Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Значи теб таман 3-ма ще те търсят да те бият...
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Само аз помогнах 3ма нови, които искаха сами да се чувстват сред множеството нa акционеритете. Същия брой се получи при мой приятел, също акционер. Като гледам няма да е много учудващо в края на месеца да са 850, а не 750. A колко ли ще станат ако се приключи със спиди и чез. Книжката е единствената на бфб, която дава надежда, че може да си позволи лукса да расте след всеки отчет. Познай след като го забележи публиката, колко реални акционери ще има. Ами щом влезе успешно и във Франкфурт, дали ще са реални или изкуствени акционерите. Толкова ни блъскаше тази борсова депресия, че сами не си вярваме след само 10% ръст
Не забелязвате ли, че борсата не спи зимен сън, даже една низгверната хартия като тази на холдчето, влезе само преди половин година в индекса, а сега е вече с най-голямото тегло. Динамика. Представям си, колко ще са акционерите тук, ако по тегло надминем хима или фармата след 1г. Говорим за новите флагмани, старите ги пращаме отстрани да не пречат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
И в този ред на мисли сигурно и броя акционери е създаден изкуствено !Само питам за един приятел и аз
Не забелязвате ли, че борсата не спи зимен сън, даже една низгверната хартия като тази на холдчето, влезе само преди половин година в индекса, а сега е вече с най-голямото тегло. Динамика. Представям си, колко ще са акционерите тук, ако по тегло надминем хима или фармата след 1г. Говорим за новите флагмани, старите ги пращаме отстрани да не пречат
ps. Всъщност, хима може и да сме го изпреварили по тежест към момента .Last edited by precakanoto; 03.02.2021, 22:11.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнениеВече напълно прилича ситуацията на Reddit и GameStop, където дечица между 16 и 24 гледат клипчета, надъхват се един друг и търгуват
Интересно е кога играта ще приключи, както стана при GameStop
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
хахахаха, веселяци
не е за вярване
Коментар
-
Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнениеВече напълно прилича ситуацията на Reddit и GameStop, където дечица между 16 и 24 гледат клипчета, надъхват се един друг и търгуват
не е за вярване
- 1 like
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Батя обича да си купува навреме, а не после да гони Михаля по баира!
Средна на придобиване на пакета - 4,01 лв. И сега съм в режим Лет дъ профит рън! За продажба е много рано.. Нека първо видим котировките във ФранкфуртМа ти обичаш и загубите да ти рънват, отивам за семки аз
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
И в този ред на мисли сигурно и броя акционери е създаден изкуствено !Само питам за един приятел и аз
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
И ще отговаря за условията ликвидност и брой сделки за влизане в индекси.В този ред на мисли-дали тук не се правят такива врътки-да се създава изкуствена ликвитност ......Имам акции.Само питам....за един приятел.Само питам за един приятел и аз
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
И ще отговаря за условията ликвидност и брой сделки за влизане в индекси.В този ред на мисли-дали тук не се правят такива врътки-да се създава изкуствена ликвитност ......Имам акции.Само питам....за един приятел.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Да, печалбата е хубава и сега и всеки е в правото си да кешира и да си я прибере.. Нямам проблем с това, даже е хубаво да има продавачи, защото както се вижда купувачи не липсват.. Ако нямаше кой да продава, много от купувачите щяха да се демотивират и да търсят друго място за парите си.. А така сега се получава една хубава търговия и акцията трупа история като една от най-ликвидните на БФБ.
Коментар
Коментар