 814 хил. лв., сравнено за същия период на 2014 г.*

Коментар

• Новината ми хареса.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            +1 e що не се обади да пием по бира?
                            Не се опитвам да хейтвам. Просто казвам че само пломбите не ми въведоха миналлия месец в тази система и днес се оказа че освен шефката друугите не могат да влязат и да видят какво ми е било предписано - меко казано странно, особенно за марката СФТРД!
                            Да Тони знам че не хейтваш, сигурно има още какво да се желае, но реших да споделя и моето мнение за баланс
                            А за бирата може някой друг път ако ходя. Успех в инвестирането!

Коментар

• Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
                              Бях със семейството в Пловдив преди 3-4 седмици и посетихме аптеката на Софармаси от любопитство, като "крупен" акционер. Мога да кажа, че останахме с много приятно впечатление и четиримата. Имаше още няколко жени в аптеката. На баткото му подариха програма за училище, а малката се просна на дивана и пи вода от апарата 3 пъти. Накрая каза че се чувства, като мениджър и си тръгнахме вежливо обслужени и доволни.
                              +1 e що не се обади да пием по бира?
                              Не се опитвам да хейтвам. Просто казвам че само пломбите не ми въведоха миналлия месец в тази система и днес се оказа че освен шефката друугите не могат да влязат и да видят какво ми е било предписано - меко казано странно, особенно за марката СФТРД!

Коментар

• Бях със семейството в Пловдив преди 3-4 седмици и посетихме аптеката на Софармаси от любопитство, като "крупен" акционер. Мога да кажа, че останахме с много приятно впечатление и четиримата. Имаше още няколко жени в аптеката. На баткото му подариха програма за училище, а малката се просна на дивана и пи вода от апарата 3 пъти. Накрая каза че се чувства, като мениджър и си тръгнахме вежливо обслужени и доволни.

Коментар

Working...
                                X