IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шелли груп АД (A4L)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
    За какви загуби говориш когато акцията е със стотици проценти ръст не знам !
    От върха е над -20% ... на 28 лв нивото,а и по-надолу, кой е купувал? вятъра или някви баламурници

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
      Отговори на тези два въпроса:

1.Ще има ли и кога брутално рали?
      2.Продал ли си си акциите?

Защо не отговаряш Безкозов ? Да не си си повярвал,че си контра индикатор и затова ?

Ако е така,кажи че започва "Бруталния дъмп" и ще тръгне нагоре

Last edited by X_Y; 20.01.2022, 09:58.

Коментар

Без мен нз,но С мен щяхте да имате по-малки или никакви загуби,докато сега....
        За какви загуби говориш когато акцията е със стотици проценти ръст не знам !

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Аз очаквам тотално размазване на баламурниците в брефа и агрията.
          Особено в брефа

Коментар

Забелязал съм, че твоите очаквания не се сбъдват за разлика от моите Явно имам по-реалистични очаквания

Коментар

Отговори на тези два въпроса:

1.Ще има ли и кога брутално рали?
              2.Продал ли си си акциите?
              Last edited by aleks262; 19.01.2022, 12:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
                Днес очаквам кръшно мечкино хоро, а вие?

Коментар

Ако не беше ти не знам какво бихме правили без теб !
                  Без мен нз,но С мен щяхте да имате по-малки или никакви загуби,докато сега....

Коментар

Аз друго не мога да разбера.Нещо което идва и се корени в психологията на сбъркания БГ пишман инвеститор.

Значи постването на качествени и въпреки това БЕЗПЛАТНИ анализи/графики и т.н. който казват,че акцията е джънк и ОГРОМЕН балон ,се считат за злорадстване и още нз кви глупости,а всеки калитко и баламурник, на който му е кацнало птичето един път в живота да направи 200% с невероятен късмет, и после ги изгуби всичките ,щото толкова си може,се счита за дългосрочен инвеститор,голяма работа, и т.н.

едит:колегата по- долу ме е изпреварил
                    Ами благодарим ти за безплатните графики ! Ако не беше ти не знам какво бихме правили без теб !

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                      Добро утро на всички дългосрочни инвеститори в компанията Междудругото - Алтерко е най-поевтиняващата позиция в СОФИКС от началото на 2022 г.
                      Нещо за Морганика да ни споделиш !?

направи ли кинти !?

Коментар

Виж движението при "моите" от началото на годината и виж тук
                        Ако имаш предвид агрия и кухия бреф - не бързай, да там няма движение, там сега започва
                        Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

Няма никакво злорадство. Просто се опитвам да гледам трезво на нещата, а не да си фантазирам и да се самозаблуждавам.
                          Има още около 300 теми.Пише по няколко "трезви" коментара всеки ден и в тях.

Коментар

• Няма никакво злорадство. Просто се опитвам да гледам трезво на нещата, а не да си фантазирам и да се самозаблуждавам.

Коментар

Злорадстването не се приема за добра черта от характера на човек, така че малко по смирено
                              Аз друго не мога да разбера.Нещо което идва и се корени в психологията на сбъркания БГ пишман инвеститор.

Значи постването на качествени и въпреки това БЕЗПЛАТНИ анализи/графики и т.н. който казват,че акцията е джънк и ОГРОМЕН балон ,се считат за злорадстване и още нз кви глупости,а всеки калитко и баламурник, на който му е кацнало птичето един път в живота да направи 200% с невероятен късмет, и после ги изгуби всичките ,щото толкова си може,се счита за дългосрочен инвеститор,голяма работа, и т.н.

едит:колегата по- долу ме е изпреварил
                              Last edited by petrg5s; 19.01.2022, 10:45.

Коментар

Злорадстването не се приема за добра черта от характера на човек, така че малко по смирено !
                                тук тези, които казват, че ще пада или завиждат или злорадстват, друг вариант нема Ама вместо да се обсъждат личните чувства що не се обясни защо след като излезе такава "хубава" прогноза да добър отчет почна бавно и напоително да потъва ?!? доооста повече от всички останали дружества
                                Last edited by petyob; 19.01.2022, 10:59.

Коментар

Working...
                                X