IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
    Точно обратното на твоята теза споделиха на срещата на инвеститорите.
    Въпрос на време е да видим кой е по-прав.
    Аз нямам никакви съмнения, че мениджърите казват само хубави неща за компанията. Все пак това им е работата.
    BSE is dark and full of terrors...

Коментар

• Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнение
      Защото вече не натискам цената и няма кой да спира растежа.

Сега сериозно - заложени са големи очаквания за Сърбия и някой е решил, че текущите цени са ОК. Има едно златно правило, че при ръст в приходите всякакви други слаби показатели и лоши индикации могат да се игнорират. В случая един такъв слаб показател е печалбата, която на консолидирана база очаквам да е около или дори по-малка от миналогодишната. Както бях казал по-рано, може и дивидентът догодина да е по-нисък.
      Точно обратното на твоята теза споделиха на срещата на инвеститорите.
      Въпрос на време е да видим кой е по-прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
        Тук защо ми се струва, че отиваме на 6лв???
        Защото вече не натискам цената и няма кой да спира растежа.

Сега сериозно - заложени са големи очаквания за Сърбия и някой е решил, че текущите цени са ОК. Има едно златно правило, че при ръст в приходите всякакви други слаби показатели и лоши индикации могат да се игнорират. В случая един такъв слаб показател е печалбата, която на консолидирана база очаквам да е около или дори по-малка от миналогодишната. Както бях казал по-рано, може и дивидентът догодина да е по-нисък.

Коментар

• Тук защо ми се струва, че отиваме на 6лв???

Коментар

не ако, а като
            ставаме 1 милиард продажби
            Заложил съм на това развитие.

Коментар

• Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
              Ако потръгне работата в Сърбия и аптеките в БГ ще е супер.
              не ако, а като
              ставаме 1 милиард продажби

Коментар

На срещата с инвеститорите в групата Софарма. Специално за трейдинга - търсим адекватна позиция на трейдинга както е представен в България. Пазарът на лекарства в Сърбия сега е 690 милиона евро. Гоним дистрибутор №2 на първо време, след това №1. Сами си сметнете кое как може да се случи. Времевият диапазон е 3-4-5 години.
                Ако потръгне работата в Сърбия и аптеките в БГ ще е супер.

Коментар

• На срещата с инвеститорите в групата Софарма. Специално за трейдинга - търсим адекватна позиция на трейдинга както е представен в България. Пазарът на лекарства в Сърбия сега е 690 милиона евро. Гоним дистрибутор №2 на първо време, след това №1. Сами си сметнете кое как може да се случи. Времевият диапазон е 3-4-5 години.

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
                    Eeй не пусна малко по надоло да те споменаваме с добро
                    Съжалявам! Имах поставена ценова граница, под която не исках да падам...

Коментар

• Няма проблем, нека акцията расте, лошо няма! Аз имам 5-6 други позиции, включително в чужбина, на които разчитам да катерят много по-бързо, отколкото катери СФТРД.

Коментар

Колеги, беше ми приятно! Някой ден може пак да вляза тук, а кой знае - може и по общите събрания на групата да се видим!

Пожелавам успех на всички!
                        Eeй не пусна малко по надоло да те споменаваме с добро

Коментар

Колеги, беше ми приятно! Някой ден може пак да вляза тук, а кой знае - може и по общите събрания на групата да се видим!

само да закова поста, за да ти го припомня когато акцията отиде на едни други нива
                          Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

- Освен да ти пожелаем успех в следващият "вход" !
                            За себе си ,оставам с цел над 5,70- и 6,45 не е мираж

Коментар

• Колеги, беше ми приятно! Някой ден може пак да вляза тук, а кой знае - може и по общите събрания на групата да се видим!

Коментар

• това е хубава "артия" за мен ! Ако падне ще я осреднявам задължително. Част от кеша ми е отделен точно за това !
                                не е препоръкЪ ))
                                http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

Working...
                                X