Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
- 4 Харесвания
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
стига с това "мрънкане" !!! Значи точно това е въпроса - как няколко дена определели, избрани хора са знаели за пакета като него го нямаше още в аска ???
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнениеФакта, че поръчките стояха и се трупаха от няколко дена, е показателен, че нищо скрито не се е гласяло и направено. както писа някой по-долу - не е станало за няколко секунди, че да мрънкате... Или може би искате предварително официално да ви съобщят какви сделки ще стават? И да ви поканят да участвате? Има една много хубава приказка "кьорав карти не играе", тя важи и за борсите.Last edited by petyob; 08.01.2021, 17:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеАз смятам, че госпожа 4км е права и доста хора са знаели, че ше минава пакет, ама това е бфб и така се прави 25 години, т.е. коментираме, че има топла вода. На който не му изнася бфт-то да си вдига парцалите и да се захваща с таксиджийство.Last edited by petyob; 08.01.2021, 17:44.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнениеФакта, че поръчките стояха и се трупаха от няколко дена, е показателен, че нищо скрито не се е гласяло и направено. както писа някой по-долу - не е станало за няколко секунди, че да мрънкате... Или може би искате предварително официално да ви съобщят какви сделки ще стават? И да ви поканят да участвате? Има една много хубава приказка "кьорав карти не играе", тя важи и за борсите.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Факта, че поръчките стояха и се трупаха от няколко дена, е показателен, че нищо скрито не се е гласяло и направено. както писа някой по-долу - не е станало за няколко секунди, че да мрънкате... Или може би искате предварително официално да ви съобщят какви сделки ще стават? И да ви поканят да участвате? Има една много хубава приказка "кьорав карти не играе", тя важи и за борсите.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
За кое Грую ? Кое от написаното от мен не е вярно ? Имаш ли данни за търговия с информация, защото аз нямам !Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ъхъ, Батя, не се излагай, преди имаше много по-смислени коментари - такова нещо на Запад се нарича търговия с информация и санкциите са жестоки! Знам, че за теб това е нещо нормално, даже в прав текст си го казваш в интервюто си за инвестора преди 5-6 години, но в една европейска държава такова нещо не се толерира, нито пък снизходително се затварят очи. Ма понеже Ганьо е свикнал с 20 лева пред КАТ да си оправя превишената скорост, затова счита и че за живота в кочината все някой друг му е виновен, а най-яките "патрони" са далавераджиите на дребно. Те затова няма да се оправим, колкото и пари да се налеят от ЕС у нас! А междувременно в КЗК, КЗП, КФН и прочие тунеядни абревиатури, дето уж трябва да го следят и регулират този пазар, за да има в него поне нещо ясно и конректно, заплатите за шматки с 0 опит почват от 3К нагоре, а за шефчетата е 3-4-5 пъти по толкова
П.С. Здравко, и ти ли, Бруте?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
Големият въпрос е защо толкова голям акционер продава и е готов да продава на 6.5 ... след като цена беше > 7 за акция!
Неудобни въпроси за вЕрващитеLast edited by petyob; 08.01.2021, 16:58.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеГруев ,колко са имали вътрешна информация? Аз нямах, но от опит предположих, че се гласи пакет след като видях, как се подреждат и .....така стана. Същото се случи и при Хима преди време и на други места. Според мен всеки, който е поискал е можел да си купи. Но иначе за ловешкото - ЦСКА си много прав. Успех.
Коментар
-
Груев ,колко са имали вътрешна информация? Аз нямах, но от опит предположих, че се гласи пакет след като видях, как се подреждат и .....така стана. Същото се случи и при Хима преди време и на други места. Според мен всеки, който е поискал е можел да си купи. Но иначе за ловешкото - ЦСКА си много прав. Успех.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар