Първоначално изпратено от Агресивен бик
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеМалииииЕй-затова човек трябва да държи по едни 10-% резервен кеш
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Опашката на 6.5 е голяма... татарско кюфте явно се чака
......
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеИнтересно дали ще има ново изсипване
Но ако няма такова, след тези обеми дето се превъртяха и продължаващото немалко търсене ... може да гледаме началото на следващото стъпало на графиката
№3 "Алтерко"
"Добрите продажби на дружеството ще продължат и през следващата година. Успешното приключило наскоро увеличение на капитала ще спомогне за осъществяване на новите планове и разширяване."
Галина Зайцева, "София интернешънъл секюритиз"
"Въпреки предизвикателната 2020 г. "Алтерко" осъществи успешно увеличение на капитала с цел подобрение на техническата обезпеченост на дружествата от холдинга с персонал и оборудване, развитие на дистрибуционната мрежа по държави, осигуряване на оборотен капитал за поддържане на складова база в САЩ и Хонконг. Перспективите пред "Алтерко" продължават да са позитивни, като към третото тримесечие на 2020 г. ръководството отчита над 70% ръст на годишна база на приходите. Прогнозите на компанията са да достигнат до 1.4% пaзapeн дял в ceĸтopa нa smart ycтpoйcтвa в Eвpoпa и Ceвepнa Aмepиĸa към 2023 г. Също така от компанията планират евентуален борсов дебют в Германия, който допълнително би повишил интереса към акциите й."
Красимира Паунина, "Селект асет мениджмънт"
"Амбициозна инвестиционна програма, но все пак цената вече се е покачила доста."
Цветослав Цачев, "Елана трейдинг"
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Ама оставете го да коригира бе хора, не му давате даже и една здравословна корекция да направи!!!Голямо трупане на 6.5, голяма лавина ли чакаме?
Last edited by tony1975; 07.01.2021, 11:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеХареса ми търговията днес. Доста сериозно и натрапчиво предлагане, се пое без особено голям спад в цената /за БФБ стандартите/. А в края на сесията се видя че до 6,50 се търсят още 20 хил. акции в над 30 отделни бида. Такъв широк интерес за покупки при само 6-7% спад в цената рядко се наблюдава на родното ни пазарче. Определено имаше нужда от една здравословна корекция, че бяхме позаспали около 7-те лв. и търговията замираше. Ще следя с интерес следващите дни дали ще има още кандидати да си прибират печалбите или наредените кандидат-купувачи ще останат "гладни" и в един момент /най-вероятно с наближаване на отчета/ ще тръгнат да се състезават пак по баиря) Хубаво ще е, да се подменят старите кучета, които спят там от дълго време
Last edited by precakanoto; 07.01.2021, 10:55.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнение-10% за час!?!? back to reality !
- 1 like
Коментар
-
Хареса ми търговията днес. Доста сериозно и натрапчиво предлагане, се пое без особено голям спад в цената /за БФБ стандартите/. А в края на сесията се видя че до 6,50 се търсят още 20 хил. акции в над 30 отделни бида. Такъв широк интерес за покупки при само 6-7% спад в цената рядко се наблюдава на родното ни пазарче. Определено имаше нужда от една здравословна корекция, че бяхме позаспали около 7-те лв. и търговията замираше. Ще следя с интерес следващите дни дали ще има още кандидати да си прибират печалбите или наредените кандидат-купувачи ще останат "гладни" и в един момент /най-вероятно с наближаване на отчета/ ще тръгнат да се състезават пак по баиря
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеДълго време не пиша в темите за надъхването - знаят се кои са, ма гледам, че тукашните сектанти са оспамили темата за Оптимизма, та реших да се отсамобанирам. Очеизвадно е и по броя сделки и по количествата, че тук купува дребосъка в очакване на светлото бъдеще - дано, нека да е така (това го казвам, щото съм хейтър, завиждам и т.н., да не си мислите, че съм искрен, не аз съм просто злобар - това е ирония, за тези, дето имат маруля между ушите, щото нали и тя е накъдрена като органа, дето трябва да е там), но някакси, как да го кажа - абе видели ли сте им поне сайта на великата компания за крушки и релета? Ми той застинал на ниво 2015 - срам и позор за такава компания! А ако прочетете и отговорите на въпросите, вярно, от 2017, като например:
2. Защо продуктите се отчитат като стоки, а не като продукция?
Продуктите на Алтерко Роботикс ЕООД (часовници, тракери, устройства за автоматизация на дома) са заведени като стока за счетоводни цели, защото на този етап за производството им се използват подизпълнители, т.е. работата се извършва от тях и при нас пристига готов продукт.
направо ум да ти зайдеИли пък ако погледнете класификацията им по КИД - бааагу, аз какви ги мислех, че са, те какви се оказаха
Абе с две думи - вие си знаете, виждам и в анкетата на Биг Беър, че масата се забила тук и в Доверие, което за мен е сигурен знак да не влизам в подобни компании - знам, знам, сега ще се появи 4Д, Ендър, топчето, шоковата терапия, мечка утешителка и т.н., които ще кажат, че щом аз го "плюя", значе задължително дружеството ще рипне и ала-бала. Ад хоминем им викат на такива изказвания, ма нищо, все тая - да сте здрави, пък пари се печелят (и губят) и всеки ги печели/губи за себе си!Сектор по КИД-2008 Финансови и застрахователни дейности Клас по КИД-2008 6499 - Предоставяне на други финансови услуги, без застраховане и допълнително пенсионно осигуряване, некласифицирани другаде
П.С. Пиша НАЙ и приключвам за този месец с тази тема
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Аз пък продадох преди 2-3 седмици,не знам дали е за добро.........просто ми се видя пресилен ръста.Засега ще изчакам дали ще видим корекцийка под 6 лв и пак може да се кача
1 Мисля че маржа в печалбите вероятно ще намалява тъй като очаквам намеса на Китайците .
2 Дори и при продължаващ ръст на търсенето на iot продукти дори и без намеса на китайчетата ,пазара мисля че го е включил в цената .
Пожелавам на компанията още много, много успехи и да радват инвеститорите си с мазно яки печалби.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеДълго време не пиша в темите за надъхването - знаят се кои са, ма гледам, че тукашните сектанти са оспамили темата за Оптимизма, та реших да се отсамобанирам. Очеизвадно е и по броя сделки и по количествата, че тук купува дребосъка в очакване на светлото бъдеще - дано, нека да е така (това го казвам, щото съм хейтър, завиждам и т.н., да не си мислите, че съм искрен, не аз съм просто злобар - това е ирония, за тези, дето имат маруля между ушите, щото нали и тя е накъдрена като органа, дето трябва да е там), но някакси, как да го кажа - абе видели ли сте им поне сайта на великата компания за крушки и релета? Ми той застинал на ниво 2015 - срам и позор за такава компания! А ако прочетете и отговорите на въпросите, вярно, от 2017, като например:
Продуктите на Алтерко Роботикс ЕООД (часовници, тракери, устройства за автоматизация на дома) са заведени като стока за счетоводни цели, защото на този етап за производството им се използват подизпълнители, т.е. работата се извършва от тях и при нас пристига готов продукт.
направо ум да ти зайдеИли пък ако погледнете класификацията им по КИД - бааагу, аз какви ги мислех, че са, те какви се оказаха
Абе с две думи - вие си знаете, виждам и в анкетата на Биг Беър, че масата се забила тук и в Доверие, което за мен е сигурен знак да не влизам в подобни компании - знам, знам, сега ще се появи 4Д, Ендър, топчето, шоковата терапия, мечка утешителка и т.н., които ще кажат, че щом аз го "плюя", значе задължително дружеството ще рипне и ала-бала. Ад хоминем им викат на такива изказвания, ма нищо, все тая - да сте здрави, пък пари се печелят (и губят) и всеки ги печели/губи за себе си!Сектор по КИД-2008 Финансови и застрахователни дейности Клас по КИД-2008 6499 - Предоставяне на други финансови услуги, без застраховане и допълнително пенсионно осигуряване, некласифицирани другаде
П.С. Пиша НАЙ и приключвам за този месец с тази тема
- 1 like
Коментар
-
Дълго време не пиша в темите за надъхването - знаят се кои са, ма гледам, че тукашните сектанти са оспамили темата за Оптимизма, та реших да се отсамобанирам. Очеизвадно е и по броя сделки и по количествата, че тук купува дребосъка в очакване на светлото бъдеще - дано, нека да е така (това го казвам, щото съм хейтър, завиждам и т.н., да не си мислите, че съм искрен, не аз съм просто злобар - това е ирония, за тези, дето имат маруля между ушите, щото нали и тя е накъдрена като органа, дето трябва да е там), но някакси, как да го кажа - абе видели ли сте им поне сайта на великата компания за крушки и релета? Ми той застинал на ниво 2015 - срам и позор за такава компания! А ако прочетете и отговорите на въпросите, вярно, от 2017, като например:
П.С. Пиша НАЙ и приключвам за този месец с тази темаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТакааа, престраших се и влезнах днес малко по-смело. Позицията вече ми е трета в портфейла на косъм от втората.
Успех на Алтерко, вече казано с личен интерес.
- 1 like
Коментар
Коментар