Първоначално изпратено от mapadona
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Уебит Инвестмънт Нетуърк (WIN)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ivan.b Разгледай мнениеНапротив пак ще е най високия. Слагам бас.
Сложи го в темата!
Иначе нямам нищо против да е и повече, но ще си е ливидационен пай, а аз съм си запазил предостатъчно!
А и 20,06, не е минал, предстои и зима даже!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivan.b Разгледай мнениеАдванс Терафонд 14% дивидент.
Ха, а догодина може да е под 4%...., - мен не ме бърка.. .....
това другото си бе пофLast edited by inta53; 05.06.2022, 17:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от forman777 Разгледай мнениеОстава да напишеш кои са тези акции с ПЕ 4-5 и дивидент 10процента..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
Телематик също дивидента е над 5% по сегашни цени, а скоро и Р/Е ще е 5-6.
Доверие Р/Е е много ниско, а догодина очакваме първия добър дивидент.
Това от Донев ??? - хмм от третия път да е истина...
Коментар
-
Първоначално изпратено от forman777 Разгледай мнениеОстава да напишеш кои са тези акции с ПЕ 4-5 и дивидент 10процента..
Доверие Р/Е е много ниско, а догодина очакваме първия добър дивидент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от forman777 Разгледай мнениеОстава да напишеш кои са тези акции с ПЕ 4-5 и дивидент 10процента..destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от EconlavС този BEAM куцо и сакато става изпълнителен директор на компания, стига няколко пенсионни фонда да се излъжат и няколко приятели на този който регистрира дружеството му дадат пари на заем да си избута първичното публично предлагане като запишат 50%. Аз не знам българските пенсионни фондове колко % държат по позиции от BEAM и дали този риск със средствата на хората е обоснован.
Компании които не биват финансирани с частен капитал излизат на българска фондова борса.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Snail5930 Разгледай мнениеИзгледах почти цялата презентация вчера. Човека изглежда като да знае какво прави, но модела на цялото нещо е леко хазартен. Ако нацели и инвестира в успешна компания ще има евентуално печалба за всички след 3-4 години. Ще инвестира само в 3-5 компании, и то ако събере цялата сума. Таксите не изглеждат необичайни на фона на това което знам за тези фондове. Така че тука всеки сам си решава ...
Тук ще пропусна
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар