IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
    Малииии
    Дали този път не влязоха тук чаканите чужденци /дистрибутори от Германия и Италия/???

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
      Малииии
      Яко, а ?! Ей-затова човек трябва да държи по едни 10-% резервен кеш

Коментар

• Малииии

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Опашката на 6.5 е голяма... татарско кюфте явно се чака
          ......
          Мда. А какво ли ще стане ако не се дочака.. и тия така желани за закупуване акции се наложи да се събират нагоре по аска..!?

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
            Интересно дали ще има ново изсипване
            Но ако няма такова, след тези обеми дето се превъртяха и продължаващото немалко търсене ... може да гледаме началото на следващото стъпало на графиката
            Опашката на 6.5 е голяма... татарско кюфте явно се чака

№3 "Алтерко"

"Добрите продажби на дружеството ще продължат и през следващата година. Успешното приключило наскоро увеличение на капитала ще спомогне за осъществяване на новите планове и разширяване."
            Галина Зайцева, "София интернешънъл секюритиз"

"Въпреки предизвикателната 2020 г. "Алтерко" осъществи успешно увеличение на капитала с цел подобрение на техническата обезпеченост на дружествата от холдинга с персонал и оборудване, развитие на дистрибуционната мрежа по държави, осигуряване на оборотен капитал за поддържане на складова база в САЩ и Хонконг. Перспективите пред "Алтерко" продължават да са позитивни, като към третото тримесечие на 2020 г. ръководството отчита над 70% ръст на годишна база на приходите. Прогнозите на компанията са да достигнат до 1.4% пaзapeн дял в ceĸтopa нa smart ycтpoйcтвa в Eвpoпa и Ceвepнa Aмepиĸa към 2023 г. Също така от компанията планират евентуален борсов дебют в Германия, който допълнително би повишил интереса към акциите й."
            Красимира Паунина, "Селект асет мениджмънт"
            "Амбициозна инвестиционна програма, но все пак цената вече се е покачила доста."

Цветослав Цачев, "Елана трейдинг"

Коментар

• Интересно дали ще има ново изсипване
              Но ако няма такова, след тези обеми дето се превъртяха и продължаващото немалко търсене ... може да гледаме началото на следващото стъпало на графиката

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Ама оставете го да коригира бе хора, не му давате даже и една здравословна корекция да направи!!!
                Голямо трупане на 6.5, голяма лавина ли чакаме?
                Last edited by tony1975; 07.01.2021, 11:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                  Хареса ми търговията днес. Доста сериозно и натрапчиво предлагане, се пое без особено голям спад в цената /за БФБ стандартите/. А в края на сесията се видя че до 6,50 се търсят още 20 хил. акции в над 30 отделни бида. Такъв широк интерес за покупки при само 6-7% спад в цената рядко се наблюдава на родното ни пазарче. Определено имаше нужда от една здравословна корекция, че бяхме позаспали около 7-те лв. и търговията замираше. Ще следя с интерес следващите дни дали ще има още кандидати да си прибират печалбите или наредените кандидат-купувачи ще останат "гладни" и в един момент /най-вероятно с наближаване на отчета/ ще тръгнат да се състезават пак по баиря
                  След няколко такива изсипвания до март месец от "слабите ръчички"-както им казваше, може ли да доближи и до софикс ) Хубаво ще е, да се подменят старите кучета, които спят там от дълго време
                  Last edited by precakanoto; 07.01.2021, 10:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнение
                    -10% за час!?!? back to reality !
                    Ама оставете го да коригира бе хора, не му давате даже и една здравословна корекция да направи!!!

Коментар

• Хареса ми търговията днес. Доста сериозно и натрапчиво предлагане, се пое без особено голям спад в цената /за БФБ стандартите/. А в края на сесията се видя че до 6,50 се търсят още 20 хил. акции в над 30 отделни бида. Такъв широк интерес за покупки при само 6-7% спад в цената рядко се наблюдава на родното ни пазарче. Определено имаше нужда от една здравословна корекция, че бяхме позаспали около 7-те лв. и търговията замираше. Ще следя с интерес следващите дни дали ще има още кандидати да си прибират печалбите или наредените кандидат-купувачи ще останат "гладни" и в един момент /най-вероятно с наближаване на отчета/ ще тръгнат да се състезават пак по баиря

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        Дълго време не пиша в темите за надъхването - знаят се кои са, ма гледам, че тукашните сектанти са оспамили темата за Оптимизма, та реших да се отсамобанирам. Очеизвадно е и по броя сделки и по количествата, че тук купува дребосъка в очакване на светлото бъдеще - дано, нека да е така (това го казвам, щото съм хейтър, завиждам и т.н., да не си мислите, че съм искрен, не аз съм просто злобар - това е ирония, за тези, дето имат маруля между ушите, щото нали и тя е накъдрена като органа, дето трябва да е там ), но някакси, как да го кажа - абе видели ли сте им поне сайта на великата компания за крушки и релета? Ми той застинал на ниво 2015 - срам и позор за такава компания! А ако прочетете и отговорите на въпросите, вярно, от 2017, като например:

2. Защо продуктите се отчитат като стоки, а не като продукция?

Продуктите на Алтерко Роботикс ЕООД (часовници, тракери, устройства за автоматизация на дома) са заведени като стока за счетоводни цели, защото на този етап за производството им се използват подизпълнители, т.е. работата се извършва от тях и при нас пристига готов продукт.

направо ум да ти зайде Или пък ако погледнете класификацията им по КИД - бааагу, аз какви ги мислех, че са, те какви се оказаха
                        Сектор по КИД-2008 Финансови и застрахователни дейности
                        Клас по КИД-2008 6499 - Предоставяне на други финансови услуги, без застраховане и допълнително пенсионно осигуряване, некласифицирани другаде
                        Абе с две думи - вие си знаете, виждам и в анкетата на Биг Беър, че масата се забила тук и в Доверие, което за мен е сигурен знак да не влизам в подобни компании - знам, знам, сега ще се появи 4Д, Ендър, топчето, шоковата терапия, мечка утешителка и т.н., които ще кажат, че щом аз го "плюя", значе задължително дружеството ще рипне и ала-бала. Ад хоминем им викат на такива изказвания, ма нищо, все тая - да сте здрави, пък пари се печелят (и губят) и всеки ги печели/губи за себе си!

П.С. Пиша НАЙ и приключвам за този месец с тази тема
                        Госпожо, пак те оборвам веднага, аз пак излезнах от тук. Като цяло споделям мнението си, когато цената бе 5 лева, когато излезнах за първи път. После пак влезнах, защото ти ме поздрави, че съм продал. Сега излезнах, защото смятам, че цената е оптимистична, сами си я надуха и на седем лева ликвидността ще е тънка. Ако бъркам, здраве да е.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Аз пък продадох преди 2-3 седмици,не знам дали е за добро.........просто ми се видя пресилен ръста.Засега ще изчакам дали ще видим корекцийка под 6 лв и пак може да се кача
                          Аз също продадох 3/4 от акциите . Причините са следните :
                          1 Мисля че маржа в печалбите вероятно ще намалява тъй като очаквам намеса на Китайците .
                          2 Дори и при продължаващ ръст на търсенето на iot продукти дори и без намеса на китайчетата ,пазара мисля че го е включил в цената .

Пожелавам на компанията още много, много успехи и да радват инвеститорите си с мазно яки печалби.
                          Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            Дълго време не пиша в темите за надъхването - знаят се кои са, ма гледам, че тукашните сектанти са оспамили темата за Оптимизма, та реших да се отсамобанирам. Очеизвадно е и по броя сделки и по количествата, че тук купува дребосъка в очакване на светлото бъдеще - дано, нека да е така (това го казвам, щото съм хейтър, завиждам и т.н., да не си мислите, че съм искрен, не аз съм просто злобар - това е ирония, за тези, дето имат маруля между ушите, щото нали и тя е накъдрена като органа, дето трябва да е там ), но някакси, как да го кажа - абе видели ли сте им поне сайта на великата компания за крушки и релета? Ми той застинал на ниво 2015 - срам и позор за такава компания! А ако прочетете и отговорите на въпросите, вярно, от 2017, като например:

Продуктите на Алтерко Роботикс ЕООД (часовници, тракери, устройства за автоматизация на дома) са заведени като стока за счетоводни цели, защото на този етап за производството им се използват подизпълнители, т.е. работата се извършва от тях и при нас пристига готов продукт.

направо ум да ти зайде Или пък ако погледнете класификацията им по КИД - бааагу, аз какви ги мислех, че са, те какви се оказаха
                            Клас по КИД-2008 6499 - Предоставяне на други финансови услуги, без застраховане и допълнително пенсионно осигуряване, некласифицирани другаде
                            Абе с две думи - вие си знаете, виждам и в анкетата на Биг Беър, че масата се забила тук и в Доверие, което за мен е сигурен знак да не влизам в подобни компании - знам, знам, сега ще се появи 4Д, Ендър, топчето, шоковата терапия, мечка утешителка и т.н., които ще кажат, че щом аз го "плюя", значе задължително дружеството ще рипне и ала-бала. Ад хоминем им викат на такива изказвания, ма нищо, все тая - да сте здрави, пък пари се печелят (и губят) и всеки ги печели/губи за себе си!

Да му мислим тия дето се качихме на 3 и педесе...

Коментар

• Дълго време не пиша в темите за надъхването - знаят се кои са, ма гледам, че тукашните сектанти са оспамили темата за Оптимизма, та реших да се отсамобанирам. Очеизвадно е и по броя сделки и по количествата, че тук купува дребосъка в очакване на светлото бъдеще - дано, нека да е така (това го казвам, щото съм хейтър, завиждам и т.н., да не си мислите, че съм искрен, не аз съм просто злобар - това е ирония, за тези, дето имат маруля между ушите, щото нали и тя е накъдрена като органа, дето трябва да е там ), но някакси, как да го кажа - абе видели ли сте им поне сайта на великата компания за крушки и релета? Ми той застинал на ниво 2015 - срам и позор за такава компания! А ако прочетете и отговорите на въпросите, вярно, от 2017, като например:

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                                Такааа, престраших се и влезнах днес малко по-смело. Позицията вече ми е трета в портфейла на косъм от втората.
                                Успех на Алтерко, вече казано с личен интерес.
                                Аз пък продадох преди 2-3 седмици,не знам дали е за добро.........просто ми се видя пресилен ръста.Засега ще изчакам дали ще видим корекцийка под 6 лв и пак може да се кача

Коментар

Working...
                                X