If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мноу ясно ве, нали сме готини и позитивни хора, що да не - записвам те у тефтеря - не само ще направя децата мЕлионери, ми и бутилка отгоре. Суперско! Ъъъъъъп 120 лева, баце!
Даже ще ти поема и хеджа - бутилката уиски дето ще я дължиш на който там ще я дължиш, че изпуснах нишката ....
Начи ....понеже си фен на босовете ....ще ти предложа една сделка .... Пази линията на сектата до 120 и аз обещавам, че ще ти ги купя на 120 и бутилка син Чивъс като бонус....
Мноу ясно ве, нали сме готини и позитивни хора, що да не - записвам те у тефтеря - не само ще направя децата мЕлионери, ми и бутилка отгоре. Суперско! Ъъъъъъп, баце!
Поздрави на всички готЕни и позитивни хора - само няма да ме нервите, че ще си продам 15-те акции и ще срина пазара. Ъъъъъъп, ъъъъъъп и всички хейтъри да се пръснат от злоба, да си останем само готините и позитивни хора
Начи ....понеже си фен на босовете ....ще ти предложа една сделка .... Пази линията на сектата до 120 и аз обещавам, че ще ти ги купя на 120 и бутилка син Чивъс като бонус....
15,60 14,30 13,50 13,00 12,70 12,20
Ей го моя график Преди няколко дена го смятах по нов алгоритъм, това горе са по-устойчивите като нива числа. Разстояние 5-6 месеца между двете крайни цифри разбира се има и други, това е само извадка, Много много скромна извадка, но нека да не стресираме много мечетата. И без това безидейно продават, влизат в капана и после наново купуват
ps. Табличката ми е е такава, че са подредени наобратно числата, а не ми се преправя
Айде, Хаирлия да е, за да не е препоръка
Преци, май ще ти се наложи да актуализираш графика
Зашо се излагате? За кого го правите това изкуствено помпене на мускули? И на дете и на баба от пазара кирков е ясно, че подобна оценка е смешна...защо пилеете пари на вятъра?
В последните 12-18 месеца верно съм като цар Мидас - квото и да пипна, все кинти излизат. Ма тук съм дългосрочен и чакам 15-те ми акции да направят децата мЕлионери. Само Халтурко и тесни, ва, а хектърите дгд, тук сме само позитивни играчи
В последните 12-18 месеца верно съм като цар Мидас - квото и да пипна, все кинти излизат. Ма тук съм дългосрочен и чакам 15-те ми акции да направят децата мЕлионери. Само Халтурко и тесни, ва, а хектърите дгд, тук сме само позитивни играчи
Дано си кадемлия и за неох-а, на един бичи пазар всички се чувстват като Мидас, после и магаретата литват, после идват и фризьорките и бакшишите и мача свършва
Много мераклии тук, Груев теб са чакали явно, кадемлия си
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Грую така каза...Може да има предвид 120 евро на Франкфурт... де да знам....
Поздрави на всички готЕни и позитивни хора - само няма да ме нервите, че ще си продам 15-те акции и ще срина пазара. Ъъъъъъп, ъъъъъъп 120 и всички хейтъри да се пръснат от злоба, да си останем само готините и позитивни хора
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар