Първоначално изпратено от Slg
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение
Проблемът е, че го няма на немски това съобщение
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
И интересно съобщение за увеличение на капацитета поради очакван ръст на продажбите , в Екстри
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеИнтересно начало във Франкфурт
- 4 Харесвания
Коментар
-
Нвидиа и Насдак тръгват нагоре. Тук какво следва?
https://www.investor.bg/a/538-pazari...a-korektsiyata
П.п. питам за един прЕател.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеХаха.. не знам дали ги защитаваш, но или си много заблуден или следиш форума от дъжд на вятър!
И почна да лъжеш като Кръгла нула.Дай някви скрииншоти, да си докажеш думите.
Хората ти казват,че лъжеш той пак си натрапва лъжите.
И я кажи защо продаде върху главите на БФБ глупаците, а им обещаваше,че няма ??Изпечен лъжец си момче ! НА една дума не трябва да ти се вярва ! На една !
Last edited by petrg5s; 30.10.2023, 04:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fackelmann17 Разгледай мнениеА бе що не спрете да спамите, това е форум не чат.
Кажете каквото мислите, изложете някаква теза, придайте стойност.
Е па, мислим че предстой един последен рън до към 60-70 в първата половина на 2024. И след тва, гмуркане в дълбокото до към 15 през 2026.Last edited by Майстора233; 29.10.2023, 20:27.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Да не се окаже че ги защитавам или отхвърлям ама за Агрия си казаха, че ще слезе на 19 лв когато беше на около 30+
Когато от 19 лв през ден повтаряш "Балон е, ще падне!", все идва момент в който коригира и ти "познаваш".
- 2 Харесвания
Коментар
-
цената на акцията изпревари фундамента и. според мен затова и пада. до 20 кинта не виждам как ще падне, това са 50% спад. Но ако върне на 30 и аз ще се включа, но се съмнявам, освен ако нещо катастрофално не се случи зад голямата вода.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79
Човека безплатно поства някакъв свои труд.Last edited by aleks262; 29.10.2023, 10:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеАко това беше вярно нашите видни техничари нямаше да си продадат акциите на 25 лв и от 27 нагоре да ореват целия форум месеци наред какъв балон било. Чертичките щяха да им покажат върха 47+ и да направят пари.. вместо стотици безсмислени постове във форума
Да не изброявам още десетки примери как "работят" чертичките само в последните 2-3 г. То не беше Агрия балон на 19 преди да отиде на 32.. то не беше Софарма дето от колко време трябваше само да спихва, а тя катери ли катери... И т.н. и т.н.
И стига си ревал рибо във всяка тема и си лъгал.Знам,че имаш болка от падащите дирижабли и бързо изчезващия виртуален "профит"
За това е цялата болка
Помним как на 30 Агрия обещаваше 60,а виж къде е сега
Помним и как лъжеше БФБ глупаците,че няма да продаваш за нищо на света,а им продаде връз главите лъжецо.
ДА не ти изброявам и другите "геройства" ,като ловене на падащи ножове като първия новобранец
А в момента демонстрираш паника от спада и нищо повече.Разбрахме го вече
Коментар
Коментар