Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Наистина, нямам представа какво ще стане 2026г. Да Ви манипулирам? Не, не Ви карам да си купите акции на компанията, за мен даже е по-добре да не си купувате, за да има повече за мен, на по-ниска цена. Това което правя е да споделям мнението си за компанията!
Тук ще си позволя да изместя малко разговора в страни, защото анализираме компанията по различен начин. Ще си позволя да задавам въпроси, на които и ще си отговарям сам, за да не се проточи разговора твърде дълго! Вие си преценете за Вас самия дали отговорите са коректни и важат ли те за Вас? Най-вероятно през живота Ви сте се запознали с много хора, някои са Ви станали приятели някои не? Тези които са Ви станали приятели, най-вероятно са станали такива по различни причини! Има ли такива, на които можето да се доверите, да разчитате на тях? Най-вероятно изграждането на доверие е въз основа на това, че те са били хора, които си държат на думата, от най-тривиалното да дойдат навреме на среща до това, когато имате нужда от нещо те да Ви съдействат, да не Ви лъжат, да не се възползват от Вас и т.н! Та общоприетата представа е, че доверието е процес, който се изгражда с времето. Колкото повече тези хора правят всечки тези неща през годините, толкова повече доверието Ви в тях се увеличава!
Същото е отношението и към дадена компания, колкото повече тя изпълнява целите които залага, толкова повече се увеличава доверието в нея, че ще изпълни следващите неща които каже! Така работи за мен! И да разбира се, че може всяка една следваща цел да не бъде изпълнена. Миналата година първото полугодие резултатите не се движеха добре и цената падна, във втората половина на годината изоставането бе наваксано и доверието сред тези, които го бяха загубили се върна. Ако погледнете мнението, което така често цитирате на колегата 6000, и той си е мислел най-вероятно, че тазгодишния ръст на приходите над 50% няма да бъде изпълнен, ама мениджмънта го опровергава.
Сега разбирате ли, че колкото и да ми говорите за чертички докато менджмънта на компанията постига заложените цели, думите Ви са голословни и без влияние за посоката!
Коментар