If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дааа, тъжна работа. Спомням си какво представляваше форумът 2007 г. Тогава инвестирах в листването на Еврохолд и започнах да го чета. Споделяше се ценна информация, имаше дискусии, спорове, басове за по 1000 лв., анализираха се отчетите на дружествата. С течение на времето, дали поради слаба модерация или поради общото опростяване на населението (бойковизация), превес взеха никове като този който цитирам, т.е. плюене по съфорумците и пълни безсмислици.
Я, модераторите се събудиха и изтриха "глупаците " от поста на Данета.
Защо се обиждаш спонтанно на глупак,като не съм визирал теб?
Дааа, тъжна работа. Спомням си какво представляваше форумът 2007 г. Тогава инвестирах в листването на Еврохолд и започнах да го чета. Споделяше се ценна информация, имаше дискусии, спорове, басове за по 1000 лв., анализираха се отчетите на дружествата. С течение на времето, дали поради слаба модерация или поради общото опростяване на населението (бойковизация), превес взеха никове като този който цитирам, т.е. плюене по съфорумците и пълни безсмислици.
Я, модераторите се събудиха и изтриха "глупаците " от поста на Данета.
С радост обявяваме разширяването на нашето сътрудничество с операторите на coworking пространства, като оборудваме новата локация на Work & Share Synergy Tower. Това е четвъртият coworking център, който имаме привилегията да оборудваме.
Нашата специално разработена система за coworking пространства предоставя на потребителите на Work & Share гъвкаво управление на контрола на достъпа на различни локации едновременно.
Така модерна преди 1-2години, а сега почти без пулс
Ако някой посети ОСА, нека да разкаже... а може и да им подскаже, че няма да има сърдити ако "изпуснат" едни предварителни резултати за полугодието
Биодит АД Друга нерегулирана информация 12:05
Биодит ще внедри съвместно с партньорите си А1 и Текра новото си хотелско решение “Виртуална рецепция “ в хотел “Бъндерица” Град Банско. Решението предоставя възможност за настаняване на гости без персонал на рецепция, чрез управление на достъпа с QR код и облачен сървър.
п.п. Хотела е 35стаи според интернет.
Хм, имал съм отношение с техниката и на Биодит, и на Текра... Не съм оптимист. А и А1 участва... И за тяхната свързаност или добро, или нищо.
Никакви препоръки, щото часовниците на децата издържаха по-малко от месец, та и за Алтерко не бях оптимист.
Биодит АД Друга нерегулирана информация 12:05
Биодит ще внедри съвместно с партньорите си А1 и Текра новото си хотелско решение “Виртуална рецепция “ в хотел “Бъндерица” Град Банско. Решението предоставя възможност за настаняване на гости без персонал на рецепция, чрез управление на достъпа с QR код и облачен сървър.
Коментар