IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Само аз помогнах 3ма нови, които искаха сами да се чувстват сред множеството нa акционеритете. Същия брой се получи при мой приятел, също акционер. Като гледам няма да е много учудващо в края на месеца да са 850, а не 750. A колко ли ще станат ако се приключи със спиди и чез. Книжката е единствената на бфб, която дава надежда, че може да си позволи лукса да расте след всеки отчет. Познай след като го забележи публиката, колко реални акционери ще има. Ами щом влезе успешно и във Франкфурт, дали ще са реални или изкуствени акционерите. Толкова ни блъскаше тази борсова депресия, че сами не си вярваме след само 10% ръст
    Не забелязвате ли, че борсата не спи зимен сън, даже една низгверната хартия като тази на холдчето, влезе само преди половин година в индекса, а сега е вече с най-голямото тегло. Динамика. Представям си, колко ще са акционерите тук, ако по тегло надминем хима или фармата след 1г. Говорим за новите флагмани, старите ги пращаме отстрани да не пречат
    ps. Всъщност, хима може и да сме го изпреварили по тежест към момента .
    Не че нещо ама това Франкфурт не го ли преекспонираме малко..........сещам се какви надежди се възлагаха на Експат за Франкфурт че и за Лондон........Навън БГ акциите не ги тачат особенно

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Значи теб таман 3-ма ще те търсят да те бият...
      Дай боже да ме суровакат догодина

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Само аз помогнах 3ма нови, които искаха сами да се чувстват сред множеството нa акционеритете. Същия брой се получи при мой приятел, също акционер. Като гледам няма да е много учудващо в края на месеца да са 850, а не 750. A колко ли ще станат ако се приключи със спиди и чез. Книжката е единствената на бфб, която дава надежда, че може да си позволи лукса да расте след всеки отчет. Познай след като го забележи публиката, колко реални акционери ще има. Ами щом влезе успешно и във Франкфурт, дали ще са реални или изкуствени акционерите. Толкова ни блъскаше тази борсова депресия, че сами не си вярваме след само 10% ръст
        Не забелязвате ли, че борсата не спи зимен сън, даже една низгверната хартия като тази на холдчето, влезе само преди половин година в индекса, а сега е вече с най-голямото тегло. Динамика. Представям си, колко ще са акционерите тук, ако по тегло надминем хима или фармата след 1г. Говорим за новите флагмани, старите ги пращаме отстрани да не пречат
        Значи теб таман 3-ма ще те търсят да те бият...

Коментар

• @предполагам, че въпроса ви към БайВалю е риторичен и не очаквате някаква аргументация. Поне аз не бих очаквал на ваше място...

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

И в този ред на мисли сигурно и броя акционери е създаден изкуствено ! Само питам за един приятел и аз
            ps. Всъщност, хима може и да сме го изпреварили по тежест към момента .
            Last edited by precakanoto; 03.02.2021, 22:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнение
              Вече напълно прилича ситуацията на Reddit и GameStop, където дечица между 16 и 24 гледат клипчета, надъхват се един друг и търгуват
              Интересно е кога играта ще приключи, както стана при GameStop
              Бихте ли дали дефиниция за приключи. Каква според вас е обективната цена на акцията и какво не и е наред в ситуацията? Бихте ли споделили защо според вас акцията е надценена? Ще се радвам на обективно, песимистично мнение. От доста време критикувате как цената расте, но още не сте дали аргументи защо според вас това не е правилно. Вие пишете а цената си расте. Наистина ми е интересно. Това ми е най-тежката експозиция и може да ми покажете къде съм сбъркал.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение

хахахаха, веселяци

не е за вярване
                Кисели хора. И гроздето им е кисело.

Коментар

Вече напълно прилича ситуацията на Reddit и GameStop, където дечица между 16 и 24 гледат клипчета, надъхват се един друг и търгуват
                  хахахаха, веселяци

не е за вярване

Коментар

Наистина ли си вярвате? Ама сериозно..

Коментар

• Вече напълно прилича ситуацията на Reddit и GameStop, където дечица между 16 и 24 гледат клипчета, надъхват се един друг и търгуват
                      IM d best

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Батя обича да си купува навреме, а не после да гони Михаля по баира!
                        Средна на придобиване на пакета - 4,01 лв. И сега съм в режим Лет дъ профит рън! За продажба е много рано.. Нека първо видим котировките във Франкфурт
                        Ако изобщо стигне до Фра, никой няма и да разбере Ма ти обичаш и загубите да ти рънват, отивам за семки аз

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

И в този ред на мисли сигурно и броя акционери е създаден изкуствено ! Само питам за един приятел и аз
                          И в този ред на мисли, вероятно и компанията и бизнеса са създадени изкуствено, за да влезнат в софиксъ

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

И ще отговаря за условията ликвидност и брой сделки за влизане в индекси.В този ред на мисли-дали тук не се правят такива врътки-да се създава изкуствена ликвитност ......Имам акции.Само питам....за един приятел.

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

И ще отговаря за условията ликвидност и брой сделки за влизане в индекси.В този ред на мисли-дали тук не се правят такива врътки-да се създава изкуствена ликвитност ......Имам акции.Само питам....за един приятел.
                              Очевидно не се правят. Нямат нужда от тях, защото са много напред в класацията. Видимо не си я смятал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Да, печалбата е хубава и сега и всеки е в правото си да кешира и да си я прибере.. Нямам проблем с това, даже е хубаво да има продавачи, защото както се вижда купувачи не липсват.. Ако нямаше кой да продава, много от купувачите щяха да се демотивират и да търсят друго място за парите си.. А така сега се получава една хубава търговия и акцията трупа история като една от най-ликвидните на БФБ.

Коментар

Working...
                                X