Първоначално изпратено от Zdravko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеОтговори на тези два въпроса:
1.Ще има ли и кога брутално рали?
2.Продал ли си си акциите?
Защо не отговаряш Безкозов ? Да не си си повярвал,че си контра индикатор и затова ?
Ако е така,кажи че започва "Бруталния дъмп" и ще тръгне нагоре
Last edited by X_Y; 20.01.2022, 09:58.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Без мен нз,но С мен щяхте да имате по-малки или никакви загуби,докато сега....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Аз очаквам тотално размазване на баламурниците в брефа и агрията.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Аз очаквам тотално размазване на баламурниците в брефа и агрията.Явно имам по-реалистични очаквания
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеАз очаквам тотално размазване на баламурниците в брефа и агрията.
1.Ще има ли и кога брутално рали?
2.Продал ли си си акциите?Last edited by aleks262; 19.01.2022, 12:34.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеДнес очаквам кръшно мечкино хоро, а вие?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеАко не беше ти не знам какво бихме правили без теб !
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Аз друго не мога да разбера.Нещо което идва и се корени в психологията на сбъркания БГ пишман инвеститор.
Значи постването на качествени и въпреки това БЕЗПЛАТНИ анализи/графики и т.н. който казват,че акцията е джънк и ОГРОМЕН балон ,се считат за злорадстване и още нз кви глупости,а всеки калитко и баламурник, на който му е кацнало птичето един път в живота да направи 200% с невероятен късмет, и после ги изгуби всичките ,щото толкова си може,се счита за дългосрочен инвеститор,голяма работа, и т.н.
едит:колегата по- долу ме е изпреварил
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеДобро утро на всички дългосрочни инвеститори в компаниятаМеждудругото - Алтерко е най-поевтиняващата позиция в СОФИКС от началото на 2022 г.
направи ли кинти !?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
Виж движението при "моите" от началото на годината и виж тукЯ всегда буду твоим поводом напиться.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеНяма никакво злорадство. Просто се опитвам да гледам трезво на нещата, а не да си фантазирам и да се самозаблуждавам.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеЗлорадстването не се приема за добра черта от характера на човек, така че малко по смирено
Значи постването на качествени и въпреки това БЕЗПЛАТНИ анализи/графики и т.н. който казват,че акцията е джънк и ОГРОМЕН балон ,се считат за злорадстване и още нз кви глупости,а всеки калитко и баламурник, на който му е кацнало птичето един път в живота да направи 200% с невероятен късмет, и после ги изгуби всичките ,щото толкова си може,се счита за дългосрочен инвеститор,голяма работа, и т.н.
едит:колегата по- долу ме е изпреварилLast edited by petrg5s; 19.01.2022, 10:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Злорадстването не се приема за добра черта от характера на човек, така че малко по смирено !Ама вместо да се обсъждат личните чувства що не се обясни защо след като излезе такава "хубава" прогноза да добър отчет почна бавно и напоително да потъва ?!? доооста повече от всички останали дружества
Last edited by petyob; 19.01.2022, 10:59.
- 1 like
Коментар
Коментар