IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Софарма Трейдинг АД приключи август, 2017 г., отчитайки най-високите приходи от продажба на стока от началото на годината. Те възлизат на 57 517 хил. лв., което представлява ръст от 10% спрямо отчетените 52 494 хил. лв. през същия период на 2016 г. От своя страна и акумулираните приходи на компанията продължават да бележат стабилен ръст като за периода януари - август нарастват с 9% до 432 533 хил. лв.
    Увеличение Софарма Трейдинг отчита и в печалбата преди данъци с натрупване. Така, за осемте месеца на годината тя възлиза на 10 257 хил. лв., което е ръст от 5% сравнено със същия период на 2016 г. Само през август печалбата преди данъци на компанията е 1 453 хил. лв.

+1

Коментар

• Първоначално изпратено от dici Разгледай мнение
      И в Сандански аптека.
      Ако не открият в Полски Тръмбеш или с.Крушовене , не са никаква национална верига

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение

Да доволен съм, ти закачи ли
        Доволно

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение

Смуууук Успя ли да клъвнеш?
          Да доволен съм, ти закачи ли

Коментар

• Продавача днес бе през Елана, а при мама основно през Бенчмарк.

Коментар

• Интересно дали продавача тук и при мама е един и същ, само един ли излиза от пазара или са няколко продавачите.

Коментар

• И в Сандански аптека.

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
                  Тъкмо се наканих да купувам малко и спряха, а дано пуснат някоя дребна бройка ощр
                  Смуууук Успя ли да клъвнеш?

Коментар

• Тъкмо се наканих да купувам малко и спряха, а дано пуснат някоя дребна бройка ощр

Коментар

• Щом ще пада - дано да задържи така няколко години, ако може и по-ниско !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнение
                        Мада фака... тук вече има спад в цената повече от 20% от абсолютния връх!
                        Ами нормално, бяха я издули като балон. Нормално е да изпуснем малко пара. Още 5 - 10% надолу и направо ще си стане сгодна за влизане за средносрочно или дългосрочно дори.

Коментар

• Мада фака... тук вече има спад в цената повече от 20% от абсолютния връх!

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Кое Пенко, спада в цената ли ? Така е, като растем растем с много, и като падаме пак така . Ама идеален момент за допълване бих рекъл аз
                            Чакам я и аз да ми дойде на мушка, но не бързам засега. Експанзиите в чужди страни са деликатна работа... ще изчакам.
                            Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                              красота
                              Кое Пенко, спада в цената ли ? Така е, като растем растем с много, и като падаме пак така . Ама идеален момент за допълване бих рекъл аз

Коментар

• Ами импов, като не искаш да бягаш на 7.5, бягай сега на 7.2.

Тук не следя какво става. Някой има ли идея? Да не съм изпуснал някоя новина?

Коментар

Working...
                                X