Първоначално изпратено от redcretin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ейч Ар Кепитъл АД (HRC)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеАбсолютно съгласен,ако искат и за в бъдеще да набират капитал тук трябва или да направят това което са заявили или да обяснят защо е невъзможно в настоящият момент и кога ще се случи.Важно е да има предвидимост и най вече доверие в ръководството.
Коментар
-
Грую е прав. Принципна е позицията. Като са казали, че ще го правят да кажат и защо няма го правят. Това за дивидента в акциии. Дивидента в пари при венчър фондовете, които тепърва ще инвестират пари от бийм-а или са ги инвестирали съвсем наскоро, не би следвало да е толкова голям мотив за влизане в дадена позиция. Тук и в Импулс-а тепърва ще се берат плодове ... или ядовеТепърва ще се инвестира. Още повече, че имат и ангажимент за инвестиции в дружества, в които вече са купили дялове. Не може да избумкаш кеша и после ...бийм.... По любопитно ще ми е да видя в Илевън как ще станат нещата. Те заявиха, че нямат планове за нови инвестиции и имат срок "на годност"....би следвало да почнат с екзити и дивидент 2023 преди ликвидационен дял през 2024...макар, че вероятно ще удължат срока.
Life won't wait for you.
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеТо и дивидентът е безсмислен, ама явно модата е да се фризират айпиотата. Преди няколко месеца събират пари и после - дивидент...
Това не е сплит, а увеличение на капитала със собствени средства - резултатът не е точно същият от чисто юридическа гледна точка. Но не това е въпросът, проблемът е, че са обещали нещо, а не го изпълняват, и то само 5 месеца след ИПО-то, което говори много... отрицателно, да не използвам друга дума.
Наистина ми е интересен мотивът на човека, който наду акцията до 10 лева с 20 бинки май бяха?Бъзик ли си правеше, аджамия новобранка ли беше, нещо се е очаквало, а не е станало?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениезначи отказа от сплит) предизвикал разпродажбите
та той тук бе безсмислен
)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеДано ме опровергаят
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от wolf_15 Разгледай мнениеДокумент за допускане на емисия акции, част V, т. 6, стр. 32
[ATTACH=CONFIG]n3923743[/ATTACH]Тука е така. Надявам се да е пропуск, който бързо да коригират, иначе ще е поредното мутрокомунистче с претенции, способно само да точи - не че ще е прецедент де. Компанията има потенциал и според мен само е-баг ще е на цена колкото цялата компания към края на годината, но подобни практики са не просто недопустими, а направо полукриминални и маролано укорими. На Запад това би се разследвало, у нас всичко е точно - ма да не забравяме и котилото, от което произхожда синчето де.
Дано ме опровергаятNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Някой ще постне ли това решение на СД, че не съм на компа и през телефона не мога да видя? Разбирам, че имало некви 2 стинки дивидент - подигравка, според мен, но явно искат да се покажат, че са дивидентна компания. Отделно, какво точно пише, защото, доколкото съм чел тук, бяха обещали, че ще направят предложение за увеличение на капитала със собствени средства, а сега се отмятат? Или го отлагат за следващо ОС?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеНякой явно е имал високи очаквания за разпределяема печалба,
не знам на какво отгоре
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар