IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
    за аптеките или по принцип?

защото преди малко като бях в бъргър кинг, момчето което ме обслужи ми обясни надълго и нашироко менютата (защото не знаех какво искам), извини ми се за забавянето на уопъра ми, като си взех поръчката ми центрира чашата да не вземе да се разлее (бях си я оставил в края на таблата) и като казах чао на тръгване ми казаха "приятен ден приятел!" въпреки че обслужваха други хора в това време.

на софармаси, ако им липсват квалифицирани кадри, да вземат малко от бъргър кинг
    Тук влизаме в една друга тема. Мотивация, желание и лично отношение към работата. Не зная как се правят нещата за да си мотивираш хората да работят по такъв начин, но в Бъргър кинг работи човек без образование. Не се изискват кой знае какви умения от него, т.е. ако той не си върши работата както трябва за неговото работно място опашката е много по-голяма от колкото за един фармацевт. Отделен е въпроса, че личното отношение към работата минава през чувството да се възприемаш като част от една марка/структура/организация (в случая Софарма).
    Искам да кажа, че проблема не опира само до наемането и обучението на персонала. Въпроса е доста по-дълбок и психологичен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Maddy Разгледай мнение
      Надали. Навсякъде където отиде човек, отношението е такова. Чак се изненадваш като получиш внимателно и адекватно обслужване. Аз го отдавам на общото ниво на обслужване в страната.
      за аптеките или по принцип?

защото преди малко като бях в бъргър кинг, момчето което ме обслужи ми обясни надълго и нашироко менютата (защото не знаех какво искам), извини ми се за забавянето на уопъра ми, като си взех поръчката ми центрира чашата да не вземе да се разлее (бях си я оставил в края на таблата) и като казах чао на тръгване ми казаха "приятен ден приятел!" въпреки че обслужваха други хора в това време.

на софармаси, ако им липсват квалифицирани кадри, да вземат малко от бъргър кинг
      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
        мирише на връзки нещо при някои от дамите
        Надали. Навсякъде където отиде човек, отношението е такова. Чак се изненадваш като получиш внимателно и адекватно обслужване. Аз го отдавам на общото ниво на обслужване в страната.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          Понеже знаете че Бате Тони е честен и винаги си казва, каквото му е на сърце няма да спестя и малко негативи.
          Нещо пада нивото на нашите аптеки, още преди да са почнали....... Днес за бате Тони бе почивен ден и викам да ударя един тигел по центъра на Пловдив и къде, къде пак до нашата аптека стигнах. Вътре естествено клиенти нет, само три дами персонал- управиттелката Зорница и още две каки. Ама някак си не се чувствам глезен и добре посрещнат като вляза - все едно не е обект на СОФАРМА. Шефката в склада реди там нещо ппо кашоните другите и те все нещо редят с гръб към мен по тия стилажи - ще кажеш тълпи от по 20 клиенти грабят и всичко свършва, а то само аз. Както и да взех си това онова и и викам миналия месец купих едно лекарство с рецепта - искам го същото и този месец. Само да уточня че миналия месец гледаха рецептата, пък въвеждаха в тяхната с-ма лекарство, имената ми, име на доктора който го е изписал, адреса ми и хиляди други неща. Е викам нали ме има в с-мата хайде дайте ми го. Едната гледа, гледа другата и тя се почеса пък викат - я по-добре да извикаме шефката че само тя му разбира!!! Извадих си рецепата, която си носех но бях решил да изчакам и си купих каквото ми трябва!
          Това не са служители на СОФАРМА г-н Димитров. Проведете им някакви обучения може ли такова отношение и такова незнание!!!
          мирише на връзки нещо при някои от дамите
          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Понеже знаете че Бате Тони е честен и винаги си казва, каквото му е на сърце няма да спестя и малко негативи.
            Нещо пада нивото на нашите аптеки, още преди да са почнали....... Днес за бате Тони бе почивен ден и викам да ударя един тигел по центъра на Пловдив и къде, къде пак до нашата аптека стигнах. Вътре естествено клиенти нет, само три дами персонал- управиттелката Зорница и още две каки. Ама някак си не се чувствам глезен и добре посрещнат като вляза - все едно не е обект на СОФАРМА. Шефката в склада реди там нещо ппо кашоните другите и те все нещо редят с гръб към мен по тия стилажи - ще кажеш тълпи от по 20 клиенти грабят и всичко свършва, а то само аз. Както и да взех си това онова и и викам миналия месец купих едно лекарство с рецепта - искам го същото и този месец. Само да уточня че миналия месец гледаха рецептата, пък въвеждаха в тяхната с-ма лекарство, имената ми, име на доктора който го е изписал, адреса ми и хиляди други неща. Е викам нали ме има в с-мата хайде дайте ми го. Едната гледа, гледа другата и тя се почеса пък викат - я по-добре да извикаме шефката че само тя му разбира!!! Извадих си рецепата, която си носех но бях решил да изчакам и си купих каквото ми трябва!
            Това не са служители на СОФАРМА г-н Димитров. Проведете им някакви обучения може ли такова отношение и такова незнание!!!

Коментар

• Що ни мачкат тия серсеми, бе техната кожа?
              Life won't wait for you.

Коментар

• Колегата тогава няма за какво да се притеснява, ще му купят акциите веднага.
                Ами ако са повече от нашите възможности - на тримата изявили желание да купуват???? Тогава???

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                  Спомням си как в началото на 2008г. и за нашата борса казваха, че няма накъде да пада повече. Имам силното усещане, че в Китай сега се случва нещо такова.
                  Китай отдавна спря да.

Още преди да пробие (закратко) 3 000, казах, че може това е дъното, но може да отиде за малко и до 2500, дори до 2 000 пункта, но тогава ще стане най-изгодния пазар на света.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    На 4.18 и аз имам готовност да направя единиците - двойки.

Ама няма да стане това.

EDIT:

Китай ного трудно ще падне повече.
                    Спомням си как в началото на 2008г. и за нашата борса казваха, че няма накъде да пада повече. Имам силното усещане, че в Китай сега се случва нещо такова.

Коментар

• На 4.18 и аз имам готовност да направя единиците - двойки.

Ама няма да стане това.

EDIT:

Китай ного трудно ще падне повече.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                        Като са ти дошли в повече - пускай си всички акции на трейдинга на 5лв, ще ги купя !!! И ще те отърва !!!
                        Да кажа и аз, че търпеливо очаквам цена от около 4.75, за да започна да купувам с голямата пазарска чанта! Склонен съм да отърва от мъките колкото хора проявят интерес.

EDIT: Не е невъзможно да видим и по-ниски цени, ако Китай продължи да пада и през следващата година.
                        Last edited by ivandavidov; 01.10.2015, 14:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
                          Давай го бодряшката, щото на 5 няма кой да купува - не е като да е на 1.5 лв. когато беше.
                          Като са ти дошли в повече - пускай си всички акции на трейдинга на 5лв, ще ги купя !!! И ще те отърва !!!

Коментар

Не си фен, вижда се, не е и задължително.
                            Може ли да си спестяваш определенията за нещо си???
                            Давай го бодряшката, щото на 5 няма кой да купува - не е като да е на 1.5 лв. когато беше.
                            Bulls on BSE

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
                              Форти, давай още снимки за да поддържаш овчето настроение тук, както и при Атера и Спийди Че трябва да има рибоци на които да се продават скъпо безценните хартии
                              Не си фен, вижда се, не е и задължително.
                              Може ли да си спестяваш определенията за нещо си???

Коментар

от мен една прясна снимка
                                не се вижда всеки ден такава машина
                                че и ти да си в нея
                                Форти, давай още снимки за да поддържаш овчето настроение тук, както и при Атера и Спийди Че трябва да има рибоци на които да се продават скъпо безценните хартии
                                Bulls on BSE

Коментар

Working...
                                X