Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Берти тя и килата ли мери, ще я върна,- нямаше теглилка в презента, не ща да ме плаши , а насърчава!
Поръчах две за да си ги менкаме и сверяваме, иначе не им вярвам много, но се надъм да дават контролна насока.
Гледам от два дена и в Кауфланда рекламират подобни на почти третинка от наща цена, но сантимента си проговори...
ха ха!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
и аз такаама килограма
Берти тя и килата ли мери, ще я върна,- нямаше теглилка в презента, не ща да ме плаши , а насърчава!
Поръчах две за да си ги менкаме и сверяваме, иначе не им вярвам много, но се надъм да дават контролна насока.
Гледам от два дена и в Кауфланда рекламират подобни на почти третинка от наща цена, но сантимента
си проговори...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеХаха аз днес се замерих за сефте в живота ми - 97, пушка съмама килограма
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеДнес си поръчах два бр. оксиметри през сина ми, да видим кога ще ги получим, а и качественна ли е стоката
спонсориране и далавера да става!. Народа се е луднал да поръчва и много дървета изядоха. повечето показват че си на ония свят. Здрав човек сатурация 50
. Дано излязат читави животинки.
Коментар
-
На 2ра страница - недопустимо!
Дивидент получен, сега нека видим ключовия м.Ноември... хората като се позаседят у дома и се огледат - тутакси решат да модернизират дома си. Дано и 2020 е така!
п.п. гледам, че някой си пазарува без да чака черния петък
Last edited by tony1975; 10.11.2020, 17:50.
Коментар
-
"Няколко компании имат много ниска доходност, а в случая с технологичната "Алтерко" дивидентът е по-скоро реверанс към инвеститорите. Фокусът на компанията е насочен към развитието й и тя ще разчита на растежа, а не на високата доходност; 34% поскъпване от началото на годината е силен аргумент в тази посока."
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
Склонен съм да се обазаложа, че основна част от възнаграждението е за "консултантско възнаграждения във връзка с предлагането" на човека, който изтъргува вътрешната информация.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Размера на комисионните възнаграждения и други разходи по Предлагането: общите разходи на Дружеството във връзка с Предлагането са в размер на 423 852 лева. ALLTERCO JSCo. 103 Cherni Vrah Blvd. 1407 Sofia, Bulgaria tel: +359 2 957 1247 www.allterco.com Изх. № A-02-07-48 / 04.11.2020 Посочената сума включва разходи за възнаграждение нa упълномощения инвестиционен посредник – ИП „Карол“ АД, правно консултиране, консултантско възнаграждения във връзка с предлагането, преводачески услуги, други административни такси и разноски, включително разходи по регистрация на увеличението на капитала на Дружеството, предмет на Предлагането, в Търговския регистър и регистъра на юридическите лица с нестопанска цел към Агенция по вписванията, в „Централен депозитар“ АД, както и за допускане на акциите от капитала на Дружеството до търговия на „Българска фондова борса“ АД.
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеи то при положение че свързани акционери изкупиха почти всичко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Да бе, и аз имам. Просто се чудех нормално ли е толкова за комисионни?
В сумата са включени и старите задължения,- а всичко това е описано в проспекта,-това имах предвид за "чукча"!
Коментар
Коментар