IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fur6ton Разгледай мнение

Не мисля, че е вярване в Дядо Коледа, още по-малко "да се правя". Това, което се случи ми се стори, че имаше възможност всеки, който иска да продаде или да си купи акции да го направи. Благодаря ти иначе за светлината, която ми даваш.
    Големият въпрос е защо толкова голям акционер продава и е готов да продава на 6.5 ... след като цена беше > 7 за акция!
    Неудобни въпроси за вЕрващите

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

значи като си казваме мнението "мрънкаме" или "църкаме" ... да ама виждам в отговора ти потвърждение на моите думи. И ти казваш, че така се правят нещата. Просто исках да кажа на човека, че явно не ги знае нещата и още верва в Дядо ти Коледа ... или се прави
      Не мисля, че е вярване в Дядо Коледа, още по-малко "да се правя". Това, което се случи ми се стори, че имаше възможност всеки, който иска да продаде или да си купи акции да го направи. Благодаря ти иначе за светлината, която ми даваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Ти приемаш че това не е нормално и е наказуемо или поне укоримо така ли!? Че не се прави и по другите борси в много по-големи мащаби?
        Абе пич, на кой свят живееш? Вместо пак да църкате, вземете вече да си купите някой акция и да спечелите някой стотинка.. не знам какво удовлетворение получавате като мрънкате само по форумите и се оплаквате че все сте от грешната страна на .....
        Ъхъ, Батя, не се излагай, преди имаше много по-смислени коментари - такова нещо на Запад се нарича търговия с информация и санкциите са жестоки! Знам, че за теб това е нещо нормално, даже в прав текст си го казваш в интервюто си за инвестора преди 5-6 години, но в една европейска държава такова нещо не се толерира, нито пък снизходително се затварят очи. Ма понеже Ганьо е свикнал с 20 лева пред КАТ да си оправя превишената скорост, затова счита и че за живота в кочината все някой друг му е виновен, а най-яките "патрони" са далавераджиите на дребно. Те затова няма да се оправим, колкото и пари да се налеят от ЕС у нас! А междувременно в КЗК, КЗП, КФН и прочие тунеядни абревиатури, дето уж трябва да го следят и регулират този пазар, за да има в него поне нещо ясно и конректно, заплатите за шматки с 0 опит почват от 3К нагоре, а за шефчетата е 3-4-5 пъти по толкова

П.С. Здравко, и ти ли, Бруте?
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Ти приемаш че това не е нормално и е наказуемо или поне укоримо така ли!? Че не се прави и по другите борси в много по-големи мащаби?
          Абе пич, на кой свят живееш? Вместо пак да църкате, вземете вече да си купите някой акция и да спечелите някой стотинка.. не знам какво удовлетворение получавате като мрънкате само по форумите и се оплаквате че все сте от грешната страна на .....
          значи като си казваме мнението "мрънкаме" или "църкаме" ... да ама виждам в отговора ти потвърждение на моите думи. И ти казваш, че така се правят нещата. Просто исках да кажа на човека, че явно не ги знае нещата и още верва в Дядо ти Коледа ... или се прави

Коментар

ок, може да има такива(като теб) дето да не са от "посветените" и случайно да са заложили. Но идеята е, че от т.н. секта има брокерчета, ИП-та, други профита, дето се сещаш, че си казват разни неща, може и да си пият заедно, не знам. Но се сещаш, че обикновенно покупки за 5.5 млн. лева не стават така изневиделица, трябват пари по сметки, ордери ... това се знае по ИП-тата ...
            Всички сме наясно, че има и телефонна любов/говоря по принцип за големи пакети/, но при такъв слаб и плитък пазар това е нормално. Както и че сделки за 6 милиона лева ние дребните няма как да направим, но е и факт, че всеки можеше да се включи и да купи. Сделките си минават през пазара, така че който има топки и пари купува !

Коментар

Аз си бях сложил и на 6,50 и на 6,55. В случая взех и на двете. А като видиш такова количество и брой поръчки можеш да се насочиш към вариант, в който наистина се подготвя сделка и се подреждаш. Поръчките стоят от два дни. Не е направено за две секунди, че никой да не може да се включи.
              И аз вярвам в Дядо Коледа, но само когато се налага да обяснявам на децата за него Пределно ясно е, че някое и друго броки е подшушнало тук и там, те пък са подшушнали на своите аверчета за мега далаверата и т.н. Иначе си прав, стадото редовно гледа къде нещо се качва и бидва/асква по 100 лева за спорта (винаги ми е било неясно защо се правят подобни смешни бидове/аскове), но такова струпване на точно конкретна цена аз лично не помня в последните 13 години. Разбира се, всичко е точно и т.н.
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

ок, може да има такива(като теб) дето да не са от "посветените" и случайно да са заложили. Но идеята е, че от т.н. секта има брокерчета, ИП-та, други профита, дето се сещаш, че си казват разни неща, може и да си пият заедно, не знам. Но се сещаш, че обикновенно покупки за 5.5 млн. лева не стават така изневиделица, трябват пари по сметки, ордери ... това се знае по ИП-тата ...

Коментар

Аз си бях сложил и на 6,50 и на 6,55. В случая взех и на двете. А като видиш такова количество и брой поръчки можеш да се насочиш към вариант, в който наистина се подготвя сделка и се подреждаш. Поръчките стоят от два дни. Не е направено за две секунди, че никой да не може да се включи.

Коментар

Определено или не си търгувал на БФБ или имаш някакви задни мисли.(всъщност, ако първото е вярно едва ли щеше да пишеш) Груйчо в случая си е прав. Няма как да не е имало инфо, че ще стане сделка на 6.5. При текуща стойност на 6.9 - 7лв. да трупаш на 6.5 като има още 500к преди теб и да мислиш, че ще мине, а да не сложиш на 6.55 !?! ...

Коментар

• Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение

А за излезлия нещо няма ли да кажете?
                      взе си неговите 100-200-300% горница
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение

Няма какво да коментираме. Предполагам влезлия знае какво прави. Поръчката която не беше удовлетворена на 6.5 се допълни на 6.8. Време е за резултати, които да подпалят двигателя на акцията по пътя за нагоре.
                        А за излезлия нещо няма ли да кажете?

Коментар

Определено мисля, че не си прав тук. Как се е случило така, че да има 30+ поръчки на 6,50?!? Ами някой си е сложил по-голямо количество на тази цена, после няколко инвеститора са видели, те също са си сложили ордери и изведнъж започва да прави впечатление като има 15-20 поръчки със сериозно количество на дадено ниво. И това привлича още. Не смятам, че трябва да си с някаква вътрешна информация, че да забележиш ниво на подкрепа и в случай, че искаш да си купиш акции да си сложиш ордер.
                          Определено или не си търгувал на БФБ или имаш някакви задни мисли.(всъщност, ако първото е вярно едва ли щеше да пишеш) Груйчо в случая си е прав. Няма как да не е имало инфо, че ще стане сделка на 6.5. При текуща стойност на 6.9 - 7лв. да трупаш на 6.5 като има още 500к преди теб и да мислиш, че ще мине, а да не сложиш на 6.55 !?! ...
                          Last edited by petyob; 08.01.2021, 15:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Мда, фен на умрЕлото дружество - това беше логично, при вас е патология да живеете в един свят на еднорози, където Литекс е ЦСКА-София. наистина не е лесно, но пък това оправдава шизофренията ти 4Д/Ендър.

Ми хаирлия да са акциите на който купил, само пак да питам - като как се случи така, че имахме 30+ поръчки на дребосък, зараеди преди 2 дни и стоящи си в системата, точно на цена 6,50? Не, убеден съм, че е случайно и на БФБ въобще не се търгува с вътрешна информация, това са гадни и долни инсинуации от тъпите Груювци, дето отгоре на всичко ни завиждат за яките печалби от яздене на кончета. Бегай от тук бе, хейтър, ти колко акции имаш - в този форум има правило, като нямаш акции, не коментираш, освен в темата на Балоняка, там всички могат да са добре дошли и да теглят по една
                            Определено мисля, че не си прав тук. Как се е случило така, че да има 30+ поръчки на 6,50?!? Ами някой си е сложил по-голямо количество на тази цена, после няколко инвеститора са видели, те също са си сложили ордери и изведнъж започва да прави впечатление като има 15-20 поръчки със сериозно количество на дадено ниво. И това привлича още. Не смятам, че трябва да си с някаква вътрешна информация, че да забележиш ниво на подкрепа и в случай, че искаш да си купиш акции да си сложиш ордер.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

По-добре го играй вместо да менторстваш Играеш- печелиш Не играеш-не печелиш Отдавна сложих втора оферта на 6.50, където вече амбалажа отива за към половин милион левчета. Не са все още евра за съжаление на Хари.
                              +
                              Да играе ама нали знаеш, че то "хем сърби, хем боли". По лесно е да търкаш клавиатурата и да търсиш вътрешна информация, която другите имали...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                                За теб няма занчение тренда - все ще хейтиш, независимо от посоката. Ясно, че си лефскар, ама на борсичката това ѝ е хубавото, че можеш да си едновременно от Левски, ЦСКА, Лудогорец и Ботев-Пловдив.
                                Мда, фен на умрЕлото дружество - това беше логично, при вас е патология да живеете в един свят на еднорози, където Литекс е ЦСКА-София. наистина не е лесно, но пък това оправдава шизофренията ти 4Д/Ендър.

Ми хаирлия да са акциите на който купил, само пак да питам - като как се случи така, че имахме 30+ поръчки на дребосък, зараеди преди 2 дни и стоящи си в системата, точно на цена 6,50? Не, убеден съм, че е случайно и на БФБ въобще не се търгува с вътрешна информация, това са гадни и долни инсинуации от тъпите Груювци, дето отгоре на всичко ни завиждат за яките печалби от яздене на кончета. Бегай от тук бе, хейтър, ти колко акции имаш - в този форум има правило, като нямаш акции, не коментираш, освен в темата на Балоняка, там всички могат да са добре дошли и да теглят по една

Коментар

Working...
                                X