красота
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма Трейдинг АД (SFT / SFTRD)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Как така бе Импе, всяка цена винаги е добра за нещо - или за покупка, или за продажба! Няма такава цена, която "да не става за нищо"!
Роналдов - може и тъй да е - ама защо мислиш, че няма да падне и до седмак? Тогава по ще съм на твоето мнение - да. Ще речеш: "Малко е, няма да !!!" - ама не зная - мигар акцията твърде бръже нагоре не се изстреля кат` тако`а? - Не е противоестествено - значи - сега малко: надолулу.
Форти: да не би ти тайно да разпродаваш, ърм? Ти имаш потенциал да държиш тая акция на 7.5 кинта дъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ълго време - да.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНито ще падне толкоз, че да е сгода за купуване, нито скача толкоз, че да е сгода за продаване. Какво ти харесва? Цена около 7.58-8.18 не става за нищо."В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНито ще падне толкоз, че да е сгода за купуване, нито скача толкоз, че да е сгода за продаване. Какво ти харесва? Цена около 7.58-8.18 не става за нищо.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
За съжаление в момента кеша е кът, защото реших че и мама ми харесва и съм сложил и тамНо на 5 лв ще изтръскам джобовете
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
Джони ще му ги купи на тези цени ако поиска... така ли е Джони?Но на 5 лв ще изтръскам джобовете
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнениеАйде и тук на промоциятаKeep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от sylver88 Разгледай мнение
Ама малко множко ми се струва спада до 7.71 лв при приличен оборот. Аз тук съм влезнал при 5.6 лв, ама нещо не ми се нрави този спад.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение
Най-после нещо логично да се случи тук. Нормална корекция в цената на добра акция. На 8,90 лв беше станало малко скъпо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sylver88 Разгледай мнениеЗдравейте, какво става тук? Нещо цената рязко спадна, уж продажбите се подобряват. Някой излиза или ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дядо Коледа Разгледай мнение
Вероятно няма да е нагоре . Според отчетите експанзията струва 2 млн.лв. загуба само за първите 6 месеца. ( 7 млн.-5 млн.), което като процент от печалбата е значително число по мое скромно мнение.http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
Коментар