If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Имам Очаквам повече от тях, иначе без резултати не виждам как ще наберат 16млн., аз лично не очаквах 1.5г. след ИПО-то цената да е пак около 1.10 - вярвах че влизайки в нареден портфейл с работещи компании ще спестим време и ще вървим нагоре, но...пазар.
нема се плашиш, аз не съм купил акция без веднага след това тя да направи плонж
Имам Очаквам повече от тях, иначе без резултати не виждам как ще наберат 16млн., аз лично не очаквах 1.5г. след ИПО-то цената да е пак около 1.10 - вярвах че влизайки в нареден портфейл с работещи компании ще спестим време и ще вървим нагоре, но...пазар.
ИмПулс I АД-София Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета 12-09-2022 19:27
Ръководството на ИмПулс I АД уведомява, че ИмВенчър I КДА и ИмВенчър II КДА са подписали споразумение за частичен изход от инвестицията си в „Браузуейв“ АД посредством продажба на общо 12 500 броя налични, обикновени поименни акции с номинална стойност 1 лев, представляващи 25% от капитала на „Браузуейв“ АД. Стойността на сделката е съотносима със справедливата стойност на позициите, отразени в портфейлите на ИмВенчър I КДА и ИмВенъчър II КДА. Двете дружества запазват миноритарно участие в „Браузуейв“ АД в общ размер на 5% от капитала му.
Трансакцията се извършва чрез договор за продажба на акции с разсрочено плащане и погасяване на отпуснатия на „Браузуейв“ АД заем съгласно предоговорен срок. Купувачът на акциите е лице, свързано с основателя на „Браузуейв“ АД. Приключването на трансакцията е обект на изпълнение на определени предварителни условия от страните по сделката.
Прикачени файлове: Уведомление относно трансакция
Е как не виждаш, и през двата Имвенчъра имат дял в Дискордия !
Здравко, виж как изглежда информацията за Акционерите в АПИС.... За първи път виждам невярна/подвеждаща информация там... Както казах виждат се само физически лица...
Както и да е - след написаното от теб влезнах в ТР и там се виждат и Имвенчър 1/2...
Благодаря все пак, че ме мотивира да се разровя малко повече !
Коментар