If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
оф
айде не се вземай много насериозно защото не ми знаеш търговията в тези два часа и само ни създаваш усмивки и добро настроение....майстор си де, няма проблем. Жива и здрава и все така дръзновена!
Имаме нужда от повече майстори на бфб
Смятам да я поканя на blind date майсторката дано приеме!... да потушим лятната бфб скука заедно?
Благодаря ти за загрижеността, мила!
Но... няма нужда! Аз съм с голям портфейл, и не е толкова лесно да олекна. Пък и Борсата не ми е основен бизнес...
Относно алчността... не мисля че това е нещото, което ме води. Просто играя по-наедро
Относно TIB... Тук ситуацията беше пределно ясна. Отиграха я спекултантите с топки Другите правят последващи анализи - кой не разбирал, кой колко олекнал, кой бил алчен...
Шанса беше на наша страна, но се намириха Маймуни, които прецакаха Системата. Така става понякога в живота...
Живота е несправедлив, но въпреки това е много хубав... Не мислиш ли?
Не се чувствай длъжна да ми отговориш. Да си замълчиш също е добра позиция
оф
айде не се вземай много насериозно защото не ми знаеш търговията в тези два часа и само ни създаваш усмивки и добро настроение....майстор си де, няма проблем. Жива и здрава и все така дръзновена!
Имаме нужда от повече майстори на бфб
Но... няма нужда! Аз съм с голям портфейл, и не е толкова лесно да олекна. Пък и Борсата не ми е основен бизнес...
Относно алчността... не мисля че това е нещото, което ме води. Просто играя по-наедро
Относно TIB... Тук ситуацията беше пределно ясна. Отиграха я спекултантите с топки Другите правят последващи анализи - кой не разбирал, кой колко олекнал, кой бил алчен...
Шанса беше на наша страна, но се намириха Маймуни, които прецакаха Системата. Така става понякога в живота...
Жена с топки... едни ги възбужда... други ги отблъсква...
Мдааа. Мag-inv(sunny) олекна с портфелчето...sorry. Алчността не е добър учител
И всичкото спекулантьор олекна с купените над 20кинта хартишки.
Мощен удар върху спекулата - ай честито да ни е.
Един огромен + от мен. Отдавна проповядвам че спвкулата е особено вредна за спекуланта, вреда която той спира да осъзнава в един момент. Разбира се за пазара като цяло е супер, създава се ликвидност и " опъват " едва ли не цената към равновесие.
Спекуланта обаче поема един от най - големите рискове. По- добре да се пробва човек да спекулира и да изгуби в самото начало, отколкото да има късмет и да помисли че е много по - напред от другите. Тогава ставайки арогантен може да си помисли че е по-добър от пазара и да участва с голям % от портфейла.
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар