чудя се и се Мая как пък един не се намери да драсне ред тук след чутото днес...иначе за простотиите и за помпенето на АБК Ии сте първи в коментарчетата...”не сме народ,а мърша”.... напълнихте ли гащите?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
"Алтерко" АД (код A4L / ISIN: BG1100003166) ("Алтерко"), доставчик на продукти за IoT и интелигентен дом, базиран в София, България, кани инвеститори и анализатори на уебкаст/среща с ръководството на Дружеството на 14 март 2023 г. от 09.00 CET (10.00 EET), относно неодитираните резултати за 12те месеца на 2022 г. Обсъждане на резултатите (Earnings call): Димитър Димитров и Волфганг Кирш ще коментират неодитираните консолидирани резултати за 12те месеца на 2022 г. чрез уебкаст презентация. Уебкастът/срещата ще се проведе на английски език.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Ще се въздържа, но на представянето в Щатите..., със сигурност няма да мога
- 1 like
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Предлагам ти да се разходиш до мюнхен, за да слушаш представянето на алтерко
- 1 like
Коментар
-
Предлагаш ни регистрация или нещо конкретно,- не се разбира...
- 2 Харесвания
Коментар
-
GBC AG: Jetzt anmelden zur 35. MKK - Münchner Kapitalmarkt Konferenz<br /> am 3. & 4. Mai 2023<br /> EQS-News: GBC AG / Schlagwort(e): Konferenz/Sonstiges<br /> GBC AG: Jetzt anmelden zur 35. MKK - Münchner Kapitalmarkt Konferenz<br /> am 3. &<br /> 4. Mai 2023<br /> 09.03.2023 / 11:30 CET/CEST<br /> Für den Inhalt der Mitteilung ist der Emittent / Herausgeber<br /> verantwortlich.<br /> ...
Коментар
-
Супер! Много благодаря. Исках да съпоставя очакванията на двете компании с това, което компанията е заложила като цели. Ще ми е интересно да проследя как ще се движат числата в следващите две години. На последната среща пред 20-ината човека които бяхме Волфганг Кирш каза, че предпочита да залага по-ниски цели, които да се преизпълняват с оглед на това да не се причиняват репутационни вреди, като предполагам този подход ще се запази в бъдеще. Тези анализи, ако са точни ще отворят врата за един по различен поглед върху компанията.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
Здравейте колега,
Дали случайно имате целите, които компанията си е поставила, като финансови параметри за тази и следващите няколко години? Някъде съм чувал тези числа, но не си спомням на коя презентация, а знам че и Вие ги следите.
Last edited by tony1975; 07.03.2023, 13:52.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Дали случайно имате целите, които компанията си е поставила, като финансови параметри за тази и следващите няколко години? Някъде съм чувал тези числа, но не си спомням на коя презентация, а знам че и Вие ги следите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Това е близо 18-19 еврамалко в сферата на фантастиките се движим.Или аз не съм разбрал за коя година става въпрос
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение...малко в сферата на фантастиките се движим.Или аз не съм разбрал за коя година става въпрос
Last edited by petrg5s; 07.03.2023, 07:38.
Коментар
Коментар