IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
    то резултатите са видимо добри....но не става ясно защо цената не реагира в посока нагоре а тъпче на едно място вече повече от годинаа за дивидента има ли яснота дали ще се разпределя догодина или е под въпрос....

- Дали питаш сериозно ?
    Тя цената си отиде на мястото, че и прехвърли - кажи речи преди две години - с първите видими резултати. В момента отъпква фундамента - възползвай се , ако ти изнася !
    Аз от година и кусур си чакам да свали до 4,60 ама не идва , но и не пропускам гимнастики - кога някой реши да разкеши ;- а и да захраня по нахъсаните .

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      Вие може да си гласувате каквото искате, ама нали знаете че последната дума е на чичото на Тони
      тя цената си е екстра за тези които са влезли на 3 лева но погледнато реално ако се вземат на 5,20 без дивидент не се вижда къде е премията за купувача и какво печели реално той(да не забравяме и риска)....освен нали надеждата че инвестира в разрастваща се компания.....ама то само с надежди не става колеги....не става...
      "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
        нали всички сме в един отбор !!!!!
        Ние сме в един отбор, но не всички сме голмайстори

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          Вие може да си гласувате каквото искате, ама нали знаете че последната дума е на чичото на Тони
          нали всички сме в един отбор !!!!!

Коментар

цената -така не е ли добре???
            дивидентът - ела на ОС да го гласуваме !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
              то резултатите са видимо добри....но не става ясно защо цената не реагира в посока нагоре а тъпче на едно място вече повече от годинаа за дивидента има ли яснота дали ще се разпределя догодина или е под въпрос....
              цената -така не е ли добре???
              дивидентът - ела на ОС да го гласуваме !!!

Коментар

• то резултатите са видимо добри....но не става ясно защо цената не реагира в посока нагоре а тъпче на едно място вече повече от годинаа за дивидента има ли яснота дали ще се разпределя догодина или е под въпрос....
                "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Ного добро компания - неслучайно в моят портфейл с най-голяма тежест е.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• от мен за всички НАЙ акционери

https://www.youtube.com/watch?v=ny_znXUkkZU

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                      Все още не си ме поздравил !
                      Вдигнах си участието с над 50% тук, но не миналата година кога си коментирах действията , а тази -с кажи речи 10% по ниски цени, - а през завъртяните сделки средната на новопридобитите ~3400 е 4,65 - отделно хванах в аванс ръста при софимотите и затворената печалба при "Лева"

Така че, пред Коледно аз те поздравявам за добрия ти избор преди повече от три години и Весели празници със Семейството !!!
                      БЛАГОРАДЯ
                      и на теб, и семейството
                      и на всички акционери в компанията
                      изборът ми беше от 2010 година

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                        За който нема - нали
                        Лоша,бе .... да не се занимават с нея .....
                        Life won't wait for you.

Коментар

затова имам почти само тази акция

Все още не си ме поздравил !
                          Вдигнах си участието с над 50% тук, но не миналата година кога си коментирах действията , а тази -с кажи речи 10% по ниски цени, - а през завъртяните сделки средната на новопридобитите ~3400 е 4,65 - отделно хванах в аванс ръста при софимотите и затворената печалба при "Лева"

Така че, пред Коледно аз те поздравявам за добрия ти избор преди повече от три години и Весели празници със Семейството !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                            Лоша компания ви казвам, бе.Лоша та лоша.....
                            За който нема - нали
                            Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                              Лоша компания ви казвам, бе.Лоша та лоша.....

Коментар

• Лоша компания ви казвам, бе.Лоша та лоша.....
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X