IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнение
    Органичен ръст с таргет 30% пазарен дял на аптечния пазар е на практика невъзможен!

Единственият начин СФТРД да постигне такъв огромен дял е само чрез придобиване на цели вериги от аптеки. Имайки предвид супер бавната експанзия с аптеките, няма да видим такива поглъщания в близките години.
    За колко години станаха водещ дистрибутор в страната. Защо да не е възможно с аптеките. Кое ще е препъни камъка

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
      Аптеките дърпат ама след като приключат с тях ще се усети
      Те колко искаха да хванат от аптечния пазар в бг 30% ли беше
      Органичен ръст с таргет 30% пазарен дял на аптечния пазар е на практика невъзможен!

Единственият начин СФТРД да постигне такъв огромен дял е само чрез придобиване на цели вериги от аптеки. Имайки предвид супер бавната експанзия с аптеките, няма да видим такива поглъщания в близките години.
      BSE is dark and full of terrors...

Коментар

• Аптеките дърпат ама след като приключат с тях ще се усети
        Те колко искаха да хванат от аптечния пазар в бг 30% ли беше

Коментар

• От много време насам цената на акцията тук се определя от дивидентната доходност. Видяхме, че Украйна, санкции срещу Русия, банкови фалити на наши банки, бежански вълни, гръцки кризи, Brexit и т.н. не оказват влияние на бизнеса, съответно и на цената на акцията. Абсурд е цената да падне дори под 5 лева, защото при цена 6 лева за акция, това прави 5% дивидентна доходност, а при 2 лева за акция, това прави 15% дивидентна доходност.

Трябва бизнесът на компанията да пострада много, ама наистина много, за да видим сериозен спад в цената.

Друг е въпросът, че няма и кой знае какъв потенциал за растеж, освен ако не станем свидетели на рязко чудо в Сърбия. Но дори тогава, по-скоро първо ще видим спад в печалбата, заради инвестиции в разрастването. Иначе казано, чудото няма да е рязко, дори да го има.

Ако човек реши да купува сега (и то по-голям пакет), най-вероятно ще трябва да се цели над 5.50лв. за една акция. За някои индивидуални сделки или при подплашени продавачи, може да видим и по-ниски цени, но под 5 лева - пълен абсурд!
          Last edited by White Walker; 04.07.2016, 21:16.

Коментар

• не ме е яд - под 2лв и до сега де купувах колкото можех

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
              Аз бих взел на 2 лв
              Е, що не взе, като беше и под два....
              Аз взех, само малко ме е яд, че не взех повече, но и така не е зле.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                Що скромничете,бе серсеми...?!?! СвАлете я до 4 лева ...к'ви са тия 5,20 ....
                Аз бих взел на 2 лв

Коментар

• Що скромничете,бе серсеми...?!?! СвАлете я до 4 лева ...к'ви са тия 5,20 ....
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                    а тук цената защо не пада ???????
                    поне 5.2 да стане .....
                    И аз на това се надявам

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                      а тук цената защо не пада ???????
                      поне 5.2 да стане .....
                      Е поне 5 лв. да дочакаме, 5.2 е високо

Коментар

• а тук цената защо не пада ???????
                        поне 5.2 да стане .....

Коментар

Аз, за разлика от теб, съм сериозен! Имам акции като за пакетна сделка и който иска - може да се възползва!
                          в такъв случай звъниш на брокера не да пускаш обява във форума защото веднага ще ти се нахвърлят

звучи като "продавам москвич между другото"

https://www.youtube.com/watch?v=G5H9V--jJNg
                          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
                            На каква хартия са напечатани? От тези на синята или бялата?
                            Аз, за разлика от теб, съм сериозен! Имам акции като за пакетна сделка и който иска - може да се възползва!

Коментар

Ако някой го интересуват няколко хиляди акции на Софарма Трейдинг, имам такива скътани за черни дни. Нека ми драсне едно лично съобщение и ще си поговорим за цената.

Поздрави и успех на всички!
                              На каква хартия са напечатани? От тези на синята или бялата?

Коментар

• Ако някой го интересуват няколко хиляди акции на Софарма Трейдинг, имам такива скътани за черни дни. Нека ми драсне едно лично съобщение и ще си поговорим за цената.

Поздрави и успех на всички!

Коментар

Working...
                                X