IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ИмПулс I АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    Аз имам усещането, че има голям продавач по няколко позиции - Импулс, Илевън и някои други - да видим намалява или ликвидира, защото ако са тези които си мисля имат доста акции.
    Не е невъзможно, за Илевън също ми направи впечатление, че минават доста акции, но като цяло сентимента е надолу. Малко напомня ситуацията с Неохим от миналата година. Те си бяха казали, че на първите два рунда не очакват да има огромен интерес. Това на една срещите ми направи впечатление, като че ли имат идея за следващите два рунда и нещата са що-годе договорени, защото надали всичките варанти с в някакви малки играчи, а по-скоро в няколко доста големи.

Коментар

• Аз имам усещането, че има голям продавач по няколко позиции - Импулс, Илевън и някои други - да видим намалява или ликвидира, защото ако са тези които си мисля имат доста акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Работят си хората вярно е това,но за да работят по-добре им трябват средства,а се оказа че при упражняването на варантите до момента не получиха достатъчно.Имаше и много спекулативни очаквания които не се получиха и сега спекулантите напускат.Акцията има още много път нагоре но за мен ще е "по бавен кон" от Шели.Интересно ако слезе още надолу Импулса и задържи какво правим с варантите
        Аз пия една студена вода. То и към момента не е рентабилно да се упражняват, ако не става въпрос за стотици хиляди бройки. Както се вижда от пазар можеш да си вземеш.
        Според мен много надцениха цената на упражняване на варанта. По ниска би била доста по успешна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнение

Май и с Бианор доста се асоциира Шели, но да и аз подходих доста подобно. Продадох Шели и добавих варантите, плюс акции и сега следя мача от близо. Просто ми стана интересно, защото хората са много адекватни работят си, не е имало някакви лоши нови новини, а напоследък си коригира стабилно цената. Като че ли имаше прекалено спекулативни очаквания тук и когато не се оправдаха и това много бързо свали цената. Може и да бъркам де. Малко преди първия кръг с варантите беше около 1,67, а днес някой купуваха и под 1,50. Та затова ми стана интересно какво и как мислят останалите тук (с риск да бъда охулен, че не гледам техническата част итн тн )
          Работят си хората вярно е това,но за да работят по-добре им трябват средства,а се оказа че при упражняването на варантите до момента не получиха достатъчно.Имаше и много спекулативни очаквания които не се получиха и сега спекулантите напускат.Акцията има още много път нагоре но за мен ще е "по бавен кон" от Шели.Интересно ако слезе още надолу Импулса и задържи какво правим с варантите Мартинов имаше намерение доколкото си спомням да пуска варанти и на по висока цена.......
          Last edited by спекуланта; 21.11.2024, 22:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от Plemennika_na_shefa Разгледай мнение
            Аз съм доволен от цената, добавих си акции на тия нива като имам и варанти. Главният фактор освен Шели за мен са Сториед Дата, Кикимората и Хидрогенера, въпреки че делът на последните две позиции не е особено голям в Импулса.
            За Шелито мисля, че както сега пада, след Черния петък ще се възстанови, а до май 2025 има доста време и съм оптимист. Без препоръки
            А от чисто любопитство - през кой посредник минаха? И аз днес купих малко. При мен бяха през Карол.

Коментар

• Аз съм доволен от цената, добавих си акции на тия нива като имам и варанти. Главният фактор освен Шели за мен са Сториед Дата, Кикимората и Хидрогенера, въпреки че делът на последните две позиции не е особено голям в Импулса.
              За Шелито мисля, че както сега пада, след Черния петък ще се възстанови, а до май 2025 има доста време и съм оптимист. Без препоръки
              Last edited by Plemennika_na_shefa; 21.11.2024, 22:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Не мисля че е целенасочено.Аз например замених всичкия си Импулс за Шели.Имам от варантите така че май месец догодина мога да възтановя. И да, вярно е че импулса се асоциира с Шели което не ме кефи особенно и за момента няма смисъл да се държат и двете позиции заедно
                Май и с Бианор доста се асоциира Шели, но да и аз подходих доста подобно. Продадох Шели и добавих варантите, плюс акции и сега следя мача от близо. Просто ми стана интересно, защото хората са много адекватни работят си, не е имало някакви лоши нови новини, а напоследък си коригира стабилно цената. Като че ли имаше прекалено спекулативни очаквания тук и когато не се оправдаха и това много бързо свали цената. Може и да бъркам де. Малко преди първия кръг с варантите беше около 1,67, а днес някой купуваха и под 1,50. Та затова ми стана интересно какво и как мислят останалите тук (с риск да бъда охулен, че не гледам техническата част итн тн )

Коментар

Тук ми е интересно кой и защо натиска цената надолу. Някак си доста целенасочено и постоянно изглежда
                  Не мисля че е целенасочено.Аз например замених всичкия си Импулс за Шели.Имам от варантите така че май месец догодина мога да възтановя. И да, вярно е че импулса се асоциира с Шели което не ме кефи особенно и за момента няма смисъл да се държат и двете позиции заедно
                  Last edited by спекуланта; 21.11.2024, 21:50.

Коментар

Тук ми е интересно кой и защо натиска цената надолу. Някак си доста целенасочено и постоянно изглежда
                    Колко я натиска цената при положение, че неотдавна беше левче? Все пак 50% ръст никак не е малко! Справедливо или не, за добро или зло, явно доста от инвестиралите тук асоциират тази акция с Шели, където излиза някой малко по-голям и повлича цената. Това е моето обяснение.

Коментар

• Тук ми е интересно кой и защо натиска цената надолу. Някак си доста целенасочено и постоянно изглежда

Коментар

• Каква е инвестиционната среда за ранен рисков капитал в България, коментира съоснователят и управляващ партньор на IMPETUS Capital

Коментар

• Необходимо е повишаване на прозрачността и корпоративното управление, за да се стимулира по-голям интерес към стартъпи, посочва съоснователят на IMPETUS Capital

Коментар

• Спиди все още не е,но тук булиш тренда е счупен вече !
                            Едва ли някога ще видим цени над 1.70 ....или поне не в близките 4-5 години
                            Last edited by danetha; 03.11.2024, 08:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Шелли, Бианор, Смарт органик и Телематик са си прилично ликвидни за стандартите на БФБ. Ако визирате Спиди, то там дори Импулс не успя да купи толкова, колкото искаше - просто хората не искат да се разделят с акциите си в чудесна компания, дано след 1-2г. видим същото и при Шелли тук в БГ, защото хартишките отлитат към Германия
                              чудесна, чудесна колко да е чудесна Спиди? Стана навик на служителите в офиса да се разписнат вместо клиента. В някои офиси обслужването е под всяка критика и изключително непрофесионално

Коментар

• Първоначално изпратено от riddle* Разгледай мнение

Оказа се че емитента спекулира през нисколиквидни и прави проценти
                                Шелли, Бианор, Смарт органик и Телематик са си прилично ликвидни за стандартите на БФБ. Ако визирате Спиди, то там дори Импулс не успя да купи толкова, колкото искаше - просто хората не искат да се разделят с акциите си в чудесна компания, дано след 1-2г. видим същото и при Шелли тук в БГ, защото хартишките отлитат към Германия
                                Last edited by tony1975; 31.10.2024, 18:43.

Коментар

Working...
                                X